torek, 19. november 2013

2271415 - ko Krivic napade "protirežimski" zapis ustavnega sodnika Zobca...

Prav bi bilo, če bi svoj glas za ustavnost in za demokracijo zastavili tudi Vi.

On misli da ne more. Ker se ima za "levičarja", t.i. "slovensko levico" pa on enači s svojim "levičarstvom". On in Kučan in Janković in Mojškra dve oki v glavi.

Krivic se ipak ima na prvem mestu za "slovenskega levičarja" in šele potem še za Krivica, hehe.
Vsak t.i. "slovenski levičar", ki kaj da nase, pa čuti sveto dolžnost se zavzeti za najmanj dvoje:

1) Podporo ideji komunistične tolpe, da Slovenijo vrnejo v režim enoumja, to je, protiustavnega t.i. "demokratičnega socializma". V tem smislu vsi oni™ The Levičarji™ podpisujejo pošastno trditev, da smo se na plebiscitu opredelili zgolj za odcepitev in da v bistvu nismo hoteli, da se odpravi komunistično enoumje in uvede svoboda in demokratičen ustavni red. Mejk nou mistejk, gospod Zobec, tako misli tudi Krivic, kajti on je vendarle na prvem mestu in predvsem "levica".

2) Utišanje vsakega relevantnega govorca, ki v javnosti, njihovo pošastno zamisle zavrne s poudarjanjem, da je v bistvu na prvem mestu, ta sprijena aspiracija neustavna. Kako napade Krivic takšne govorce? Z gaganjem o "ideoloških temah", ki da so ustavnim sodnikom ferboten in so dovoljene izključno t.i. "levici", torej komunistom.

Ravno slednje je aspiracija tovariša Krivica. Komunistom je vse, kar govori o odpravi njihovih sprijenih ekspropriacijskih zakonov, ali bogendaj oponira njihovim sprijenim zamislim o vrnitvi Slovenije v t.i. socializem - "nedopustno odpiranje ideoloških tem".

Kako arogantno! Kako temeljni narodovi kmečki pameti žaljivo! Kot, da njihovo orgijanje po lažgošah ni eno samo nenehno pogrevano ideološko tematsko izživljanje.

Kot da rožljanje s t.i. "demokratičnim socializmom" ni ideološka tema!

Kot, da stigmatiziranje in anatemiziranje vsakogar, ki spregovori komunističnim zamislim in lažem in nategom in demagogiji neafirmativno ni ideološko komunistofašistično svinjanje najslabše vrste.

Kot, da slovenski davčni in reketarski zakoni niso ideološka komunistična protiustavna navlaka, brez sramu podtaknjena v zakone, ob hkratni demagogiji, da je naša država demokratičen dom enakopravnih državljanov!

Sikter sprenevedavi komunistični nateguni!

A Krivic, da je bil kdaj protikomunističen? Ne da bi vedel" Ne da bi opazil"
In ravno on se dušebrižniško oglasi, da bi vtišal Zobca?!
Ugibam, a je to bilo spontano. Lahko pa, da je bil povabljen na kavo na koto Ušljašćićarma, da se tam skupaj z Murglbabo zgražata, kaj da si upa ta Zobec, pa je Krivic dobil borbeni zadatak, da napade Zobca. Auuu, protikomunist pa takšen!

PS
Zobec: Krivic = 1:0

PPS
V splošni tišini, ki s svojo magnitudo para ušesa, molk epskih razsežnosti, s katerim je pohlevnizirano opranoglavo ljudstvo pospremilo čedalje glasnejše rožljanje komunistov s t.i. "demokratičnim socializmom", se je Zobčevo pisanje slišalo, kot močno eksplozijo močnejšo od one tunguške, ki ima ekvivalent moči 300 hirošim.

Zato se je Krivic oglasil. Preglasno se mu sliši toti Zobec, kajti komunjare si domišljajo, da molk naroda pomeni pristajanje na "demokratični socializem".

Tovariš Krivic se je oglasil, da Zobcu opali šamarčino rekoč: "Ne talasaj pizdek! Mar ne vidiš, da nam komunistom ratuje v tišini vrniti enoumje nazaj v Slovenijo"

Link

Ni komentarjev: