sreda, 20. november 2013

2273618 - komentar cenzurirane Kovačeve kolumne

KOVAČ V NEOBJAVLJENI KOLUMNI:

Na koncu še o poslanstvu novinarstva: naloga novinarjev ni sprožanje konkretnih kazenskih ali civilnih postopkov, ampak delovanje v javnem interesu, kamor se uvršča tudi opozarjanje javnosti o zavestnem zavajanju in drugem nedopustnem ravnanju javnih oseb (konkretno ravnanju veleškodljivca Mencingerja), ki imajo odločilen vpliv na delovanje države in gospodarstva, njihovo nedopustno ravnanje pa ima škodljive posledice.
Če bi bila Slovenija pravna država, bi moral Mencinger zaradi kaznivega napeljevanja menedžerjev k najhujšim oblikam gospodarskega kriminala pred sodišče že v začetnem obdobju tranzicije. Nikoli tudi ne pozabimo, da je ravno Mencinger glavni avtor bankrotiranega nacionalnega interesa, katerega večmilijardno ceno bomo davkoplačevalci plačali skozi sanacijo bank.

No further comment your honor.

Le ena opomba, namenjena tistim, ki butalsko sramotno debilno gagajo, da ima Slovenija samo tri tajkune, vsi sicer "levičarji" in še nedavno maziljenci in ljubljenčki Murglorja, ma jih debili uvaljujejo Janši, ker je slabo pač treba po defaultu prilepiti oz pridružiti Janši, po načelu mantre "Jašna slabo, Kučan dobro, Jaz tarzan Ti Đejne". Jutri bi mu prilepili celo Kučana osebno, če se bi mu obrnilo in bi začel govoriti, da so komunisti zločinci.

Malo vajo smo videli, ko je rdeči wunderking Frutek naglo dobil napad akademske pameti in vesti, pa spregovoril nekaj malo resnice o rdečih tolpah in njih zamislih in dejanjih.

Ne, pizdeki debilni, tajkunjenje in tajkunska reverzibilna levitev toksično sluz izločajočih rdečih metuljev z umetnimi psihodeličnimi pinki pegami, ki so si jih sami nadeli, hehe, nazaj v to, kar so pritejeno ves čas bili - grde rjavosrajčne fašisto-hajduške predatorske toksične požrešne gosenice, tisti večer, ko je Janša neplanirano dobil mandat, temveč, kot vidimo iz dejanj in delovanja veleškodljivca Mencingerja, načrtno že leta 1991.

Opozarjam na Kovačev reminder, da je komunistična tolpa, sodelujoča v združenem zločinskem podjemu, že leta 1991 strateško načrtno za kreatorja modela prihvatizacije, beri - organiziranega ropa, določila svojega najboljšega praetorianca Mencingerja, ki je potem izdelal interesom rdeče pajdašije primeren model in jih potem javno napeljeval in opogumljal, da naj pokradejo vse, kar se pokrasti da.

Kmalu po začetku je kraje in potajkunitve večine premoženja bilo že skoraj instantno konec. Tisti rdeči pomembneži z vrha hranidbene verige, so jedli prvi, in pokradli 99% v eni sami slovenski kristalni noči davnega leta 1991 oz 1992 ko se je "začevo", ko je Murglor ukazal. "Jože, požen!".

Slovenski drobni šrot in rdeči tretjeligaši izven notrenjenga-notranjega kroga rdeče pajdašije, ter rdeči politiki, ki so najprej mislili, da kot nomenklatura na državnh sinekuricah lahko večno prevažajo svoje tolste riti v merđotih, potem se jim za opomin zgodi Janšev nenačrtovani mandat, odločijo storiti tisto, za čimer so se jim sline cedile, ko so opazovali s kakšnimi velebnimi lux SUV se njihovi rdeči pajdaši vozijo k njim na lov, so zgolj trije patetični zamudniki, ki jim krajo ni uspelo izpeljati do roka, hehe. Slovenija ima najmanj 30 tisoč rdečih lopovov tajkunov, tajkunekof in tajkućićef in ne tri, jebovasalah glupe in tupe!

Link

Ni komentarjev: