torek, 12. november 2013

2266801 - odziv na članek "Demokratični socializem - ne, hvala" ustavnega sodnika Jana Zobca

Ma, bravo maestro! Briljatno! To je intelektualec, ki zna, ima muda, uporablja lastni um in zna tudi zadeve elokventno povedati! Bravo! Bravo! Bravo! Manjka mu samo še malenkost do čiste perfekcije. Da malo bolj eksplicite pove, da komunistične zločinske ekspropriativne aspiracije niso legitimne in da morajo komunistični lopovi proč. Jaz bi to napisal, ma naj mu bo, ne bomo zdaj tako briljantnemu članku pikolovsko iskali dlako v jajcu.

PS
Medtem, ko samo streljal od naše severne meje ljudje v pogojih normalne prostotržne ekonomije, ki nikoli ni zabredla v basurd komunističnega lopovskega eksperimenta, izumljajo že tretjo generacijo sončnih cečic, ki jo v obliki supermodernega prozornega folijskega ovoja montirajo na super-edinstveno arhitekturno zdanje, se v Sloveniji utapljamo v hajduški brozgi nečastnih hlastanj po "redistribuciji" obstoječega premoženja. Komunistični tolpi se cedijo sline po novi rundi ekspropriacijskega orgijanja in hajduške in reketarske otimačine. Ostali smo na ravni hajdukov in uskokov na južnih mejah Avstroogrske iz časa davnega 19. stoletja.

Manjka nam samo še potop v blaznost renikarnacije že videnega in doživetega krvavega komunističnega eksperimenta, pa nam bo Avstroogrska Nuovo, torej EU, na mejah severno, zahodno, južno in vzhodno od nas, organizirala novo "vojno krajino" 21. stoletja, ki Evropo ščiti od slovenskih primitivnih hajduških komunistoboljševiških kontaminacij oz tveganj.

Link

Ni komentarjev: