četrtek, 21. november 2013

2273566 - oQI23IDCN0948R o tem, kaj se ima Šivilja™ za vtikati v cene traktorjev

[kmetovalec]
> [rosom]
> Tisti štirje traktorji, ki so protestno krožili okoli parlamenta, so stali do 200.000 evrov vsak in razlagati, da kmetje ne bodo mogli plačati nepremičninskega davka, je nekorektno, je odvrnila prvaku SLS-a. Povprečna slovenska družina bo namreč plačala 3 evre več na mesec.
>
>
___________
>
> Ima močno podporo pri slomafiji,odigrali so akt zaupnice in postala je,ne samo butasta in lažniva,tudi arogantna in žaljiva.
> Zaradi tistih "pocestnikov" počasi nastajajo žolčni kamni.

Šivilja pojma nima o traktorjih.Tisti štirje vsi skupaj novi niso bili vredni 200.000 evrov.

Spostovani Kmetovalec, dasiravno imas 100% prav, ko pravis, da sivilja nima pojma o traktorjih, bi te na tem mestu dopolnil se s sledecim:

ne glede na to, koliko so traktorji vredni in ne glede na to, ce proizvajajo dodano vrednost ali ne, nikogar, najmanj pa kaksne sivilje, ne sme skrbeti, koliko so slednji stali! Po domace: a si dala kaj zraven, sivilja? Smo dali davkoplacevalci kaj zraven za traktorje? Jaz nisem, kakor vem, dal nic, ako pa sem kaj posredno dal preko skupnosklednih evropskih subvencij, pa tudi v redu - to se pac gremo, a ne. Brez dvoma bi se lahko sli se kaj mnogo slabsega. Ampak to ni point - point je, da je grozljivo, da si neka sivilja (ali kdorkoli tretji) upa javno zgrazati se nad ceno traktorja, ki je ni nic stal, nad ceno TUJEGA traktorja! Od tu do "potolci kulaka" je le se korak.

Kako sprevrzena je druzba, v kateri je vsakrsno imetje, ki ga clovek premore, predmet komentarjev "socialno cutecih" svinj, ces, ti pa zapri gobec, ker imas hiso. Imeti karkoli je malone razlog za kazenski pregon, vsekakor pa nekdo, ki kaj ima, nima kaj govoriti, temvec mora tiho pozirati plenilske "ukrepe" vlade, "ukrepe", katerih izkupicek sluzi izkljucno korupciji - kupovanju volilnih glasov lenuhov in nesposobnezev.

Ste kmetovalci v povprecju "bogati prasci"? Po mojem niste, prej bi rekel, da ste spostovanja vredni delovni ljudje, ki nimate veliko, a znate skrbeti zase. Ce pa je med vami skucajno tudi kak "bogat prasec", mu bogastvo od srca privoscim!

Ce sklenem: dragi prijatelj Kmetovalec, kot mescan ti zagotavljam, da nas je mnogo mestnih srajc neomajno na vasi strani!

Link

Ni komentarjev: