sreda, 16. julij 2014

2430796 - koliko rdečkarji sami sledijo svojim pridigam

[minuteman]
> [jani639]
> stari,jaz mislim da le ni vse tako črno... od 62ih kljukcov stavim da jih je vsaj nekaj ki si pa tega ne bodo upali narediti.. kako bojo opravičevali otrokom, vnukom da ne morejo na hrvaško na morje, smučat v avstrijo, mobi storitve v tujini po svinjskih cenah, vsak tuj avto 2x plačan... nah.. bojo pa seveda vsiljeval razne ideološka sranja o umetni oploditvi,družinsski zakonik(huh,še mamo referendum,ane,čeprav je lih janez zajebu stvar) in počel tist kar znajo najbolje... raubal davkoplačevalski denar dokler bo šlo

Premisli dvakrat. Zdaj imajo ustavno večino in lahko "demokratično" počnejo karkoli. Zakaj bi izpustili priliko? Vse bodo naredili, da utrdijo oblast.

Koga boli kurac za otroke in vnuke, lastne bodo itak nastavili v javne sinekure.

In ne samo na sinekure.

Redneck Židan tu pri nas tolče jastreb-boljševiško retoriko, na žnablah ima rdečo peno, ko s sociopatskim izrazom v očeh sika: "Socialne kapice ne bo, dokler smo mi v koaliciji! Bogati morajo plačati več", kar v prevodu pomeni: "Komunisti državnega reketa izvajanega nad ljudmi, ki prihodujejo iz dela, ne damo in ga bomo nad svojimi žrtvami izvajali dokler smo v položaju zakonodajalca!".

Potem enako srdito, z enako ostro jastreb-retoriko gaga o odličnem državnem šolstvu in državnem zdravstvu in državnih kolozih, ki bi jih kar nove ustanavljal, ipd.

Hkrati pa svoje otroke šola v elitnih privat šolah v tujini. Pač, komunistična vlastela, oz komunistična redneck gozdno-kumrovška aristokracija.

Kučan je svojo Aniko prav tako šolal v elitnih privat univerzah v tujini, v gnilih neoliberlanih kapitalističnih USA! Pa sam se je zdravil v elitnih prvat klinkah v Švici.

Doma pa ovcam vsiljuje boljševiški pofl od marksistično zadojene šolske pralnice umov, ki otroke vodi pod spomenike komunističnih klavcev z rutkami in pionirskimi kapicami peti partizanske borbene.

In nam vsiljuje slovensko državno zdravsvo, oz umiranje za rakom v čakalnih vrstah slovenske sprdačine od zdravstva, ki od domačih posvečenih in od kompartije maziljenih lopovov kupuje zdravila za naš denar po desetkrat višjih cenah, kot taista zdravila taista tolpa prodaja v tujini.

Njegov oproda Stanko brkać-drkać je svojega sineka prav tako šolal oz došolal do doktorata v elitnih tujih šolah, ko je sam bil na elitnih udbo-položajih po svetu in elitnih plačah, ki so mu spričo expat privilegijev sproducirali tudi elitno pokojnino, no, ta in takšen Stanko Boljševiški, je svojega sineka nastavil na državno sinekuro, da nam piše pokojninske zakone, ki so reketarsko-boljševiško-nasilnouravnilovski. Po domače, državljanom vsiljuje da morajo biti žrtve komunističnega hajdučenja, sam pa ima pokojnino, ki ni predmet tega hajdučenja.

In tako dalje.

PS
Tudi dinastija komunističnih vladarjev Severne Koreje je svojo deco šolala in še vedno šola na elitnih šolah v US, GB, CH, F ipd.

Raji uravnanost v enaki bedi, raji sužnjevanje boljševiški nomenklaturni tolpi, raji socializem, svojim pamžem pa elitne šole, sebi pa elitne klinike. To je ta komunisitčna tolpa, to je njen modus operandi! Ki je možen samo zato, ker je v Sloveniji (in Severni Koreji) dovolj bebcev oz ovac, ki te plenilske, nategunske in zločinske dinastije in klane pomagajo ustoličiti in držati na vrhu družbe. Takle mamo!

Če si bo Murglor prihodnjič iz nekih svojih razlogov zaželel, kot naslednjeg PastrijaKompartije® ustoličiti nizkovejevno rdečerito opico, zato, ker jim Cmerar bosigavedi iz kakšnega razloga ni več dovolj kul za njihove sprijene cilje, pa ga prežvečenega, tak, kot deset drugih prej, izpljunejo na asfalt, bodo slovenske ofce masovno iz Cmerajreve ograjice prestopile v ograjico, ki je pod komando nove opice, tovariša Majmuna Opičnjakovića RdečeGuzikoviča.

Opice, ki jo je ušljašćićarski kepec oznaćil nekak tako: "Ta Majmun® Opičnjaković je kredibilen kandidat". hehe. In bomo dobili dobesedno pravega majmuna za mandatarja. Majmun, ki običajno najraje jeba majmunice. SLO politični lider majmunojebec! Ako može pasjejebec, lahko tudi majmunojebec, nje, de. Jebotealah s kom jaz živim!

Link

Ni komentarjev: