sreda, 20. november 2013

2273353 - vizija navijačev demokratičnega socializma

[mataj]
www.youtube.com/watc..._3zmBUCVcI
Tisti, ki jamrate čez slovenske davke si dobro oglejte plačilni list na 4:20

Ma ja, najboljše nam je, da uvedemo DemokratćkiSocjalizem, pa da se za plače za mizo socjalnih komunistov dogovorijo tovariš Semuljić, tovariš Ćuk in tovaršica Alenka. Pa z davki, da se potem inženirja Krke -direktorja proizvodnje, približno izenači s šoferjem mercedesa od tovariša Bifšega®, ki bo takrat spet Sedanji® in Doživljenjski®, saj konec koncev imata enaka želodca in kaj ma bogatiprešič-med-delouci inženir Ljojzk, direktor proizvodnje Krke za imet plačo večjo od šoferja merđota od precednika, kanede. Sploh pa direktorska svinja ne bo v deželi demokratćkog imela večjo plačo od delouca, de.

Ko uvedemo demokratćki™ bo tovarišica Mojškra kar ukazala, da ima bre, da se radi, pa da se zgradi in večji in starejši Dunaj tu pri nas, pa da nas boli kurac za tistega v sovražni Avstriji in kdor ne bo izpolnil norme ni vreden dela, ki mu ga je zaupalo ljucvo demokratćke socjalistićke ljucke republike, ima, da se ga pošlje fpržun na socjalistićko prevzgojo in na njegovo mesto zaposli drugega, ko pa pride iz pržuna mu bo pa pripadal zgolj in samo UTD, ki bo 1.430.000.- SDIN, kar bo celih 130000 SDIN manj kot šoferjeva plača, ki bo, potem, ko se odvedejo vsi progresivni davki in progresivni prispevki, mislim, ko država vzame kar je njenega, de, za 150000 SDIN manjša od plače direktorja proizvodnje v Krki, če ni nadur, seveda.

Opomba: Menjalno razmerje bo 1 EUR = 10000 SDIN (Slovenski DINAR). Jap, uganili ste - nova valuta se ne bo imenovala Tolar zato, ker je ta ime valute preveč povezano s takoimenovano "slovensko pomladjo", ki je v bistvu bila slovenska jedrska kapitalistična neoliberalna zima, nje, ki jo naš narod doživlja, kot neprijetno epizodo neoliberalizma in kapitalizma, ki jo nikoli več ne bo hotel ponoviti, zato se ljucva ne bo vznemirjalo s tem nazivom valute.

Istočasno je pa pri Dinarju sentiment ljucva ravno obraten, Dinar jih spominja na lepe čase, ko smo vsi vse imeli in smo vsi hodil na morje in smo vsi imeli hiše in stanovanja in službe, in vsi peli bandiero, nje.

Na FDV so izmerili, da našemu ljucvu, v primeru, da tekom dneva petkrat sliši termin DInar, produktivnost narase za 119%, plodnost pa za 260%. Ko jim pa samo enkrat omeniš EUR ali pa bognedaj Tolar pa produktivnost povsem izgine, Slovenci se pa, tako, kot pande v ujetništvu, sploh nimajo volje pariti.

Link

Ni komentarjev: