četrtek, 24. oktober 2013

2252628 - družba, ki še ni obračunala z zločinsko dediščino

Seveda! Saj živimo ne le z zločinci med nami, temveč zaradi nehigijene oz neobsodbe in ne odjeba komunističnega zločinstva, zaradi umanjkanja osnovnega minimuma in ta je, da se obsodi kompartija in njeno vodstvo kot zločinska organizacija in zločinci, v državi imamo danes številne nove generacije veselih oboževalcev in povzdigovalcev zločina in zločincev.

In predvsem trume prakticionistov komunisto-nacisoc lopovluka, ki s pomočjo zlorabe rekvizitov ugrabljene države ropajo in sistematično pavperizirajo poštene producente v korist lopovskih rentarjev, reketarskih bleferjev, rdečetajkunskih klanov in tolp in kompartijske nomenklature.

Živimo v disfunkcionalni družbi polni ogabnih častilcev zločinov in zločincev in vse to se dogaja JAVNO vsako leto na neštetih pasjih procesijah komunistične sodrge in to z direktnim prenosom v vseh medijh s številnimi re-emitiranji v prajm tajm in mimo prajm tajma.

In da sta absurd in perverzija maksimalna, za to svoje zločinjenje so si od države celo zrihtali milijonsko apanažo. Narod so prisilno postavili v položaj, da jim plačuje, da v taistem narodu povzročajo/ vzdržujejo kontinuiteto razdora in da mu grozijo tam z odrov svojih komunisto-terorističnih orgij preprečujoč obsodbo zločinske kompartije.

Celo v uniforme so se začeli oblačiti in trofejne thompsone na orgije nositi, pa gagati, da bodo z orožjem narod znova disciplinirali, valda takrat, ko uvedejo svoj oksimoronski "demokratični" socializem. Pravijo, da "se bodo za njihove svoje "vrednote" z orožjem borili. Proti narodu seveda!

Tako zelo so arogantni, da na račun davkoplačevalcev gredo napolniti dvorano v CD pa gagati o "demokratičnem socializmu", pa dvorano na Ježici in tam prepevati svoje komunistične teoriristične pesmi bandiera rosa in hej brigade.

Živimo v družbi, v kateri je svoboda, oz vse kar je liberalno in svobodo čaščeče, kletvica, levičarska lopovščina pa nekakšno junaštvo in čislana pozitiva, da o ogabnosti čaščenja masovnih komunističnih terorističnih morilcev niti ne govorimo.

Edino v Sloveniji se ljudje tolčejo po prsih in ponosno svetu oznanjajo, da so "levica" v bistvu pa komunistična sodrga in se to mirno v jasnosti proliferira, javnost pa to smatra za normalno oz na to gleda afirmativno.

Povsod drugje se smatra, da je levičar v bistvu lopov v zasedi, čakajoč, da se polasti oblasti, pa državo zlorabi za ropanje in prerazdeljevanje, zato v večini prosperitetnih držav levice sploh ni, zlasti je ni nikjer v bližini oblasti.

In to tiste prave t.i. "žlahtne" racionalne levice nimajo številne vodilne svetovne države. Takih banditov, kot so te naši pa drugje ne najdeš nikjer, razen v zaporih, ali pa globoko v gozdovih v formi terorističnih tolp a la Sendero luminoso.

In tako nam bo vse dokler se bobu ne reče bob, zločincu v tej deželi pa jasno reče komunistična partija, ki se je nemarno slabo zakamuflirala oz preoblekla v (ZLSD+LDS) od tam pa v (SD+LSD+Zares+PS+SNS+SLS+Desus) oz današnjo kobajagično "levico".

Slabo se je zakamuflirala, ma izdaja jo sled v obliki de facto vzakonjenih in izvajanih zločinskih komunističnih zakonov te države. Na primer "pokojninskega" in "davčnega" - beri ekspropriativnega/hajduškega in "prispevkovnih" oz reketarskih.

Link

Ni komentarjev: