petek, 11. oktober 2013

2242550 - ozadje gnojničenja glede orožarskih poslov

[MF-391485]
Si pa sfalil, če misliš, da je bil Janša švercer z orožjem. Brez botra iz murgelj ni šel en kos orožja iz Slovenije ali čez Slovenijo.
Zastonj, čisto na pamet, če bo kdo verjel, nabijaš o Janševem švercu.

Tako je. Orožje je švercala država Slovenija. Skratka in Janša in Kučan in še marsikdo.
In je očitno, kakor je pri vsedržavnem švercu sicer možno, ne pa nujno, potekalo tudi netransparentno, beri do države in davkoplačevalcev nepošteno, tak, da so davkoplačevalčevi penezi romali v črne fonde političnih strank in mogoče še kam.

In ker velelopov Kepec ve, da je sam pri tem kradel, je predpostavil, da je tudi janša kradel. Dokazov sicer nima, kajti, če bi jih imel, bi Janša že davno bil fpržunjen in bi vobče že bil zgodovina. Alpa bi bil "zdiscipliniran" in "pohlevniziran", kot so nekateri placeholder kobajagi-opozicijski politiki na sceni. Ker Boter ve vse o njihovem umazanem, ali pa nenavadnem™ ozadju. Udbolandia!

Je pa vse to zelo priročno za natolcevanje. Oz gnojničenje. Ob neznanskih količinah gnojničenja, se bo pa ja valda prijelo kaj smradu na osebo okrog katere nenehno sistematično gnojničiš. In če oseba povrhu že ima na sebi ali v sebi podlago iz gnoja, je to udbo-mafiji toliko ljubše, saj je toliko lažje manipulirati.

Link

Ni komentarjev: