četrtek, 21. november 2013

2274911 - oznanjanje resnice o komunističnih ropanjih je sovražni govor

[shevchenko]
a bo kdo reagiral na tale plaz zaljivk?

V mojem zapisniku stoji, da v normalnem svetu ni žaljivka, če za komunista oz kounistove aspiracije, rečeš, da je to kar se sam hvali, da je - lopov in fritzlovska gnjida, saj odkrito javno grozi, da bo, če bo imel priložnost, s pomočjo represivnega aparata in postave ugrabljene države, izvršil hajduško-mafijsko-reketarski atak na premoženje in svobodo državljanov.

Recimo, ravnokar se vas ene 550 tisoč komunističnih kreatur navdušuje in javno širokousti, da boste uvedli "DemokratićkISocjalizem®", kar v prevodu pomeni, da odkrito grozite, da boste izvedli serijo premoženjskih deliktov in fašističnih deliktov proti ustavnim pravicam ljudi.

A bo kdo reagiral na to vašo bestialno fritzlovsko fašistoboljševiško talibansko najavo otimačine, klanja in terorja?!, vprašam jaz v tvoji maniri.

Slednje je sicer, nominalno in pravno-formalno, celo v naši đamahiriji premoženjski delikt in napad na osebno integriteto in svobodi ljudi, le da si komunjare domišljate, da to ni napisano, da se bi sankcioniralo vas, ko vi atakirate na Ustavo in zakone in temeljne svoboščine ljudi, temveč se to aplicira izključno na druge, pri čemer imate vi diskrecijsko pravico presojati, soditi pa obsoditi, če je treba tudi brez dokazov.

Zato tudi hitite, tak, kot ti v tem svojem postu, prstokazati na druge, češ, da "sovražno govorimo", ko o vašem karakterju, aspiracijah, praksah in mudološko-demagoško-nategunskih gaganjih javno povemo, da so hajduški in do Ustave in zakonov oz do ustavnih in zakonitih pravic ljudi agresiven lopovluk in namere komunistične tolpe.

Tovariš Šefčenko, izvoli argumentirano elaboriati, da to kar počnete komunistični in prokomunistični fritzleki Slovenistana, ni eksporpriativno hajdućenje in reket, ne pa tu jokcat, da te naj zaščitita Simona in Gustel, pa nas vse, ki neafirmativno pisunimo o komunistih in vaših smrdljivih nečastnih aspiracijah in praksah, dajo kovačizirati®, de.

Sicer pa jaz o tebi mislim, da si tanarbol ugleden državljan Slovenistana, de™. Tak, kot Kučan in German itd.

Link

Ni komentarjev: