ponedeljek, 28. oktober 2013

2255179 - kako je komunistofašist Koršič behote razkril bistvo "vstaj"

[slorevez]
Če je kahla res glas razuma, potem slovenci v sloveniji nimajo več kaj iskati. S pojmom slovenci mislim na tiste delovne razmišljajoče in ustvarjalne prebivalce slovenije, ki jim kumerofško fdv sockretenisti niso sprali iz glave še zadnje trohice zdrave kmečke pameti. Na žalost jih je takih v slo vse manj in s vsakim dnevom jih bo še manj saj odhajajo s trebuhom za kruhom po svetu. Ma tole me spominja na temni srednji vek... na čase ko je po evropi pustošila kuga.

Natančno tako.

PS
Včeraj berem v sobotnji prilogi kako se neko rdečetalibansko "vstajniško" teroristično ulicotacaško đabalebaroško govedo odziva na kritiko pisca Pahorja, ki je rekel "da je t.i. 'vstaja' v MB bila brutalno očitno inscenirana od fašistokomunistov, to nam med drugim razodeva dejstvo, da se je "čudežno" nehala takoj, ko jim je uspelo odstraniti Janšo, da je "vstaja" bila del državnega udara, da so t.i. 'vstajniki' udar izvršili skupaj z virantovanjem in KaPeKarejenjem in da je v ozadju nekdanja komunistična oblast, ki deluje podtalno".

Jokca nam v sobotnji prilogi omenjeni rdeči talibanček, da je on Pahorja ves čas štel za svojega oz NjihovegaSvojega™, saj da je bil konsistentno antifašističen. hehe, si mislim, kaj pa to ima veze z vami komunistofašisti?! Da pa mu ni jasno zakaj Pahor tako govori in kako Pahor ve, da so "vstajnikI" bili instrumentalizirani od komunisto-fašističnega podzemlja oz Murglorja oz Ušljašćićarne Zvjezdočka-Udbordečka.

Iz tiste reakcije se vidi, to, kar sam opozarjam že ves čas, a seveda hvala bogu nisem edini, ki je to opazil in opozarjal, da si komunistofašistična tolpa in po njeni podobi vzgojena in umsko oprana slovenskapoklicnolevičarska sodrga prevarantsko arogantno monopolizira antifašizem in to za vedno, čeprav za to nikoli, niti v času vojne, ni imela podlage.

Evo zakaj:

Zato, ker je ravs komunistične(fašističnoteroristične!) tolpe proti talijanskim fašistom, ki so trpinčili Pahorja oz Slovence v Italiji, nastal zgolj kot posledica dejstva, da je komunistični tolpi za lopovski zločinski teroristični nasilni prevzem oblasti in vstoličenke zločinskega plenilskega boljševističnega režima, takrat pač prva na poti bila okupacijska vojska. Okupacijska vojska fašisto-nacistov, s katerimi so komunisti vse do ravsa Hitlerja in Staljina za plen, bili ober bratovščina, ki se je imenovala antiimperialistična liga.

Skratka, bolel je slovensko komunistično tolpo kurac za Slovence, tak, kot jih tudi danes.

Takoj po vojni je komunistična tolpa pokazala svoj pravi obraz, pomorila stotine tisočev svojih sonarodnjakov, katere je tista tolpa percipirala za potencialne politične tekmece in si s temi poboji, na strahu, terorju in krvi zagotovila molk, pohlevnost, pacifikacijo in odsotnost volje po politični tekmi pri vseh, ki naj bi bili eventuelni kandidati za to.

Vsebina teh pobojev, montiranih procesov, golootoških dogajanj, 45 letnega svinčenega obdobja komunistične strahovlade, vred z spomenkarjanjem leta 1991, puckarjenjem kasneje v devetdestih, virantovanjem pred kratkim, kapekarjenjem še dandanes in "vstajništvom" vodenim iz kote uŠljašćićarna, ni nič drgaga kot vtelešen fašizem, točneje fašistokomunizem.

In to jim je Pahor, ki fašizem in opresijo prepozna na razdalji tisoč svetlobnih let, pač odkrito v brk stresel.
Komunajzer sodrga, vajena, da Pahor s svojim antifašizmom, njim, ki so si blasfemično uzurpirali antifašizem, čeprav so sami največji fašisti ever, je seveda bila konsternirana spričo Pahorjeve konstatacije.

Eto, tudi zato sem oni dan rekel, da se je Pahor zajebal, ker je dopustil, da ga ta fašistokomunistična tolpa nategne, oskruni in ga kot medveda na vrvici vodi po državi, nabirjaoč politične točke s pomočjo asociranja njega - žrtve fašizma in uspešnega pisca s svojo tolpo, ki ga kobajagi kranclajo z nekšnimi priznanji. Češ Oni komunistofašisti in Pahor dve oki v isti glavi. Auuuu!

Takrat sem terjal, da Pahor to nagrdo iz rok fašistokomunistov z gnusom zavrne. V imenu svojega doslednega antifašizma. Pahor je zaprisežen antifašist, torej logično tudi antikomunist torej antikučanist, torej anti falangi 21 in anti "slovenski levici", ki je v bistvu fašistični in kripto-fašistični gnoj.

Za oko mi je zapadlo, da je tisti model, ki je pisunil tam v sobotnji prilogi Dela, sarkastično in paternalistično gagal, češ, da oni "vstajnikI" niče ne vedo, da so bili vodeni od komunističnih sil. Ogabno komunajzer sprenevedanje in sluzenje, češ ne ve, da so s svojim gardom na isti strani kot Murglor.

E pa, točno v tem tudi je problem. Problem je, da so eni v resnici komunistofašistični vojački, ne da si bi svoj položaj bili pripravljeni odkrito po resnici okvalificirati. Lindasindromsko sluzenje.

Problem te države je, da je kompartijska beštija potom 70-ltenega pranja umov vzgojila tako sprijene in biassed ume, da sploh ne potrebujejo več eksplicitnega vodenja iz Murglorja, oni pač sami po sebi spontano dleujejo fašistokomunistično rdečetalibansko-teroristično in nestrpno do vsake oblasti razen komunistofašistične. Sto razlogov imajo zakaj nihče drug ne sme priti in odjebati rdečetalibane z oblasti. A je sploh možno izmisliti slabšo varianto.

Povrhu vseg se mojster predvsem spreneveda, kajti gaganje in delovanje vseh tistih šljašćičarskih fašistokomunističnih udbaških špetirmaherjev, ki jih Pahor imenuje "stara oblast, ki deluje podtalno in nelegalno", je bilo jasno naperjeno, ter eksplicitno in atikulirano instruktivno v smeri rušenja vlade Janeza Janše, ter nastavitve marionetne oblasti tekstilnih tehnićark in branjevskih prekupčevalcev s papriko in solato.
Skratka, ni Pahor blesav, Pahor dobro ve kaj je začutil, videl in logično povezal.

Spontano se tej deželi dogaja akceleracija učinkovanja negativne selekecije v smeri še globlje rdeče talibanizacije in severnokoreizacije Slovenije.

Vsi, ki razmišljajo kontra rdeči fašistokomunistični tolpi sami tiho zapuščajo deželo, vsi "vstajniki" so pa itak spontano povsem na liniji Murglorja in za to ne potrebujejo inštrukcij, uboga raja, ki je na zunanjme trgu nekonvertibilna, ali zgolj ima strah, da je nekovertibilna oz neprodajljiva, bo silom prilik ostala tu in imela nič glasu, komunistična tolpa pa na tak način avtomatično konsolidira in monolitizira svoje vrste. Projekt demokratizacije Slovenije is doomed, dude!

Link

Ni komentarjev: