sreda, 13. november 2013

2268102 - kaj hudiča naše stranke sploh počnejo v EPP

"EPP v celoti podpira SDS, pa tudi NSi in SLS," še pravijo v desno-sredinski politični skupini EPP.

In če podpirajo SLS, pomeni to kaj že? Da podpirajo tudi Kučana? In od tam pridemo do logičnega zaključka, da podpirajo tudi Zokija? Z Mato Kotiperjevo, Double Gigijem, in vso ostalo pingvinščino vred? In tovarišico Mojškrovitz Haračovitz Reketarovitz takisto podpirajo? In vlado rdečih komutalbanov? In Demokratćki™? Auuu! Stručnjaci bre za politični prostor Slovenije toti EPP pizdeki. Fse so zfnulo adeli, kot čebelica Maja, ki fsake toliko aterira na kako živordeče govno. Zarad živih barvo jo revico zmede, de™. ts.ts.ts.ts!

A potem oni podpirajo tudi izrazito komutalibanski nedavno vzakonjem rentarsko-plenilski "pokojninski" zakon?

Sami doma v svojih deželah toti EPP-jefci uživajo normalne razmere, normalen pokojninski zakon, normalen davčni zakon, normalno vse, nam pa sporočajo, da podpirajo SLS gnjide? In AndrejeSštajerske esdeesofske? Ki so s komunjaram ta sramotni antinarodni zakon vzakonili!

Lepo vas prosim, ne nam pomagat, stručnjaci™ iz EPP! Pliiiiz, nou!

PS
Nekoč je krožil tak vic:

Polde pride v gostilno in ga skupina vaških viđilantjev začne maltretirati. Eden mu celo eno primaže.
Fstane njegov kamerat Franček in grozeče reče: "Če bo samo še enkrat kdo Poldeta vudril, bo imel oprafka z menoj, porkamadona, krucefiks in to!"
Viđilante Poldku primaže še eno, še močneje!
Franček grozeče ponovi: "Evo, porkamadona, če bo samo še enkrat kdo Poldeta vudril, bo imel oprafka z menoj, aubiks in to!"
Viđilante Poldku primaže še eno!
Franček zine, da bi spet grozil...

...Poldek, pa intervenira: "Čuj, Franček, nea ti mene več tak branit™, lepo te prosim, čuj!"

PPS
Slovenski fejkostanski jebeludzbunjenog z lažnimi profili strank in lažnim pičkodimnim potemkinovskim pluralizmom je zmedel tudi EPP press!

Oz, kolikor je Murglorska koalicija social-demokratična in liberalna, toliko so SLS, toninska NSi in SDS andrejevsštajerske neboljševiške in nereketarske oz ne-NAZI-socialistične, oz ljudske ... eee ....press.

PPPS
Zakaj se slovenske stranke vse ne včlanijo v medarodno komunistično internacionalo, pa rešijo muk, sebe, nas in evropske stranke, ki se s takim nepoznavanjem prave naraev slovsenksih politični strank neznasko sramotijo.

Jebenti, če bi jutri ustanovili Evropsko stranko ali zvezo jezusov in materterez, in se bi Murglbaba s svojo Kompartijo oz LevoNasredinsko Komutalibanskofašistično stranko šel ke k njim deklarirat za Stranko jezusof, bi te iz ESJ (Eu Stranke Jezusov) samo rekli: "Ok, dobrodošli!" al kako? greš ke, rečeš, da si Elvis in evo ti že verjamejo, al kak? Fuj!

Link

Ni komentarjev: