sobota, 2. november 2013

2258911 - beda slovenskih samooklicanih levih in-tele-ktualcev

[minuteman]
Tudi jaz opažam pri slovencih ta totalitarni refleks. Popolnoma se podredijo tistemu iz pozicije moči, te pozicije ne izpodbijajo in od nje pričakujejo, da bo pomagala izpolniti njihove notranje frustracije. Zato jo včasih še naglas kličejo, kar ustreza vsem fenomenom drkanja na tita, državo, socializem, na nek način tudi trojko.

To so tipični bully bystanders. Pasivneži, ki so v najboljšem primeru tiho in se potuhnejo, v najslabšem pa se naslajajo nad nasiljem, ki ga izvaja nekdo iz pozicije moči.

Da pa ne bi ta "nesreča" doletela tudi njih, se proti poziciji moči ne bodo borili; niti ne bodo pomagali tistemu, na katerega se je spravila, ampak bodo rajši potočili kilometre sline in lezli v rit diktatorju. Njihov risk management je nastavljanje riti in kupovanje vazelina, ne pa boj za enaka pravila za vse in odstranitev tistega iz pozicije moči, ki jo zlorablja.

Tragedija teh modelov ni zgolj to, da so "banć of apruval sikerjev", da so po majmunsko autosugestivno pohlevni in z voljno analno luknjo vedno obrnjeni proti alfa opičjemu samcu v roli dikatorja in manipulatorja, ampak še to, da je njihova sposobnost detekcije, evaluacije, ovrednotenja in klasifikacije kdo je kdo na politični sceni, npr. kdo je v SLO konervativna sila, kdo je v SLO "Režim", kdo je v SLO izvajalec zatiranja i diskriminacije, kdo je v SLO izkoriščevalska sila, in še marsikaj v tem smislu, kar ne bi tu zdaj našteval, dokazano nizka, tam okoli kelvinove ničle, oz te sposobnosti sploh nimajo. Celo več, njihova presoja je naravnost za 180 stopinj napačnega predznaka.

Zmeda in absurd sta popolna, ko takšni majmuni v svoj nastop v javnem političnem diskurzu primešajo jim od medijev ponujeno obsojanje podobnih negativnih in zavržnih pojavov in satanskih sil in devijacij iz drugih držav. Pa nastane vnetljiva kontrdiktorna mešanica resnice in laži, realnega in imaginarnega.

Pa ti recimo naši majmuni gagajo proti Wall Street bansksterjem, doma pa volijo NLB-udbokohoz zagovarjajoče in potom NLB ropajoče komunajzer-fašistične beštije, ki so skupaj s svojimi nastavljenčki in lopovskimi klani, ki potom NLB kradejo v bistvu tisti banksterji, ki bi jih te naši majmuni morali tak kot wall-streetske spljuvati in z gnusom zavrniti.

Ideja tistih protestov je bila, da vsaka civilnodružebna kritična javnost obsodi svoje lokalne prevarantske banksterje. Nak! Naši mjmuni kobajagi svojih nimajo, pa udrihajo po ameriških. Auuuuu! Evo, baš na kritiko naših bodo ameriški banksterji trznili.

Da je absurd še večji, na dan, ko se je po svetu ulicotacalo proti banksterjem, se v Ljubljani na trgu zbere masa teh majmunov, na čelu jim pa koraka Zoki, človek, ki bi v USA bil ekvivalent top bankster bandita, ki ga bi množica, ki je istega dne protestirala v NY dobesedno besno raztrgala, da se upa biti tako aroganten in jim skriniti protest proti njemu.

Jok, naši majmuni skupaj z Zokijem udrihajo proti nekakšnim brezobličnim svetovnim banksterskim neoliberalnim beštijam, ki so na neznan komunikacijski način slovenski rdeči sodrgi posodili stotine milijonov potom NLB in podobnih udbokolhozov, potem so rdeče tajkune prestrašili, pa sirote niso upale kredite vrniti, pa so jih nekam poskrili po enih otokih, pa jih več nea najdejo, pa so potem prestrašili komunisto-fašistično vladajočo tolpo, da je sprejela zakon, da se ima nastala škoda dobesedno po hajduško upleniti davkoplačevalcem, Zoki je sicer bil eden tistih, ki je potom Mercatorja in svojih elect v to maso škode prispeval kar nekaj sto milijonov EUR, ma...

...ma, majmuni tega niso sposobni uvideti in doumeti, pa eto skupaj z Zokijem neprizadeto tam na trgu udrihajo proti nevindnemu fantomskemu neoliberalcu v Sloveniji. Kao, ni zadolžujoč mercatorje in electe sjebal udbokoloz banko pa potem davkoplačevalcem kradel Zoki, ni kradla kučanovska KPS, ko je iz opranih ukradenih penezof polnila svoje črne fonde, ni kradel Rigelnik in njegove sjebane factor banke in autocommerci itd, ni kradel rdeči Šrot in ali rdeči Bine, jok...nihče od njih ni kradel, čeprav so vse peneze iz udbokolhoz bank odobrili in ali z namenom nevračanja in zlorabe davkoplačevalcev vzele rdče beštije.

Jok, naši majmuni tega nea štekajo, zato neprizadeto na oblast in v pozicijo odločevalcev volijo te bandite in tolpe. Da ljudje lažje skrijejo in zameglijo lastna zlodela in krajo. In da lažje iz pozicije oblasti perejo ume tem majmunom, da še naprej udrihajo proti Amerom, ne pa proti njim.

Bravo! Grejt sakses, majmuni! Te naši kobajagični protestniki za pravico in pravičnost so pametni kot čebelica Maja - let, leti, pa tup, na vsake toliko aterira na drek. Ekspertinja za cvetke, de™, pa eto tup na govno, valda zato, ker je govno lepo svetlorumeno, kot kakšen cvetek, hehe.

Kradejo komunisti-Slovenci oni udrihajo proti Američanom. Vlada komunistofašistična tolpa, oni ulicotactajo s transparenti polnimi Janše in opozicije. Mi smo edina država na svetu, v kateri protestniki na ulicah nenehno udrihajo po opoziciji - političnim tekmecem te večno vladajoče komunistofašistične tolpe in njenih večno rulajočih zakonov. Auuuuu! ts.ts.ts.

Link

Ni komentarjev: