ponedeljek, 11. november 2013

2265622 - nekaj matematičnih dejstev, ker je "prerazdeljevalci" očitno niso vešči

[republican]
Bankomat je samo prispodoba, kako si levičarji predstavljate od kod prihaja denar... kot triletni otroci ;)

Hehe. V nulo!

PS
Vsake toliko se kakšen izmed Top 100 "slovenskih levičarjev®", ki se predstavlja za LevonaSredinca™ in je član "liberalne" akademije, hehe, osramoti, razkazujoč svojo matematično tabularazno neznanje in infantilnost, ki jo tu izpostavljaš, ko v kamere z rdečo peno na ustih ponudi svojo "genijalno" "rešitev" socialne "pravičnosti" v Sloveniji, pa reče neki tacega:

"Če bi samo Top 100 menđerem po firmah vzeli, pa dali "deloucem" bi v tej družbi zavladala pravičnost... eee... učasih v socializmu smo usi 'meli, razmerje direktor:delouc je pa bilo predpisano na 1:3 maksimalno ...in to je predpisala Partija™, ki jo zdaj nekateri tako zelo želijo očrniti". Liberalca Wanabijskega nostalgija po kompartiji. Auuuu!

Oni dan so mediji sramežljivo objavili izsledke, ki pravijo, da Top 100 menadžerjov Slovenije letno zasluži 20 milijonov EUR bruto, od česar jim država vzame 12 milijonov.

Vsi ostali v gocpodarcvu, pa za plače potrošijo cca 16 milijard. Razmerje je 1:800 oz, te "grozne" menđerske plače v Sloveniji predstavljajo nekaj malo nad promil vseh ostalih plač. Če bi tote osovražene managere zasužnjili in jih prisilili za kazen delati v našemu prelepemu socjalističkemu gulagu na prostem povsem brez plačila, vse njihove plače pa razdelili "deloucem" bi usak delouc® dobil v povprečju cca 1,25 promila povišice torej 1,9 EUR mesečno.

Na ravni neto plač je pa zaradi učinkovanja uravnilovke razmerje manjše saj znaša neto cca 1 EUR.

Če bi iz raziskave odjebali vse državnokolhozniške menđere, katerih plače so takšne, ker niso privat podjetja in ker se jim jebe koliko to stane in koliko država zaseže, bi razmerja najeti zaposleni manager vs. najeti zaposleni ne-manager bili padli iz izmerjenih 1:11 pri teh merjenih top 100, na 1:3, komajozef.

Kakorkoliže, ta raport je razkril nekaj, kar sam ves čas približno po zdravi kmečki pameti in temekjni maetmatiki malih števil slovensitanskih izi brez naporov vem. Imamo čisto socialistično razmerje, ki je možno in realizabel samo v družbi, v kateri ni prostega trga dela, pa v njej vlada antiprostotržna boljševiško-uravnilovska manipulacija.

V 40 let dela bi nam ta vurtualna gipotetičeskaja manipulacija, ko bi osovraženim menđerom odvzeli plače v celoti pa jih dali deloucem - cca garjavih 480 EUR po glavi delouca.

Primerjajmo malo bratje in sestre:

1. Vsako leto lopovska komunistična država temeljem diskriminatornih davkov in reketov, vsiljenih izključno in samo tem "deloucem", to je producentom živečim od svojega dela, brutalno zaseže cca 1 milijardo, ki jo ne bi smela. V 40 let 40 milijard.

2. Vsako leto komunistična tolpa ukrade folku v formi 3-4 krat previsoko zaračunanih AC in podobnih raznoraznih državnih projektov cca milijardo. 40 let 40 milijard.

3. Vsaki generaciji ukrade tolpa samo po novem pokojninskem zakonu 100 tisoč EUR. Koliko ukrade splošno zaradi tega, ker nikomur ne izplača niti polovico tistega kar vplača, pa sploh ne bom računal.

4. Vsakemu državljanu bo država ukradla samo za reševanje luknje v bankah 10 milijard EUR.

5. Tekom prihvatizacije je komunistična tolpa državljanom Slovenije ukradla vsaj 30 milijard neposredno in 40 milijard v formi uzurpiranega premoženja, neupravičeno danega državi v ujetništvu pri komunistični tolpi, namesto državljanom. Katerega vrednost je tej komunistični tolpi sicer do danes uspelo sklatiti na 10 milijard.

Ustavimo se pri številki 5, dragi bratje in sestre forumske, pa naredimo vmesni seštevek po glavi delouca a v žepu komunističnega lopova:

Rezultat pravi, da je v žepu vsakega delouca samo iz naslova jagodnega izbora lopovlukov od 1 do 5, cca 300000 EUR manj. Povprečno! Pri vsakem! Brez obresti!

In ader wordz, vrli wanabe-levičar, v bistvu pa infantilen luzerski populistično-špetirmaherski gnoj gaga o managerskih plačah kot problemu, čeprav bi v primeru da managerji delajo povsem zastonj, kot sužnji, tam napraskali zgolj 1,6 promila tistega, kar jim v enakem obdobju ukrade komunistična tolpa potom zlorabe državinih rekvizitov represivnega aparata.

A nismo še niti približno popisali vseh lopovlukov in kraj. V formi davkov in paradavkov, ki jih tolpa neusmiljeno zaračunava, da bi obdržale sebe, svojo kamariljo in svoje laži na življenju, ter da bi prikrila zločine svoje in zločine svojih predhodnikov, ki jih arogantno in sprijeno sili narodu za junake, ki se jih uradno v tej komunistični đamahirji ima čislati in po lažgošah veličati.

Da niti ne govirmo o zmanipuliranosti plač producentov samih, zreduciraniti oz zasidranosti na človeka nevredno umetno nizko netržno vrednost in o posledicah druge pomembnejše vrste.

Neustrezne, zmanipulirane nizke plače producentov deloucev in pravih plačanih od dela živečih managerjev, so nepredstavljivo višja škoda od vsega naštetetega.

V ta aspekt problema sodi tudi to, da Slovenija ni zmožna, razen v par podjetjih v tuji lasti in v lasti zasbenikov, plačati oz pritegniti vrhunske managerje.

Kdor pa to stori navkljub sprijeni državi, bo tisto sprijeno državo in še bolj sprijene komunjare, ki stojijo za njo, častil mastne denarce. Za kazen! Perverzno do amena! Samemu sebi bo gojil komunistično kačo na prsih! Zato Akrapovič vrhunskega zaposlenega, recimo oblikovalca, raje ima najetega v Italiji ali kje drugje.

Ergo, niso oni™ the wanabe levičarji zgolj infantilno butalski v svojih ogabno-populističnih javnih eskapadah šuntanja drhali proti managerjem in vsem poštenim producentom, ki so navkljub vsemu temu mrcvarjenju v kup spravili nekaj premoženja, oni so v resnici del zelo sprijenega in perverznega lopovskega mehanizma! Mejk nou mistejk, dude, oni in predvsem po njihovi podobi ustrojen režim morajo proč, da bi Slovenija sploh dobila šanso!

Link

Ni komentarjev: