sreda, 23. oktober 2013

2251289 - kako eliminirati vire korupto - lopovske družbe

Je pa tudi v tujcih finta. Tudi ti pripoznajo pompozne slovenske lobije, raje z njimi živijo, kot jih uničijo. Ker je to bolj preprosto, zanje ceneje in bolj učinkovito. Tudi tujci so kompromisarski. Pač politika mogočega. Zato ne pričakujte katarze, pričakujte le manjši kompromis. In seveda je hudo s trojko. A še huje je, da dvignejo roke.

In ader wordz, ne le, da je naše pezdete, ki bi brez lastnega kapitala radi bili veleposestniki na račun davkoplačevalcev oz potom ropa davkoplačevalcev, treba odgnati od državne blagajne, temveč je treba preprečiti dostop do državne blagajne vsem aspirantom, vred z domnevno jutri z našimi lopovi zdilanimi tujimi "pragma" investitorji.

Slovensko zakonodajo in zakone in državni involment v komercialnih gospodarskih transakcijah in lastnini je treba tako preoblikovati, da do pljačke enostavno ne more priti niti teoretično. Prvi korak - prenos vsega z države na privat sklad v lasti vseh deležnikov - davkoplačevalcev

To daja zelo simpl odgovor na vprašanje "Kakšna je rešitev?" Le mistificirati je treba nehati, kajti to so preprosti koncepti in ne neka tam raketna znanost.

Rešitev je v tem, da se eliminira čimveč potencialnih virov korupto-lopovske okužbe.
Na primer:
-Država se povsem umakne iz lastništva komercialnih podjetij da politićarske in žnjimi v klanih ropajoče tolpe nimajo s čim orgijati.
-Država neha bailoutirati kogarkoli, domaće, tuje, banke, podjetja ni važno. N I K O G A R! Kajti vidimo da je to kraja poštenim producentom, da se pokrije in prikrije orgije in bakanalije lopovske sodrge. -Politikom vladarjem in parlamentarcem se po ustavi prepove zadolževati državo. -Uvede se normalen na varčevalnem načelu temelječ pokojninski sistem tipa švedskega in številnih drugih, ki vsakomur omogoči, da ven počrpa tisto, kar je vplačal, samo tisto, kar je vplačal in niti centa manj kot je vplačal.
-Uvede se kapico na prispevke.
-Preide se na flat cedularni davek enak za vse. Dost je "nižanja bremen " lopovom in višanja bremen že brutalno obremenjenim producentom, ki so edini obremenjeni s 60% bremen in edini plačujejo progresivne davke. Britalna odkrita diskriminacija se mora nehati takoj!
- Ljudem - producentom vsega, kar se tu ustvari, se v žepu pusti prvih 12 tisočakov letno za singl in 24 tisoč za poročene pare neobdavčeno.
- Razmisli se o začasni ali trajni dubaizaciji oz odpravi davka na delo.
- V javnih naročilih se aplicira prakso najmanj koruptivnih držav.
-Državno potrošnjo po eliminaciji bailoutiranja in velekraje na javnih razpisih, znižati v okvirje zmožnosti. S tem bo rešeno 90% problemov s preveliko potrošnjo, a ipak je treba, zavoljo higijene, odstraniti z državnega joška vse tiste, ki tam visijo nepotrebno in za davkollačevalce nekoristno.

Eto! Skupni imenovalec je - onemogoči nastanek kontaminacije z lopovlukom in eliminiraj parazitske krvosese. Domači, tuji, tuji prilagojeni in zdilani z domačimi, ni važno, mi onemogočimo cuzanje, pa naj potem vsi lopovi tekmujejo v tem kdo je TEORETIČNO sposoben bolj krasti. Važno je, da jim onemogočimo, da se v praksi na račun davkoplačevalca samouresničijo kot plenilci.

Na tak način bo lopovom ostalo samo še to, da se odpravijo v banke s flintami. To je pa že manjši problem, ki ga ima v pristojnosti policija.

Tovariš Lukšičašenko pa skladno njegovi silni želji, da bi država bila lastnik čimvečjega premoženja, lahko vse svoje premoženje daruje državi. Država bo poslej imela čez le policijo, vojsko, učitelje in kar je takšnih temeljnih servisov, pa bo to Lukšičevo premoženje, ki ji ga je on vzhičeno daroval, pač nekak pretopila v peneze, pa dala revežom. Eto koza cela, komunistova bleferska duša pa sita. Da bi pa tovariš Lukšičašenko te svoje aspiracije in šege izživljal potom ekspropriacije mojega, da bi to šlo državi od tam pa Lopovom, e to netje motji ove notji, druže Lukšitju, jerbo i Šojitj je hteo biti komandant na belu ladju pa ne ide. Nema!
Druga rešitev za tovariša Lukšitja in njemu podobne je, da si s svojimi privat penezi ustanovijo svoj kibuc.

Link

Ni komentarjev: