četrtek, 10. oktober 2013

2241488 - kako nagajati demokratičnim socialistom

[jezdec666]
Pred časom sem mirno živel v tej državi, nakar se je name spravila Alenka Bratušek s svojo tolpo. Najprej je sopihala, da rabi čas, zgledalo je kot da gre za spolni napad, potem je začela nabijat neke davčke. Kaj lahko storim?

No, čeprav si pozabil otspred napisat, Dragi shaman, pa se nea ve al si iso men al "Dragi Jani", ti bom fseeno odgovoril.
Mojškro in njeno komunistično-fašistično-mafijsko-reketarsko-hajduško tolpo lahko premagaš samo tako, da v razmerju do tolpe oz do države v ujetništvu v fritzlovski kleti te tolpe, ustvariš razmere, ko ti po njihovih kumunajzer zakonih ne morejo odvzeti/ukrasti nobenih penezof. Pri tem lahko uporabiš tudi njihove lopovske trike, ki so si jih vzakonili. Recimo tisto o zemljiškem dolgu in prisilki.

Nepremičnine do prodaje oddaj v najem, denar prenesi v tujino, odididi v Ufiladelfijo in ob prvi priliki vzemi državljanstvo kake države, ki se jo mojškre bojijo in ji lezejo frit. No, potem pa vsako leto prideš malo v uSlovenistan pogledat sorodnike in osvajat pohotne komsomolke, ki tu gradijo demokratćki socjalizem in slovenistansko socjalistćko stvarnost, takorekoč izvedeš jim desant na socjalnikapital™, de™.

Če boš pri komsomolarjenju nepreviden, bo to enmau zajebano, saj te čaka zgodba iz tiste znane viže graditeljev piramid - eskimskega ljucva iz okolice kote Visoko v deželi Tamodolejužno™. Evo: www.youtube.com/watc...MhMfBLlfJg

Link

Ni komentarjev: