torek, 8. julij 2014

2424328 - rdečetalibanska revolucija žre tudi lastne otroke

[sivi pinot barique]
odlićno generale.

PS:per la prečizjone, jučeraj je našo zahodno mejo prestopil tovariš Giorgio Napolitano, v Italiji ljubkovalno imenovan Re Giorgio I. Obiskal je, z mlajšim tovarišem Borutom tudi Sv.Goro.

vse lepo in prav... ali... slušaj vamo.... v ponedeljek zjutro,se je naša dolina zbudila brez tistega znanega napisa TiTo.
Tovarši kamenjaši za negovanje tradicij napisa,so kamne razdrli,tako da tovarš Giorgio in taljanski delegacjon niso bli uznemirjeni.
Kakšen pogum tovaršev in kakšna žrtev!

PS2: tovaršica dopisnica Mojca Dumančič Pijanovozeča seveda te silne žrtve ni omenila.Mogoče bo,ko bo kamenje spet zasijalo v polni veličini.k

Auuuu! A tudi to se gre tota vaša goriško-primorska rdečerita nizkovejevka. In Murglor mu je to požegnal? Auuu! Očitno gre za nek grande murglosrki plan. To pomeni, da tovariš semaforist že ve, da v demokraticke-socialistickemu ne bo imel funkcije v državi. Morebiti bodo iz sez z žnjegovo harlekinsko figuro mazali oči Zapadu, da so normalna država. Morda bodo harlekinčka plasirali v kakšno izmed pomembnih držav Zapada za veleposlanika, pa ga zdaj nočejo mazati s talibanstvom napisa Tito na hribu.

PS
Takšnih shizofrenih potez bo še.
Najbolj zanimivo bo opazovati, ko bo rdeči talibostroj pričel jesti otroke revolucije, pa ko kakšna izmed rdečih opic mora zbežati na Zapad in od tam jokcati, češ, da je disidetnt in to. Neprecenljivo.

Še bolj se bom razveselil, ko bom kje od daleč opazoval kako v demokratickemu vojaški kamp v Kočevski Reki spremenijo v gulag pa ke strpajo svoje rdeče oporečnike in druge budale, ki jih bodo najprej izvolile, potem pa gagale , zakaj ste nam vzeli EUR, pa EU pa šlužb ni čeprav ste obljubili, pa passporte ste nam odvzeli. Auuuu!

E pa zato, budale jedne, ker ko voliš za rdeče talibe in njihov demokraticksesocialisticki, v paketu fašeš še vse to, da ni več passporta, ni več Eu, ni več šengna ni več EUR ni več ničesar, je pa čisto nov napis TITO na hribi, hehe, al kasno bo jebiga, posle jebanja nema kajanja. Hoteli ste jih - dobili ste jih. Za par miljonov let se jih ne boste več losali. Ker bo Zapad gladko dvignil roke od podalpskega plemena čudakov. Čudaki sami pa ne bodo imeli kritične mase za zmago nad rdečetalibansko tolpo. Never ever!

Link

Ni komentarjev: