ponedeljek, 25. november 2013

2277107 - miti in fakti komunajzerskega gaganja o "nepravični porazdelitvi" premoženja

[Inside]
V Svici se odlicno zivi tako da rezultat ni presenetljiv. To ne pomeni da druge drzave ne smejo izvesti necesa podobnega saj bo potrebno zmanjsati vpliv 1% elite ki drzi v rokah 95% svetovnega premozenja. Kdor misli da bi razlika morala biti vecja je nor.

Mitologija: top 1% elite Sveta drži v rokah 95% premoženja
Faktologija: top 1% ima v lasti 41%; top 10% ima v lasti 86%; spodnja polovica ima v lasti 1%. (Slednjemu največ prispeva milijrdna množica izrabljanih državljanov komunistične Kitajske!)

Komunisti nenehno populistično-mudološko gagajo o nepravični distribuciji, povsod kjer jim je pa uspelo ugrabiti državo, pa z njenimi atributi nadzirati distribucijo premoženja so zgoraj predstavljena razmerja pokvarili v škodo večine prebivalstva.

Formula je pa povsod enaka. Najprej komunist izpelje ekspropriacjo premoženja, ki ga proglasi za državnega, potem to državno premoženje preide pod palec manj kot promila nomenklature, 99,99 % prebivalstva, pa ima v rokah manj kot 1% premoženja.

Da niti ne govorimo, da jim nomenklatura po dekretu podeli mizerne in človeka nevredne plače, pa ostanejo večno prikovani za družbeno dno, medtem se pa nomenklaturna elita izživlja v bebavih komunističnih projektih, kot so bila komunistična podzemna gnezda in tisočkrat predimenizionirana vojska in tajna policija za nadzor nad fevdalnimi sužnji fevdalca Kompartije.

Ravnokar pričamo rožljanju s ponovitvijo komunistične orgije potom uvedbe "demokratičnega" "socializma", za uvedbo katerega bo najprej potrebno izvesti otimačino oz ekspropricijo, ter režimu sprotne brutalne otimačine prihodkov izpostaviti celotno prebivalstvo. In seveda se gaga, da se to izvaja v imenu tistih, ki se jih bo oropalo.

Da niti ne omenjam, da so tisti, ki s tem rožljajo, leta 1991 poskrbeli, da večina državljanov, na čigar prenizko udeležbo v premoženju se sklicujejo, ne dobi več kot 1% udeležbe na premoženju. Za to so poskrbeli tak, da so 65% lastnine dali samim sebi pod palec, tak, da so jo iz družbene spremenili v državno, nadaljnih 34% pa podelili svojim rdečim tajkunom. Vmes je bilo še malo mutenja in spuščanja megle s certifikati.

Narod pa naprej ropali sproti potom brutalnih davkov na delo in reketov iz dela, ter še ciklično za reševanje državnih kolhozov oz dojebavanje tistih kolhozov, ki da so "narodni".

PS
Komunistični tolpi čestitam ob švicarskem odločnem NE komunističnim debilnim idejam. Eat that suckers!

Link

Ni komentarjev: