ponedeljek, 25. november 2013

2277609 - pravljice o iskrenosti komunistične namere kanaliziranja v smeri ljudstva

[republican]
> [shevchenko]
> moras denar nekako skanalizirati do raje

Skanalizirat? Kaj to pomeni? Šenkat? UTD? A je tako težko razumet, da je treba denar zaslužit?

Če bi kumunajzli raji hoteli kaj šenkat, ne bi leta 1991 namesto raji dali, raji vzeli, pa dali državi 80% vrednosti vsega družbenega premoženja, vse ostalo razen 1% pa dali poprihvatizirat svojim pajdašem. (V zgodnjih devetdesetih prejšnjega stoletja smo sedeli v eni izmed dunajskih kavarn, kjer je moj foter nekemu človečku - dolgoletnemu frendu pobeglemu iz Bosne, ki je imel napačno percepcijo dogajanj v Sloveniji, slovensko prihvatizacijo opisal tak:

"Pa dobro, čovek, pa zar ti stvarno misliš, da bi crvena banda, koja je narod 45 godina držala u bedi, sada išla radit promene, koje iz siromaka rade vlasničku gospodu? Pa oni rade sve, da na vani izgleda, da se nešto menja, a da se ipak ništa ne promeni".

Oni bosanski človeček, profesor na univerzi v Sarajevu je pod pritiskom novih informacij, hehe, instantno odstopil od hvaljenja "slovenske poti v svetlo prihodnost s kamunisti na čelu", pa z nasmehom odvrnil tak, približno:

"Ahaaa, znači naš Andrić je ipak imao pravo, kad je napisao, da nikada nijedna nova vlast nije fukari davala [premoženje], da bi iz fukare radila gospodu! Uzeo, znaći, Beg-politićar-država sebi, pa narodu arogantno i posprdno rekao, i sada je sve to naše, dakle i vaše, ....tehnićki su Slovenci onda bogati, jelde, al samo tehnićki". hehe.

Raji so slovenski kumunajzli poleg 1% premoženja, hehe, namenili sprotno tekočo ekspropriacijo dohodkov v obliki drakonskih brutalno-progresivnih davkov samo in izključno na prihodke raje, da ja slučajmo rajin dohodek ne bi postal premoženje v rokah raje, in da raja ja ne bi slučajno postala srednji razred in se iz totalne odvisnosti in uravnanosti v enaki in totalni bedi, izvila iz krempljov komunistične tolpe.

Komunistična tolpa je v Sloveniji zgrmadila skoraj vse nekdanje družbeno premoženje v roke države, oz v svoje roke, da ji de facto, ne sicer nominalno vendar de facto pa ja, živi naprej njen državni kapitalizem a.k.a. "socializem", večina premoženja pa ostane pod palcem nomenklaturne komunajzer tolpe.

Ko pa oni govorijo o kanaliziranju oz "kanaliziranju" imajo v mislih "kanaliziranje" kapitala akrapovičev in boscarolov, ter odvzetih plač "bogatih prešičef med delouci", ter tujih podjetij in podobnih redkih izjem, ki so žalibog pač nastali, saj je sistem moral biti tak zaradi zahtev Zapada®, EU in zaradi potreb njihovih rdečetajkunskih baronov, da se lahko v rdeče tajkune prelevijo in kapitalsko moč uspešno zgrmadijo med NjihoveSvoje, pa da spet imajo pod palcem 99% vsega, tak kot v času prve inkarancije državnega kapitalizma - "socializma", katerega upravitelji so kumunajzli.

Ofce, ki verjamejo v pravljico "iskrenosti komunistične namere kanaliziranja v smeri raje" pa so gladko spregledale, komu je tolpa leta 1991 alocirala rajino premoženje in še danes ne vidijo, da kumunajzer tolpa nima namena lastnino države v komercialnih podjetijih "kanalizirati do raje" in da rajine dohodke kanalizira k stepišnikom, lovšetom in rigelnikom. V pravi superhikovski maniri.

Kajti fprašamo se lahko, dragi bratje in sestre forumske, kaj le komunajzer dušebrižnikom, ki jih kobajagi silno skrbi za rajo, stoji na poti, da bi državno premoženje danes in tu "skanalizirali do raje"?

Namesto kanaliziranja od raje v žepe rdečih rigelnikov in stepišnikov, čigar izropane banke in zavožene kolhoze se rešuje z rajinimi penezi, s penezi za eno milijardo letno preobdavčenih in pre-oreketiranih pripadnikov raje.

Zgolj retorično fprašam, da pokažem, da tega bebčki in nategunčki tipa šefčenko ne vidijo. Če res ne vidijo, potem zato tudi so ofce. Če pa vidijo, so pač zgolj ober-pokvarjenci, oz amaterski sprenevedavi kumunajzer nategunčki.

Link

Ni komentarjev: