nedelja, 20. oktober 2013

2249215 - rdečeškatelni oris Slovenije

[Endimion]
Sej je vse lepo in prav...

A ravno ta konunistična udbomafijska slovenija je Mercu preko silniiih subvencij v zeleno energijo omogočila razcvet. Dejansko vsi mi danes plačujemo dražjo elektriko, da je lahko Bisol prodajal "zeleno" tehnologijo.. Brez državnih šoldov bi ta čuveni Bisol prodajal svoje panele ne vem komu... A ni hecno. Siemens se umika iz solarne zgodbe, ko je Angela rekla, da država več ne mislit metat EUR v te zelene tehnologije, in naj se že ti qrci postavijo na lastne noge. Pa v Nemčiji ni udbomafije, pa F21, pa Kučanovega klana.

Ta udbomafijska rudeča neužitna Slovenija vsako leto nameni hude miljone za nepovratna sredstva, subvencije, garancije SID banki, in podobno za tiste, ki tu jokajo, kako za vraga je težko. Vsega skup je za več kot pol miljarde letno. Praktično ves davek iz naslova dobička pravnih oseb se prelije nazaj nekim maziljencem.. Bisoli, Pipistreli, itd.. Sam da jim na čelu piše Zeleno, ali pa Composites, al pa neka silna nova jeba...

Jaz po vsebini razumem, da država pobere del ustvarjenega, in s tem skrbi za neko skupno dobro, in za marginalne skupine, ki si iz objektivnih razlogov ne morejo pomagat same. Da pa država najprej podjetjem vzame x, potem pa podeli za x subvencij tem istim podjetjem oziroma malce drugačnemu segmentu... tega pa ne morem podpirat. Ker s pol miljardami izkrivlja trg.

Primerov je veliko. Od prevoza potnikov (SŽ, avtobusi in šolske vozovnice), potem študentska prehrana (povej mi, ali se ti zdi prav, da študent plačuje za polno kosilo polovičko polne cene ali še manj, meni se ne zdi. ne ob tem, da imajo opcijo delati, in pri tem so praviloma nelojalna konkurenca zaposlenim, ki so €/€ precej dražji, glede na veljavno zakonodajo), da ne omenjam "kompleksnih subvencij v kmetijstvu", ko me je kar na rit vrglo, koliko tega vsi skup enostavno častimo... Bisol in zelene enrgije sem pa že omenil...

Stvar o tem, kako država davi tega in onega, ni tako enoznačna...

Tako je. Če bi za kratek opis oz definicijo kaj je to Slovenija uporabili tehnološko paradigmo, bi lahko rekli, da je Slovenija Back Box, oz Box teme pardon Red Box oz Red Box of Evil Darkness, ki služi distribuciji denarja odvzetega poštenim državljanom v žepe posvečenih maziljenih vampirskih uživalcev nezasluženih rent.

Na vhodni strani tega Red boxa so davki, paradavki, trošarine in noro, nerezonsko, brutalno zadolževanje tudi še nerojenih generacij, vse tja do leta 3200 že, na izhodu pa v glavnem pipice vampirske mafije in krvosesnih neutemeljenih oz neutemeljivih prejemnikov raznoraznih rent.

Etoooo! To je kompletna definicija Slovenije. Komunistična tolpa si je zrihtala sistem zajedanja producentov in poštenega folka vobče.

Ker bi pa pogled na takšno rdečo škatlo na kateri z velikimi bold črkami piše DDP® v drugi vrstici pod tem logotipom pa Distributor-Diskriminator-Parazitizator®, bil preveč očitno in arogantno jebanje zlorabljanega naroda v možgane na živo, so komunjare to škatlo dale oviti v umetelno poslikan popir s psihodeličnimi barvami nirvane, na katerem so mudološko-pičkodimne parole tipa "socjalna država", "solidarnost", "pravičnost" "egalitarnost" in tako dalje vse do "veselja do socjalnega kapitala", ki ga je na Rožniku uspel spesniti vašarski opankar, ridikul in harlekin Von Saraorce.

Zapri tej tolpi pipice tam na vhodu, da kri iz žil narodovega trupelca neha dotekati v rdečo škatlo, odstrani jim nekaj delov notranjega cevovoda mehanizma satanske rdeče škatle, po katerem poteka redistribucija narodove krvi v usta teh krvosesov, recimo vse udbokolhoze odprodaj privat (po možnosti in najraje tujim) investitorjem, pa na izhodnih pipicah instantno nastane suša.

Požrešne žnable krvosesnih uživalcev nezasluženih rent bodo kmalu suhe. Postopoma, ko bo pritisnila lakota, se bo vsa ta mrgolazen od pipic, silom prilik jebiga, hočeš nočeš, morala odmakniti, saj se bodo morali iti kam drugam, kako drugače nahraniti. Kdo ve, morda bodo celo začeli iskati pravo delo, sprva v tujini seveda, saj, zahvaljujoč ravno njim in njihovim reket-renta-zajedalstvo™ šegam, v Sloveniji delovnih mest pač trenutno ni.

Rdeča škatla bo postala obsoletna, neuporabna, ter opuščeno-neuporabljana, saj se ne bo dogajalo nič, niti na vhodu, niti znotraj same škatle, in silom prilik, jebiga, niti na izhodu ne, kot poper suhe pipice skratka.

In ader wordz, skladno s starim eskimskim pregovorm, ki se glasi: "Kjer ni, tud kumunajzer tolpa ne more vzeti", v prvem dejanju očiščevalnega hepeninga preprosto odrežemo dotok denarja v rdečo škatlo in eliminiramo notranje mehanizme po katerih lopovske rabote potekajo.

Te notranji mehanizmi so pa, kot že omenjeno, poleg sekvenc nepovratni "kredit" lopovom -> uničena državna banka -> dojebavanje banke/kolhoza iz tošlna poštenih", tudi oni tipa "reket producentom-kontributorjem -> rente nekontributorjem" in "dolg državljanom - nepovratna sredstva, rente, apanaže in sinekure maziljenim plenilskim vampirjem".

Poenostavljeno in brez redundantnih pridevnikov zapisano, Slovenija je rdeča škatla, ki odvzema poštenim da nahrani lopove. Slovenija je Lopovstan®.

A mejk nou mistejk, vsakomur je jasno da realizacija vsega tega terja predhodno eliminacijo komunajzer-lopovskih zakonov, slednje pa, logično, še pred tem terja eliminacijo komunajzer-mafijsko-fašistične tolpe iz parlamenta in še raje kar iz politike. How about teta Lustracija®, narode moj?

Zamislite si, da se zbudimo v jutro v katerem je vsem do sedaj že potrjenim lopovom, ki so rdečo škatlo ustvarili in na njej insistirajo, a la mojškram, lukšičašenkom, vaškim šljašćićarskim miđetskim špetirmaherjem, vašarskim opankarjem, sluzastim levičahskim kahlnom, arogantnim kumunajzer pizdunom, ki rjovejo in trosijo svoj strup po lažgošah, in vsem drugim ljubiteljem storitev rdeče vampirske škatle, prepovedano udejstvovanje v politiki, tekma za oblast, državne funkcije in celo službe v državnih inštitucijah. Temeljito in dosledno jih je treba onemogočiti!

Že detektiranim in dokazanim antinarodnim zlodejem je treba z zakonom onemogočiti dostop do zakonodajanja in vladanja, temeljem enakega načela ustavno-pravne utemeljitve, po katerih v normalnih državah že detektiranim pedofilom prepovedo zaposlitev v in približevanje vrtcom.

Naslednje jutro pa referendum, da se na EU parlament prenese pooblastilo, da se Sloveniji vzakoni zakone normalnih držav, recimo švedsko-avstrijsko-nemško-čilenski pokojninski sistem, okapičeni prispevki, cedularni nediskriminatorni flat davki, platinum pravila proti zadolževanju, angleški pristop pri total privatizaciji komercialnih državnih podjetij plus seveda izboljšave. Ha? Bi šlo?

Link

Ni komentarjev: