petek, 15. november 2013

2269438 - ko je utajevanje davkov domoljubno dejanje

[slana]
UTAJEVALCI davkov...
Živijo na račun...
poštenih DRŽAVLJANOV...
ki redno plačujejo svoje davke !

...v normalni, nelopovski državi, seveda.

V mafijski komunisto-fašistični hajduški državi, ki pleni, reketira, izvaja brutalno komutalibansko ekspropriacijo potom drakonskih diskriminatornih davkov v absurdno visokih procentih, ki so v vseh državah sveta označene za nedopustne in ekspropriacijske stopnje;

v državi, ki ji vlada komunisto-fašistična mafijska plenilska tolpa, ki uvaja nove in nove davke, davno že brutalno in do absurda preobdavčenim državljanom;

v državi, v kateri komunistična tolpa v imenu brezskrupulozne zaščite svojih privilegijev in rent in privilegijev in rent posebne kaste plačanih volivcev te tolpe oz t.i. javnosektorskih fafljačev državne sise, nastavi ogabno arogantno nesramno mojškro, ki ultraarogantno, v maniri wanabe Marie Antoinette državljanom grozi "da bo mafijska plenilska država vzela kar je njenega", a vsak normalne človel ve, da tu nič ni njenega, kvečjemu ima država ogromno tega, kar je narodovega, a ji je tolpa to leta 1991 med transformacijo družbene lastnine nerezonsko dala, da bi tolpa to imela za kapital, ki ji omogoča zločinjenje in kontinuiteto zločinskega režima....

...v takšni državi je izogibanje temu mafijskemu zlorabljanju, vprašanje preživetja in obrambe ljudi od zlodel zločinske države.

Ni Slovenija Nemčija, Avstrija, Švica, Britanija, katerim ne vladajo reketarsko-hajduške, ekspropriaciji in nasilni uravnilovki ljudstva v enaki bedi zavezani boljševiški komutalibani, da bi ti lahko to govoril.

Enostavno, dajte vsi takšni nadobudni pridigarji dojeti, da nimate temelja to govoriti za Slovenijo, imate pa recimo za Švico, pa če hočete pridigati, dajte tako, da govorite o Švici. Dobro?

Ko bo v Sloveniji na oblasti politična opcija, ki ni lopovska, plenilska, nasilnouravnilovska, ko bodo iz zakonodaje odstranjeni vsi gnusni komutalibanski lopovksi zakoni, ki jih je na tisoče v milijonih tiskanih strani A4, in ko bodo te sramotni lopovski zakoni zamenjani z normalnimi, kakršne imajo naštete države, takrat bomo lahko rekli, da državljan nima nikakršnega opravičila, da se bi davkom izogibal, saj so davki normalni, do vseh enaki in nediskriminatorni in se za njih dobi fer protivrednost. So tudi visoki, ma so normalni, neekspropriacijski, nediskriminatorni in se za njih dobi fer protivrednost.

Do takrat je pa moje sporočilo takšno: Vsak, ki utaji davke in s tem pomaga zrušiti bestialno komutalibansko lopovsko kliko je za mene junak vreden spomenika sredi prestolnice Slovenije. Junak in pogumen borec za svojo družino proti zločinski tolpi!

Link

Ni komentarjev: