nedelja, 20. julij 2014

2433735 - razmišljanje tipičnega udboidniga uma

Evo tu doli si lahko v citatih preberete, kako razmišlja tipični udboidni um slovenskega zlobnega prokomunista.

[Bigo1]
Aha... Se pravi v sloveniji imamo nekoga, ki je kot nekdanji milosevic in ima moc nad vsemi mediji in ne samo to!

Da, ima moč nad mediji: Delno tako, da iz udbokompartijskih črnih fondov plačuje oglase, delno jih plačuje iz državnih kolhozov pod komando udbkompartijskih praetorijanskih vojščakov, delno iz kolhozov v lasti rdečih tajkunov, delno iz kartelnih podmiznih poslov dodeljenih njihovimsvojim, ki potem nadzirajo medije potom oglaševalskega denarja itd.

A glavno je ipak nekaj drugega. Murglor ne potrebuje neposrednih vrvic na ročičkah novinarskih lutk, kajti Murglor si je vzgojil pa po perimetru razporedil falango N581-H572, ki spontano, temeljem lastnih "levičarskih" sentimentov druka v isto smer kot Murglor.

To je edina dežela na svetu, v kateri večina novinarjev v svet odpošlje sporočilo: "Dajte nam komuniste nazaj, kajti, ko so na oblasti nekomunisti, se mi ne počutimo svobodne... mejdej mejdej, mejdej, ogroženi smo, dajte nam nazaj komuniste..."

V Nemčiji so komunistom zatrli seme zločinsko, v Sloveniji so jim dopustili, da ostanejo in ćarđ, zato so vsi rdeči novinarji in vsi rdeči direktorji in vsi rdeči sodniki ostali na svojih mestih pa nadaljevali zločinjenje. Pa še podmladek so si vzgojili. Poglejte recimo ono spako od onega mesečarja. Sredi Evrope so si v svojih efdve kompartijskih valilnicah izvalili slovenskega Kim il sunga.

Oblast ima celo nad finskim in avstrijskim sodiscem!

Ne seri udboid! A s tem hočeš tu na forumu proliferirati udbaški konstrukt, da so na Finskem in v Avstriji Janšo obsodili ali vsaj obdolžili?! Kako si patetičen.

Finsko sodišče je sklenilo, da ni dokazov in primer ovrglo, avstrijsko, da ni dokazov o zločinskem združevanju in je svojega trgovčiča obsodilo zaradi utaje davkov in nekakšnega veriženja. Veriženja, ki se je končalo z nakazilom članom Kučanovega klana - Cekuti in društvu, ki je v orožarskih poslih pod Kučanom in Drnovškom in Ropom za kompartijo nabiral provizije za črni fond. Janšo ni niti omenilo toto avstrijsko sodišče.

Če bi Janši sodili na Finskem in v Avstirji bi ga osvobodili vseh obtožb. Torej imaš prav, Kučan in njegova murglorska udbotolpa niso imeli upliva na finsko in avstrijsko sodišče. Zato je finsko sodišče tožbo zavrglo, avstrijsko pa obsodilo zgolj lopova, ki se je izogibal plačilu davka in je neki verižil s kučanovim klanom.

In ker imaš prav, ne morem verjamt, mislem sploh, da si lahko tako bebav, da ne uvidiš, da to ni argument tebi v prid, temveč ravno kontra, hehe.

Ceprav ni mi jasno, kako to, da placana casopisa reporter in demokracija niso v prid njemu, ki obvladuje vse, ta nekdo, ampak ne vemo kdo.. A je to bitje mogoce Saruman in zivi v Mordorju?

Ne sprenevedaj se, ker vem, da veš, da mu je ime Kučkoman in živi Murglorju.

Glede ovck in spranosti, pa ti resnicno svetujem, da se enkrat premislis, komu je bilo receno, da mora za koga voliti, ker mu zupnik tako rece in kdo voli po lastni volji. Malo ti manjka logicnega razmisljanja, drugace pa po moje nisi slab decko;)

Hvala, ker si to izrekel. Kučan je vam udbofcam namignil/ukazal, da volite gimanstćara, prejšnjić pa menđera, prejšnjič pa barbiko-kretnićara na semaforju, itd. (Včeraj sem slišal tole, ko se je nek model v bufeti hvalil kako je "dobro informiran": "Poklical sem Cirila Ribičiča in mi je rekel, beži stran od Zokija in idi k Cerarju, šifra je zdaj Cerar". pravi, da tov e že nekaj mesecef. Auuuu!)

To se lepo vidi iz teh volitev. Končno so vas cifre udeležbe in izidov razgalile in dezauvirale. Ker Janša ni nikomur nič nikoli rekel oz ukazal, tudi, če bi hotel, ne bi mogel, hehe.

Skratka, ker ni, ni bilo tako, kot natolcujete vi, pa je eto Janševih oz SDS-ovih na prejšnjih volitvah manjkalo 50000, na teh pa tistih 50000 plus novih 110000.

Gnojničenje in udbkompartijske spletke in komploti so obrodili bogato. Od zmagovalnih 340000 leta 2004 je Janši leta 2014 volivno telo splahnelo na 50%. Zna kompartija in zna udba znanje, bre! Ekcperti za komplot in zaroto. In gnojničenje Janše. Najbolj so pa zalegla dejanja udbo-krivosodnije.

Kučanovi ste pa vsi prišli in niti eden ni manjkal. Spet vas je bilo vseh 530000. Tak kot leta 2004. In leta 2008 takisto! Le da so vas rdečenovinarski psi ofčarji uspešno nagnali iz Zokijeve ofčje ograjice v gimanstćarovo ofčjo ograjico. Kompartijska stoka drobnica na komando menja ograjico v ritmu kompromitacije murlgorskih pastrijev -lopovov. Zoki kompromitiran, beži iz njegova ograjice v gimnastćarovo! Auuu!

Pa ene ofce iz SD so končno dobile na izbiro Kim Il Meseca, ki je bil natančno po volji njihovih ultraških boljševiških umov. Pa od prejšnjič je pač nekaj desettisočakov novih rdečih umov šlo v pokoj in so zdaj v kahlnovi orgajici. Računajoč, da bo Kahel ščitil njihove pokojnine. Auuu!

Ma pod črto sešteto, je Murglor uspel na volišča prignati vseh 530000 svojih ovac. Ti si prav gotovo bil med njimi, hehe.

Ode vaša udbaška podvala o kobajagi Janševih vojščakih, ki na komando pridejo voliti u kurac.

Ode tudi vaša udbaška nebuloza, da ste rdeči nekšni intelektualni boemi, ki v primeru lepega vremena odidete na Triglav, v severno steno Anapurne, na Broadway na premijero, v milansko Scalo na praizvedbo in to pa to.

Jok bre, rdeči volivci ste v glavnem primitivčki z ovčjo pametjo, ki jo krmili iz Murglorja prožen Pavlovljev refleks, ki čakate na znak, namig izpred ušljašćićarne, napotek iz Dnevnika, Dela, Mladine, PoP TV in evo vas vsi pripingvinite na volišča.

Glavni motiv vam je pa komunistični standard - da bo Murglor v zameno dopustil, da participirate na hajduškem plenu murglorskih roparjev in da vam bo dopustil, da vaše lopovske in morilske dede in očete še naprej uradno v tefterju uradne zgodovine vodijo kot junake. In ne zločince!

To je sicer vsakomur normalnemu bilo jasno že davno, ma te volitve so to resnico ful v iber razgalile. Janševi se osipajo in iz 340000 v letu 2004 padejo na 280000 v letu 2008 in v letu 2014 padejo na 170000. Odšli med abstinente!

Kučkotove ofčice in cuceki pa ste ves čas vsi na broju - vseh 530000, le da ste na vsakih volitvah posortirani v druge ograjice pri drugih instant pastirjih, hehe. "Novi obrazi" izvaljeni iz podzemnih katakomb Murglorja.

Pa bom na tej tocki koncal, ker itak vem, da bom sedaj iz tvoje strani spet prejel mail, brez kancka smisla in ker bos napisal to kar lahko preberem na strani najbolj moralne/demokraticne/postene stranke. ;)

Škoda, da si nehal, ker se bi ti lahko forum še bolj smejal.

Link

Ni komentarjev: