sobota, 9. november 2013

2264484 - Petričeva flancanja o podporah posameznim vladam

Zdajšnja vlada Alenke Bratušek ima glede na prejšnjo vlado Janeza Janše (na sliki levo) to veliko prednost, da nima vseh proti sebi, da sindikati ne gredo na nož, civilna družba pa tudi ne, meni predsednik ustavnega sodišča Ernest Petrič (na sliki desno).

Krasno medvrstično sporočilo, tovariš Petrič.
Sicer pa, jutri, ko bo v državi namesto današnjega plitvega uveden tisti pravi globoki "Demokratični"Socializem®, tisti brezno-socializem, bo še manj takih, ki bi vladi nasprotovali. No, po nekaj letih, ko bodo eni prostovoljno zbežali na tuje, ene bodo pa "vzpodbudili", bo Slovenija izstopljena iz EK, EU, NATO in to, pa bomo končno spet imeli vlado, ki ji čisto nihče, niti en sam Slovenec ne bo več nasprotoval. Strank bomo imeli ene sedemsto, pod okriljem SZDL, seveda, vse bodo "leve", kakopak, in vse bodo v VelikiKualicji™ NarodneRešitve™ InToPaTo™.

Ti, tovariš Petrič boš pa lahko sedel v prvih vrstah v Uješci in s tovarišico komsomolko Mojškrovič prepeval Bandiero Rosso in Hasta Siempre Che Guevara in Raspodite! Zatrite! V jamo žive zaprite! S Sekiro Zakoljite, Ubijte!.... Skupaj z onim dežurnim rdečim pravnikom in tovarišem Pirjofcem in Repetom, pa boste lahko na vseh režimskih medijih družno pomagali ustvarjati vtis normalnosti, češ, "to je tudi rešitev, glavno, da nihče ne talasa in vladi ne dela štale, da imamo harmonično rdeče tihožitje.

Ma bravo, tovariš Petrič, bravissimo! Grejt sakses, tako grejt, da mu eskimski narodi in narodnoctni rečejo - Grejt fpičkomaterino.

Link

Ni komentarjev: