sreda, 6. november 2013

2262361 - oQI23IDCN0948R o resničnem izdajstvu

[Shorl]
Res je skoraj malo izdajalsko pričakovati prihod trojke, vendar se bojim, da se brez tuje pomoči sami ne bomo mogli rešiti komunističnih zajedalcev in njihove okužbe polovice naroda. Kako si lahko drugače razlagamo, da po anketah vodi stranka, ki je neposredna naslednica partije in so njeni člani in podporniki največji priviligiranci v državi

Izdajalsko je gledati lasten narod zaprt v titoisticno-kucanisticnem gulagu in se delati, da je vse OK.

Slovenacki komunisti so tudi izdali lasten narod, ko so kolaborirali s srbskim okupatorjem, kar je tudi edina obsodbe vredna kolaboracija, ki ima kaksen impakt na Slovence. Prav zato je treba stalno vleci na dan kolaboracijo z nemskim okupatorjem; komunisticni propagandni stroj vedno deluje tako, da lastne svinajarije obesa drugim.

Ce potegnemo paralelo s sodobnostjo: se danes se za sanki siri ljudski glas, da je Jansa zapufal drzavo dalec bolj kot Pahor, prirocno pa se zamolci najbolj bistveno, namrec, da je se je za casa Janseve vlade 2004-2008 povecal dolg gospodinjstev in podjetij, za casa manekenove pa je zbezljal javni dolg - torej ta, ki se edini tice davkoplacevalca.

Kadar komunist komu kaj ocita, to vedno pomeni, da je to zakuhal on sam. Vedno - to je aksiom.

Link

Ni komentarjev: