sreda, 2. julij 2014

2420463 - ti zlobni Porschejevi kapitalisti, ki trenutno na veliko zaposlujejo, že ne bodo zlomili demokratičnega socializma

[0111Mo2]
Eh ti zlobni kapitalisti. Takole izkoriščajo delovno silo...

Jap. V vsej svoji kapitalistični neo-kakopak-liberalni sprijenosti, jih bodo zaposlili, tejnike, mehanike, sejlzmene, itd, pa jim plačevali povprečno 4000 EUR na mesec in to samo zato, da se rogajo slvovenskim sindikalistom in rdečim talibanom.

Povrhu vsega pa v Sloveniji ne bodo hoteli odpreti niti enega novega delovnega mesta, jezikajoč, češ, da so pri nas previsoki davki na prihodke iz dela in da so dajatve na delo previsoke, da je delovna zakonodaja rigidna in preveč omejevalna, namesto, da toti iz menđmenta in lastnikov Poršeja priznajo, da so usega krivi tisti trije slovenski tajkuni, ki so vsi Janševi, ki je kriv tudi, da se je zdja prodal Merkator, in če bi oni trije vrnili mijarde iz daučnih oaz, de, nje, bi bilo dost za vse.... eeee... majkemisudija.

Sicer pa naj se te kapitalisti kar jebajo, mi njih nič ne potrebujemo, mi Slovenci moramo kapitalizmu in EU reči ne in iti svojo pot, to je pot "demokratičnega" "socializma", odvzeti presežno premoženje bogatim prašičem, ga podržaviti da bo use državno in se iti svojo pot zelene alternative sustajnebl gocpodarcva iz sez s delouskim samoupravljanjem in socjlanimi podjetji. Narod ni hoto kapitalizem in svobodni trg in svobodo vobče, anpak samo ocepljenje, de, nje. Svoboda je kapitlaistični opij za ljucvo, nje, de, majkemisudija, reko mi toti Markcinengelc.

Mi v Sloveniji nič ne potrebujemo totih porše avtotov, ki so požrešni in dragi, našem socijalističnemu demokratičnemu seveda človeku je dovolj pecikl. Evo: www.youtube.com/watc...XkZH8#t=27

Link

Ni komentarjev: