ponedeljek, 7. julij 2014

2423334 - kako bodo komunisti realizirali podalpsko Severno Korejo

V kultnem SF filmu "The Impostor", glavni lik sosedu upokojencu, ki po cele dneve s teleskopom opazuje nebo pod zaščitno kupolo, da bi ujel sovražne alien intruderje iz vesolja, ko prebijejo zaščito, tolaži, da alieni ne morejo prebiti te najnovejše zaščite. Oni sosed mu pa odvrne: "Yes they can! They can and they will!".

Točno to, kakor tudi pes, ki si liže jajca ker pač doseže, hehe, se mi prikazuje vsakič, ko koga slišim špekulirati ali bodo komunajzli realizirali izstop iz EUR in NATO in ali bodo državo vrnili v leto 1945. Ja oni to hočejo, ne Evro in EU jim pri tem nista ovira, ja oni to bodo poskusili, ja oni s tem bodo sprožili sekvenco ireverzibilnih dogodkov, ki bo šla tako:

(1) Izstopijo nas iz EUR.
(2) Uvedejo demokratćki socjalistićki.
(3) Istopijo nas oni ali druge članice iz NATO.
(4) Preostala EU nas izključi iz Šengna. Še zlasti v primeru, da pride do državljanske vojne.
(5) Izstopijo nas iz EU. Trajalo bo sicer desetletje, da preostala EU najde modus kako nekoga pravno-validno izključiti, ma v vmesnem obdobju bo naše članstvo v EU itak zgolj fumisvaginalično.
(6) Proces zaključen. Nova Severnokoreja pod Alpami bo s tem kompletna. EU, NATO, "zainteresirana svetovna javnost" se s čudaki na napačni strani Alp nikoli več ne bo imela interesa ukvarjati, notranje razmerje moči bo izrazito v prid komunistično-fašističnega ražima, zato bo komunajzerizem pod Alpami trajal miljone let.

PS

Yes they can. They can and they will!

Link

Ni komentarjev: