sreda, 9. oktober 2013

2240095 - komentar članka "Prisilke, zombiji in trojka iz ozadja" Tadeja Kotnika

Vse to so otipljivi dokazi, da v tej državi vse od leta 1945 vladajo in eksproprativno orgijajo lopovi.
Organizirani lopovi!

Kako si drugače razlagati to zombijevsko vztrajnost v lobiranju za sistematičen lopovluk, prevaro in nateg? Lobiranje za sistematično instituciaonalizacijo oškodovanja upnikov.

Če, glede na zakonodajo, ki je hostilna in škodljiva do upnikov, kot sodelujoči v gospodarskih transakcijah v Sloveniji skušaš poslovati varno, moraš preiti na 100% "solar payment terms" - to so tisti, ki slišijo na sintagmo "Peneze na sonce vnaprej, pa nosi blago" , ki jo je priporočljivo izreči s flinto v roki, ki jo čez pult v trgovini držiš naperjeno v lopovskega desperadosa iščočega priložnosti, da ti z blagom spizdi vun brez plačila, alpa moraš nehati poslovati s slovenskimi pravnimi in fizičnimi subjekti. As simple as that!

Kdo je ta sila, ki se tako strastno trudi vzdrževati vzakonjeno varanje in pljačko oz vsem očitno razlastitev upnikov in to v tako drastični razsežnostih stopenj kraje? Zna kdo izvesti personifikacijo tega ozadja? Je kdo, ki nam lahko z imeni opremi to lopovsko ozadje? Ni nikogar, kanede?! Kaj to pomeni? Kdo je potem tista sila in kaj jo poganja? Na katero gorivo oz motivacijo in aspiracije laufa ta sila, ki svoje napade izvaja iz zavetja rdečih meglice pičkodimne zavese, ki se jo vzdržuje, da zakrije čigav v resnici je to interes? Je to povezano z dejstvom, da je prevladujoča večina podjetij državnih?

Jaz druge razlage kot patološkega in pišmeuhovskega hostilnega odnosa vladajoče politike, večine gospodarskih udeležencev in če hočete tudi politične doktrine do zasebne lastnine, ne vidim. Ne vidim zakaj bi normalna oseba, normalni Janez Slehernik zagovarjal zakon, da se upniku dobesedno odvzame 50% in celo 98% njegovega upniškega kapitala udeleženega v transakciji z lopovskim kreditojemalcem?

Sicer pa, da bi tovstna zombijevsko-vztrajna motivacija sploh funkcionirala, mora Janez Slehernik - ta smrdljivi lobist-zagovornik varanja in razlastitve upnikov, biti trdno prepričan, da bo on vedno v vlogi lopova-benefitorja, ki si posoja oz jemlje blago, potem pa nategne upnike-benefaktorje, oz dobavitelje.

Druge razlage tu ne vidim. Kajti, če bi Janez Slehernik pomislil vsaj za trenutek, da se tudi on utegne kdaj znajti v vlogi upnika - prisilnega donorja, potem verjetno ne bi tako strastno lobiral za brutalno in brezskrupulozno oropanje upnikov. Ta naš virtualni, nevidni, neznani nategunski junak Janez Slehernik je patološki latentni lopov. O tem ni dvoma! Njegove aspiracije so jasno razpoznavno lopovske.

Ta logika oz vera akterjev tekom procesa zakonodajateljstva, da so eni vedno na "pravi strani" enačbe sicer ni v našem zakonodajalstvu nova. Kadarkoli so se vzakonjale drakonske, necivilizacijske in celo fašistične rešitve, a la recimo nekdanji člen o verbalnem deliktu in ali zgolj zakrožili drakonski predlogi zakonodaje, je bilo jasno otipljivo, da predlagatelj trdno verjame, da se on nikoli ne bo znašel v roli preganjanega, ampak predlog daja s pozicije, da se bo njega s to drakonsko rešitvijo ščitilo. Komunjare so bile trdno prepričane,d a bo njihvo zatohli lopovski režim večen in o i večno v roli vladajoče nomenklature. Na Češkem se je izkazalo, da so se ušteli, pri nas je pa videti, da jim njihova lopovska predpostavka drži, hehe.

Recimo, magari je navidezno trivijalno v primerjavi s pomembnostjo zakonov o insolvenčnosti, naj omenim nedavne poskuse oz sondiranja o "spletnem očesu" in "sovražnem govoru".

Rdeče prorežimske figure so o drakonskem omejevanju na internetu in o "sovražnem govoru" vedno govorile enako, kot Kompartija nekoč o členu 133, al kolk je bil tisti člen o "verbalnem deliktu", oz, kot o nečemu, kar rdeče lopove ščiti od javne debate o njihovih zlodelih [na internetu] in kot o govoru, ki je sovražen samo enosmerno, saj vendarle "sovražni govor" rdečih ne obstaja, karkoli oni rečejo je suha resnica in "pravica", torej ne more biti "sovražni govor".

"Sovražni govor" je samo, ko kdo recimo reče, da je rdeči Janez Stanovnik velelopov, ker skupaj z Jankovićem kradeta stanovanja iz žepov brutalno zlorabljanih davkozavezancev. In ker iz državene blagajne vleče apanažo, ki jo zlorablja proti taistemu narodu z netenjem sovraštva po nekih lažgošah in osankaricah, na katerih vzdržuje svojo lindasindromsko lažno sliko o morilcih in lopovih, ki da so junaki.

Skratka, na Zapadu nič novega. Ostaja jasno ko beli dan, da dokler državi vlada komunistična lopovska doktrina in sodrga, ki brez drobca sramu časti nagnusne mass-morilce, vse česar se oni v zakonodajalstvu dotaknejo spremenijo v rdeč komunistični lopovski drek, pa četudi kobajagi "izhajajo iz nemške zakonodaje", saj to tako zelo distortirjao in zmaličijo, da nemški zakonodaji ni niti podobno, oz je duh zakona nemškemu povsem nasproten.

Tako recimo za zakonodajo o "dohodnini" tudi te komunjarski zakonodajlc trdijoi, da je enaka nemški in celo skandinavski, pa ni niti slično, kajti skandinavsko davčno izvzetje je takšno, da 90% Slovencev ne bi smelo za svoje bedne prihodke biti obdavčeno, razen Colariča in še dveh treh ljudi pa nihče nikoli ne bi plačal najvišjo stopnjo davka, ker se najvišji prag aplicira na prihodke višje od 250 tisoč EUR.

Pa za pokojninski zakon trdijo, da je tak, kot nemški in avstrijski, v resnici pa ni niti slično. Pri nas sistematične institucionaliziran državni reket in ekspropriacija, v Nemčiji pa poštena matematika med maso vplačanega in izplačanega.

Štekamo? Komunist bo vsak zakon spisal tako, da upnika/upravičenca oropa. Komunist brez tega ne more obstajati. To je smisel in razlog obstoja komunista.

Enostavno si te komunistične bakterije MRSA ne morejo kaj - čim pridejo v stik z mesom upnikovega oz narodovega telesa žrejo, žrejo, žrejo.... Edini način, da se upnik oz narod obrani, je da komunistične bakterije MRSA drži stran od lastnega teleščka, sicer bo trupelce postalo.

Link

Ni komentarjev: