petek, 15. november 2013

2269568 - kdaj bj bo napočila resnična antikomunistična vstaja?

Slovenski državljani imamo priložnost, če imamo muda, namesto kobajagi izzivalnega gaganja, da naj vedarle že enkrat pride trojka in nas reši Kučana in komunistov in komunističnih zakonov in komunističnih praks in komunistične bede, da raje iz igre lastnoročno eliminiramo vso to komunistično navlako.

Če nas je seveda kaj fhlačah in če se nam da storiti karkoli kolektivnega, glede na dejstvo, da smo najbolj na prafaktorje račefukana družba na svetu. Število fraktalov je že tolikšno, da je večje od števila družin, hehe. I tako na prafaktroje razčefukani sicer še nismo 800000 vsak proti vsakemu, smo pa brez dvoma nihče z nikomer. Razen Murglbabe in njegovih razbojnikov. Oni so pajdaši. Monolit! Spontan Monolit!

Mejk nou mistejk, komunistični tolpi se da državljanom še bolj jebati mater šud zer bi en oportjuniti, de. Oni so še vedno oz še bolj kaljektif, kot so kdajkoli bili. Oni bi Demkratćki™ Socialismus, ker so se konec koncev ves čas za to tudi borili.

Če tolpo ne bomo in to lastnoročno odjebali, bo sogovornik trojke Murglbaba s svojo komunistično razbojniško tolpo, ki je Slovenijo okradla in devastirala. Tako, kot so sedaj oni™ edini sogovorniki Bruslja, OECD, UN, nejmit! Kar poglejmo koliko pripadnikov komunistilne tolpe je na finih sinekiricah po Evropi in Svetu in UN-u in EBRD in to pa to. Poslalo jih! Za nagrado!

Dokler bo komunjarski tolpi uspevalo nategovati dekadentno belosvecko trojko, bodo komunjare za to igro jebeludzbunjenog, ko jim pa dojadi, bodo pač pojačali to, s čimer že nekaj časa rožljajo: "Da je izstop iz EU povsem realna opcija", da je "uvedba DemokratćkogSocjalizma®, povsem legitimna opcija" ipd.

To hudokurčenje Slovencev na lastnih dvoriščih, kjer večina v odsotnosti sovraga vzklika "naj že enkrat pride trojka", je infantilno drkanje mlahavih cur strahopetcev, ki nimajo muda jebati mater komunistični tolpi tak kot pravi dedi.

In ta čas, ko strahopetne pičkice na lastnih dvoriščih kosijo tratico in "grozijo" s trojko, je, namesto, da narodu prekipi, vse to sluzenje prekipelo komunistični tolpi, ki je sicer v zelo udobnem položaju na oblasti in na privilegijih in njim res nea bi bilo treba uličarit. Oni so v sedlu konec koncef.

Dojadilo jim drkanje slovenskih pičkic, pa so oni odločili organizirati "useslovensko" "vstajo" in pometli z vlado opozicije in z županom opozicije v drugem največjem mestu. Pa nastavili mojškro. Da lahko na hitro sprejmejo ene tristo komunističnih zakonov, ki naj pripravijo teren za Demkratćki® Socjalizem™.

In delegirali Pirjevca v "novo stranko" nastalo iz uličarskih komunističnih tolp. WTF?

In se zbrali v Uješci na bandieri in v Cankarovom domu na sendvićih in struji.
In odkrito zelo fakin odkito že gagajo o Demokratćkom®. Kar v prevodu pomeni, da so slovenskim državljanom odkrito najavili, da jih bodo zaprli v gulag in to kmalu. In jim v maniri Šešlja The Gubernatora Srbsek prečanske Province Slovenistana medvrstično sporočili: "Kdor se je namenil zbežati v tujino naj beži zdaj, kajti ko mi uvedemo Demkratćki™, bomo begosumne hitro polovili."

Pičkice pa še kar naprej na lastnih dvoriščih cepetajo z nožicami in se držijo za ročaj Honde MFES ter infantilno "grozijo" s trojko in s selitvijo v utujino.

Ko pa jezikajo, tolpi, z izjemo Janše, večina še vedno ne reče komunisti oz komunustofašisti, temveč "levi" in "socialisti", s čimer so povedali vse. Celo Janša je "fin", kot bi bil s Finske, hehe, pa jim ljubkovalno časti ime levi fašisti. Auuu!

Sicer pa, moj prjatu Žiga Frojdlnof iz Dunaja pr Litiji, je enkrat, ko je probal mošt v goricah nad mariborom, rekel to: "Kdor je ofca je ofca in v naravi je težko zagovarjati, da mora ofca pojesti volka". Jabatga! Kdo o čem, volk o tem, da bo ofco pojedo, ako jo ufati, da se šeta izven ograje oz linije Demokratćkog®, ofca pa se dela da to ni volk, ampak labrador, ki pomaga slepim in nemočnim tak vobče. hehe.

Za sjebati komunističnega volka moraš biti najmanj severni medved in je bolje, da nisi sam, hehe. Ker komunistične tolpe napadajo v tropih, organizirano in potrpežljivo in vztrajno. Ofčica-pičkica, da bi sama sjebala komunjaro volka? Nak!
Tote ofčke, ki že 23@45™ raje kosijo tratico in se "fpolitko nea vmešavajo", pa slovenski komunistični tropi popapcajo za malo malco.

Skratka, bravo slovenski državljani, grejt sakses.

P: Videti je, da bo največja sreča za Slovence, ki jo bo sploh možno iztržiti, baš to, da trojka fino močno znervira komunistično tolpo, pa ta krene frontalno uvajat DemkratćkiSocjalizem™, pa Zapad™ dvigne roke in reče, pust sodrgo naj gre vun iz EU, poln kurac jih mamo.

Pa se tisti s slabšimi želodci pravočasno izselijo, tisti s tanjšimi živci odidejo v hoste, pa jih potem OZNA in UDBA ene 13 let lovijo po gozdovih, vsi ostali se pa vrnejo v svoje naravno agregatno stanje - beri - v stanje pohlevnih ofčic, ki gagajo tak: "čuj, men je fseeno kdo je na oblasti, samo da mamo delo in kaj za jest, pa če dela ni, ok se bomo že kako znašli... eee... pa če za jest ni, nam bo že država dala kakšne bone in to... eeee..... saj so partizani jedli suho listje in travo, a ne, de™...".

Na tak način bo vsaj tisti del Slovencev, ki bo odšel v hosto in tisti, ki bo odšel v tujino, dobil priložnost delovati na človeka vreden način. Ostali se bodo lahko nehali sprenevedati o svojem karakterju.

"Sreča" temu stanju oz razvoju dogodkov pravim, ne zato, ker je to idealen razvoj dogodkov, ki je za Slovenijo dober, temveč zato, ker bo to vsaj pripeljajo do razčiščenja sedanje zmede in grmad sprenevedanja in pretvarjanja. Vsi se bodo končno pokazali v svojem pravem agregatnem stanju. Sedaj jih je precej v stanju pare. Kurčeve pare! In dima. Pičkinega dima! In sluzi! Nategunske agitpropovske sluzi!

Link

Ni komentarjev: