torek, 19. november 2013

2271276 - patetični poskusi relativiziranja komunističnih zločinov

[valsidalado]
'Kaj pa če' je to, kar zgodovinar piše, vseeno čisto enostavno finančno-ekonomsko pogojeno? Ker baš se utegnejo dogovoriti, kaj bodo pisali in kaj ne. Enostavno se vedno ve kaj, če želiš ostati na plačilni listi, oz. ti naložijo delo, da se ven ne vidiš.

Se pravi da ni vseeno kdo te plača oz. ni vseeno za koga delaš oz. ni vseeno ali lahko delodajalca izbiraš ali ne, ali ti ga je sploh treba... Seveda tudi ni vseeno, kdo si.

Po mojem so tudi tabeli in tačrni pridno pisali zgodovino za tardeče, sedaj, ko se nasplošno veliko več lahko ve oz. nas je glede znanja in informacij čas povozil, se pa spet ven vlečejo.

Upam, da nisi hotel relativizrati zločin laži pa reči, da če je nekdo pisal laži zaradi lastnega ekonomskega interesa, je to dovoljeno in ni greh.

Če kadarkoli pišeš zgodovino namesto po suhi resnici, raje po podobi, željah, aspiracijah in v korist zločinske tolpe rdečih, potem si rdeč in ne moreš biti še črn, pa bel in nevemkajše. Stavek. "Tudi črni so pisali zgodovino tak, da jim resnica ni bila važna ampak so se trudili pisati vščeno rdečim", je oksimoron. Domnevni "Črni", ki ne pišejo resnico, temveč pišejo všečno Rdečim, v resnici niso Črni temveč so rdeči. Amen!

Tako, kot Tito ne more biti in dober človek in zločinec hkrati. Ni možno in amen!

Človek lahko celo življenje počne same korektne, dobre, poštene in civilizirane stvari in, ko potem, kot 65 letnik ugrabi, v fritzlovsko klet zapre in večkrat posili petnajstletnico, je posiljevalec in pedofil in ta kvalifikacija velja za vse njegovo življenje od tistega dne, ko je zločin zagrešil, do sekunde, v kateri je prišel na svet.

Pri teh rečeh ni prostora z nikakršno relativiziranje in razvodnjevanje zločinske narave karakterja te beštije, češ, da je bil tudi dober, saj, da se je med ww2 boril proti okupatorjem.

Za dobrega človeka obvelja le tisti, ki vse svoje življenje funkcionira, kot dober človek. Ni to takšna tehtnica, da daš gor malo na eno stran, pa malo na drugo stran, pa se ti grehi z ene, uravnovesijo z dobrimi deli na drugi strani tehtnice.

Ta tehtnica deluje drugače. En sam atom zla na eni strani prevaga vse, kar je eventuleno dobrega na drugi strani.

To je v večini dežel sveta del kulture oz civilizijskih vrednot, ve se kaj je zločin in komu se reče zločinec, v kumunajzer fejkostanu pa se v imenu prikrivanja komunističnih zločinov in lažiranja njihovega resničnega trivijalno lopovskega karakterja, skuša relativizirati na način: "Tito je resda dal umoriti stotine tisočev, to je res, ma je pa dober človek, saj je sodeloval v boju proti okupatorju". No, ja, pred tem je s taistim okupatorjem bi v isti bratovščini, dokler ta okupator ni napadel Staljina, zaradi sporov okrog plena. Auuuu!

Link

Ni komentarjev: