nedelja, 10. november 2013

2264770 - komunistični konzervatizem

[nelevnedesn]
To veš že iz zgodovine. Levi so bili zmeraj revolucionarji, desni pa gredo v nedeljo k maši, kjer jih naučijo ponižnosti.
Levi so se uprli, desni pa so lajali s trenutno oblastjo in se priklučili okupatorju. Kaj ni jasno? Pa ne mislim tukaj odpirat domobranci-partizani ampak samo povzetek iz zgodovine, ki jo vsi poznajo sem naredil.

Vmes so, ne da bi ti to opazil, hehe, tam nekje leta 1945 tvoji "levi" postali TrenutnaOblast™, in cerkev, oz religija, h katere maši hodite njeni verniki-podporniki, kjer vas naučijo ponižnosti in ubranega lajanja s TrenutnoOblastjo™ in z njenim agitpropom.

V vaših glavah agitpropovsko in lindasindromsko vzdrževana demagoško-mudološka kahlnovska debilna logika "kdoh je za pahtizane je levičah - kdoh je photi pa tadesen", se spričo notranjih sredobežnih sil kontradikcije vaše debilne definicije levičarstva, pač violentno eksplodirajoč, sesuje v prah, saj so tisti, ki so člani te večne "trenutneOblasti" že leta 1945 bili postali vse, kar po tebi in po kahlnih Slovenistana niso oz naj ne bi bili.

Postali so režim The Režim! The fašistični režim! The TrenutnaOblast™ večne kontinuitete boljševiške hajdučije v Kranjcof.

So najbolj konzervativna sila v vesolju, ki si prizadeva za konzerviranje njim všečnega, po njihovi podobi vzakonjenega zatohlega rento-reketarskega statusa quo, so režim, ki se sprijeno antinarodno brani, kakor se branijo vsi fašistični torej komunistični režimi, Pinočejev, Musolinijev, Kim Sung Ilov, nejmit, za sabo pa ima dolgo krvavo in lopovsko sled podlih antinarodnih dejanj in zakonov, itd.

So komunisto-fašistični režim konzervativnih hajduško-mafijskih sil, ki z levičarstvom, recimo švicarskih in čilenskih levičarjev nimajo nič skupnega, saj so, ne le zlizani z rdečetajkunskim in državnim velekapitalom, temveč so Oni™ ta velekapitalistični eksponent, saj so iz prve inkarnacije državnokapitalističnega orgijanja boljševiških hajdukov, v novo inkarancijo istega pretranslirana, zgolj nemarno preoblečena komunistična nomenklatura, ki je 65% nekdanjega družbenega, beri državnega gospodarstva, ki prestavlja skupaj z rdečetajkunskim kar 95% vsega kapitala v državi, namenoma obdržali kot velekapital v svojih rokah oz pod svojim vplivom in komando.

Švicarski in čilenski in vsak pravi levičar oz socialist, da o liberalih niti ne govorimo, ima s sprijenim fašistično-etatističlno-mafijskim velekapitalom te vrste, z velekapitalom slovenske spačene kartelno-mafijsko-ksenofobne vrste, z velekapitalom turbokapitalistične brutalne vrste, neizbežen konflikt interesov.

Vi - pobebavljeni verniki kompartijske cerkvene skupnosti K.U.R.A.C. (Komunistiše Uradno Registrirana Avtokefalna Cerkef) njim in sebi, najbrž iz lindasindromskih vzgibov, nemarno in blasfemično pripisujete socialnost in se samo-častite z nazivom "levičar". Nikar!

Nimate vi pojma kako izgleda levičar in socialist in liberal. To so za vas povsem nepojmljivi koncepti. Vaši umi so trajno poškodovani od komunističnih hlapov in nimajo centrov za kognitivni sprejem tovrstnih paradiegem in konceptov. Vsak poskus, da poveste definicijo levega in socialnega in liberalnega, se konča klavrno, saj vaše okvarjene povezave v umu tega preprosto ne dopuščajo.

Ne vem, ali obstaja hitrejša ilustracija, kot pa, da ti povem to: Ti in TvojiSvoji™ - tisti, ki jih najbrž redno voliš, medem, ko ti jih kot NoveObraze™ servira Ušljašćičarna™ in vam podobni, bi v WW2, bili najverjetneje Gestapovovi ovaduhi, tak kot ste bili happy ovaduhi za UDBo in kot volite vašsvoj večni fašistokomunistični režim TrenutneOblasti™ in gagate po lažgošah, da so jih vaši fašisto-komunistični morilci še premalo pomorili in da bi zdaj izpraznjeno rudniško jamo bilo treba znova napolniti. Bili bi gnjide, ki ovajajo TrenutniOblasti™. S tem sem ti vse povedal o tvojem in tvojih šampionov pičkodimnem levičarstvu in protirežimskosti.

Pomešali ste pojme, jarane! Povsod v svetu se Vam™ in VašimSvojim™ reče komunisto-fašisti praetorijanci in prorežimski konzervativci, ali pa zgolj komunisti oz fašisti oz hajduki oz mafija. Alpa kvečjemu recimo NAZI-wanabesocialisti, torej v resnici NAZI-Fašistokomunisti, NAZI-FašistoBoljševiki-hajduki-mafija.

Link

Ni komentarjev: