ponedeljek, 14. oktober 2013

2244413 - zakaj je potrebno jasno in eksplicitno pokazati na komunajzerske zablode

[finigospod]
Če si zasledil še kakšno moje drugo sporočilo, potem veš, da v marsičem razmišljava podobno. Stvar interpretacije pa je, ali to poveš bolj "fino", ali pa z ogromno pridevniki, bolj neposredno in včasih žaljivo. Tudi jaz sovražim rdečo barvo v politiki in želodec se mi obrača, ko gledam posnetke Bratuškove, ko vzneseno prepeva o rdeči zastavi. Ampak osebna diskreditacija pač ni moj stil.

Saj te ne šuntam k osebni diskreditaciji kogarkoli, temveč te opominjam, da je trenutek smrtno resen in da temu na čast prosim govori direktno in navajaj prave razloge za mizerijo, oz, vzroke in drajverje, da se Slovenija rapidno pogreza v živi pesek. Ne relativiziraj s pomočjo alibi diplomatične retorike.

To je danes zelo pomembno. Čas je, da se nehate sprenevedati, leporečiti, sluziti in relativizirati.
Čas je, da se nehate slepiti, da je možno imeti komunistične mojškre, ki prepevajo bandiero roso v Stožicah za premijerko, da imate/tolerirate od države plačane orgije komunistov po lažgošah in da imate komuniste povsod in da se ob vsem tem izvlečemo iz krize.

To ne gre skupaj, ampak gre za ali ali. To lekcijo smo se enkat že učili pred letom 1989, pa ste eni očitno hitro pozabili.

Ali komunistična bandiera rosa z mojškro in banditi, ki cuzajo državne milijone, s katerimi si plačujejo lažgoške in osankarične orgije in druge orgije, ki so pustile milijadne luknje v bankah, ...

...orgijanje v lažgošah, kjer netijo in pogrevajo razdor med Slovenci, in žnjimi v paketu nadaljevanje pogrezanja v živi pesek, alpa odjeb komunistične tolpe in pričetek zdravljenja oz muktotrpnega vlečenja države iz živega peska.

NE! NE ni možno in komunisti in napredek. Ni možno in komunisti in izhod iz krize! Ni možno sprenevedati se in se izogibati povedati imena teh rdečih tolparjev in iziti iz krize. To bi bilo možno samo, če bi čisto vsak bandit odšel sam in če bi čudežno s seboj odnesli tudi svoje smrdljive komunistične mafijsko-fašistokomunistične plenilske zakone in politične prakse.

Tudi mene nihče izmed teh tolparjev na primarni in najvišji ravni debate niti malo ne zanima in mu ne želim dajati nobene pozornosti, ne želim na njih sobeno potrošiti niti besede.

Ampak...

...ampak, ko konstatiramo, da so dejavniki, ki Slovenijo obtežujejop in ji dajejo pospešek za pogrezanje v živi pesek:

-Reketarjenje producentov s pomočjo neokapičenih prisepvkov
-Diskriminatorno obdavčenje oz hajdučenje in pljačka producentov
-Bailoutirnaje državnih udbokolhozov, ki so temelj in personifikacija kontonuitete državnega kapitalizma oz t.i. "socializma", ki vsi skupaj pod črto nikoli od vsega svojega postanka pred skoraj 70 leti pa do danes niso dali pozitivnega seštevka, ampak je na koncu leta vedno bila negativna bilanca. Tudi to se dojebava iz žepov producentov in iz žepov še nerojenih a že zasužnjenih Slovencev, ki so jim njihovi vrli komunistični fritzlovski prapraprapra....-predniki uvalili neugodne kredite z obrestno mero 7%.
-Zajedalsko rentarjenje in sinekurejnje maziljenih banditov in njihovih podpornikov na račun producentov...

in tako dalje - z enim stavkom - komunistično-boljševiško-lopovska zakonodaja in politična praksa,

...če torej rečemo to in potem konstatiramo, da je propadanje v živi pesek možno ustaviti le, če se teh trendov, praks in bremen losamo, potem hitro pridemo do vprašanja kdo preprečuje spremembe v to smer.

No, tu smo pa, hočeš nočeš na ravni imen. In ravno slednje je rak rana slovenske nacije.
Eni nočete zlu pridružiti imen, Imena™ pa jebeno aktivno in proaktivno delajo na tem, da se ne le nič ne spremeni, temveč že arogantno rožljajo z istopom iz EU in z "demokratičnim " "socializmom". Vi finigospodje se greste svojo finost, Imena™ pa strelajjo iz vseh orožij. Vi finigospodje™ se pa zavoljo vljudnosti pretvarjate, da Imen™ ne poznate.

Štekamo, maestro?

P: Če bi vsa ta tolpa, ki je vse to zlo vzakonila in na njemu insistira po nekem čudežu sama odkorakala in s seboj iz legislative Slovenije odnesla ves ta lopovski hajduško-reketarsko-mafijski mambo-đambo, jaz niti enega od teh imen nikdar več v svojem življenju ne bi izgovoril. Toliko jih jaz potrebujem! A zdaj razumeš kdo ta imena usodno linka na slovenske probleme. Oni sami se linkajo! Ker jim na misel ne pride izginiti. Oni bodo očitno odšli samo tako, kot je odšel Čaušesku. Naj jim bo, čeprav jaz nočem biti njihov eksekutor. Ubogi tisti, ki ga bodo v to prisilili, ravno oni The Imena™, ker insistriajo na svojem zlu. Tako je tudi Milošević zavrnil najprej vse oblike konfederacije potem še vse oblike federacije, ker je tka kto naša komunistična tolpa rjovel: "It is our communist demokratic socialismus way or highway!" Prou, naj jim bo! Kako je končal Milošević vemo.

Link

Ni komentarjev: