nedelja, 20. julij 2014

2433774 - razlike med levicami pri nas in po svetu

[vrac]
Mi levice, razen salonske v ZL, niti nimamo. Je pa res, da so privilegirani nasledniki elit iz bivšega enopartijskega sistema. To je naravna danost,saj 50 let ne moreš kar takoj anulirati.

Lahko, lahko. Nemci so lahko. Tudi mi bi lahko. Ma 530000 komunističnih vernikov z aspiracijo participacije na naropanem komunisto-hajduškem plenu in 650000 do 1000000 absentizmu in volivni abstinenci nagnjenih kosilničarjev, ki po nojebsko glavo tiščijo v svojo tratico, podrto z zakoni, ki si jih je rdeča tolpa napisala oportuno in priročno sebi v prid in po svoji podobi, poskrbi za to, da se jih ne bomo losali, ne v teh tvojih 50 letih, temveč niti v 500 prihodnjih letih.

Takle mamo, jebatga.

Edina prava in čista rešitev je izselitev in vrnitev državljanstva, da se jim ta njihova orgija ekonomsko sesuje v totalno bedo in razkroj. To deželo komunističnega zla mora zapustiti tistih 20%, od katerih naropajo 80% in vsi tisti, ki so ostali brez dela. Naj v tej komunistični vukojebini za najmanj par desetletij ostanejo samo tisti, ki so participirali na plenu oz podpirali komunajre z aspiracijo participirati na plenu. Ki spričo odhoda žrtev ostanejo brez plena.

PS
Glede levice oz "levice". Res je, levice, kakršno ima recimo Čile, mi nimamo. Tudi levice, kakršno ima Nemčija mi nimamo. Mi imamo ekstremistične, stalibanizirane naci-boljševike, ki sebi rečejeo "levica" in sami sebe častijo z oznako "sredina".

Njihova temeljna značilnost, ki je resda podobna levim aspiracijam po svetu, ma zaradi ekstremne pojavnosti, de facto funkcionira kot čista pljačka, je zavezanost ideji uravnavanja, ma pri ans diskriminatorno izključno in samo folka, ki prihoduje iz dela, ki se ga uravnava v enaki bedi, pod državno prisilo urgabljene države.

Ideja pravih levičarjev, levičarjev z mero, tipično v zahodnih demokracijah Evrope, čeprav je meni recimo tudi ta nesprejemljiva, se od idej naših rdečetalibanov razlikuje ravno v meri. In nediskriminatornosti oz naciljancih. Tam se nediskriminatorno nacilja vse potentnejše člane družbe, da prisilno kontribuirajo v redistribucijski zanki.

Levičar iz Nemčije ali Avstrije zagovarja javni interes vseh, ter terja redistribucijo prihodka in s tem tudi posledično tudi bogatstva s pomočjo državne prisile, vendar tako, da nikoli ne prestopi meje, ki razdira motivacijo za ustvarjanje.

Ta mera je ključ vsega, ključ, ki loči nemškega levičarja od slovenskega hajduško-reketarskega rdečetalibana.

Nemškega levičarja res zanima, da se zgodi celoten cikel, od prisilnega zasega dela dohodka za namen redistribucije od potentnejših in močnejših k manj potentnim in šibkejšim, do same izvršitve tega transferja.

Slovenski rdeči talibani so, ne le opustili fazo izvršitve teh transferjev, saj so nedavno odpravili nepovratno socialno podporo in jo nadomestili z obrestarskim/kamatarskim posojilom revežem, da se bi lahko polastili njihovega revnega bivaka, ko umrejo, temveč so levičarsko idejo zreducirali samo še na fazo prisilnega odvzema čim višjega dela prihodka. češ, levičarstvo je,d a odvzameš bogatim. Pri čemer za bogate naši talibi štejejo sirotinjo z 800 EUR mesečnega bruto prihodka. Skratka, naši talibi so pri tem poskrbeli, da so stopnje zasega brutalne in ekstremistične, ter, da se odvzema že na ravni klošarskih višin prihodka.

Slovenski t.i. "levičarji" so mafijska tolpa, ki reketari in hajduči in zadolžuje nacijo, denar pa deli svojim jankovićem preko enelbejev v mercatorje in mercatorjev pa v electe in rdečetajkunu podarjene delnice in rigelnikom rešuje factrobanke in njihovisvoji bratovščini podeljuje sinekure v JS in avtoceste svoji mafiji preplačuje krat 4, in s pomočjo rjovenja po tisočerih lažgošah ponavljajoč laž na laž vzdržujejo agitprop pralnico umov, ki naj njihove zločinske dedeke in očete prikazuje za junake in svobodarej, čeprav so pomorili stotine tisočev izvensodno in so potem 70 let vzdrževali enoumje in totalitarizem.

Naš t.i. "levičar" si domišlja, da, če oreketira in ekspropriativno davčno poškoduje vse, ki prejemejo več kot 800 EUR bruto, to že zadošča za izpolnitev kriterija levičarske ideje. V resnici pa vsi vemo, da je biti "levičar" na tak način i s takšno mero zasega, zadostno komaj za satus mafijskega reketarja in hajduka.

In ader wordz naši lukci mesečarji so marksistični fanatiki, katerih aspiracije se v veliki meri ujemajo z nekoliko makrsizm manj zavezanimi rdečimi slovenskimi talibi, ki so po vsebini svoje politične prakse to:

- boljševiki, ki prakticirajo ekstremne oblike nasilne uravnilovke, uravnilovke, ki je diskriminatorno vsiljena izključno neposvečeni raji, ki živi od svojega dela.
- hajduki, ki plenijo 60% prihodka diskriminatorno pri taisti raji.
- reketarji, ki zasegajo prispevke brez kapice, za katere se ne dobi v zameno fer vrednost niti do kapice.
- velekapitalska trubokapitalistična klika
- konzervativna sila, ki srdito, kot stekla hijena insistira na komunistilnemu statusu quo.
- fašistično enoumje prakticirajoča klika. S fašistično 70-lteno zgodovino udbaškega totalitarizma in zarot tipa Patria.
- nazi-gospodarskoksenofbni zagovedanci.
- Izolacionisti fritzlovskega tipa.
- kartelni podmizni zarotniki, beri tolpa roparjev na državnih poslih.
- patološki sovražniki svobode
- patološki sovražniki svobodne tržne iniciative
- patološki sovražniki prostega trga in enakih priložnosti na trgu.
- lothuseatrski đabalebaroši, ki so brezskrupulozno v dolžniško suženjstvo pahnili že generacije ki se bodo šele rodile po letu 3100. Vse za svoje nomenklatrine trenutne privilegije.

Res je, težko je najti eno besedo, ki bi korektno zaobjela vse našteto. Edina beseda bi bila Beštije. Malo bolj opisna pa Komunistične beštije. še malo bolj pa Krvožejne plenilske komunistične beštije. To spričo boljševiške militantne retorike definitivno ni desno. To je zelo zelo ekstremno levo. Kaj pa je to na politični premici "levo-desno", pa najbrž niti ni možno opredeliti. Tolpa pač!

Link

Ni komentarjev: