četrtek, 17. julij 2014

2431821 - tudi šivilji se je zahotelo sinekure v tujini

[Alexbond007]
"Izpostavila je tudi, da mora Slovenija predlagati človeka, ki bo kompetenten ter bo z izkušnjami in znanjem dobro zastopal državo znotraj komisije."

Tako strokovno, kot je odredila prekinitev privatizacije, kar bo, po vsem sodeč, imelo točno takšne posledice, kot jih imajo lopovske odločitve političnih predhodnikov iz njenega rdečega gnezda o NLB in varčevalcih iz Juge.In odločitve iste tolpe o Telekomu in konkurentih. Račune za njihovo nesposobnost, sprijenost in njihove orgazme pa plačujemo seveda mi.

Vsa rdeča mrgolazen, ki tu zagreši zločine in veleškode proti državljanom, ki kompartiji pomaga obstruirati demokracijo, v korist svoje rdeče mafijske famiglie, terja in dobi sinekuro v EU, Luksemburgu, Dunaju, Berlinu, UN, nejmit. Nagrada murglorske lože praetorianskemu vojščaku kompartije za izvršena zlodela v korist kompartija.

Tone Rop, med vladanjem pošlje svoje lopove, da asistirajo slovenskim gradbenim lopovom na AC programu pri kraji narodovega denarja, obdolži Janšo veleizdaje, na sodišču pa seveda izgubi in se prisilno opraviči, itd - nagrada - sinekura v Luksemburgu. Lepa izi službica za njega in priležnico iz iste tolpe, otroci se lahko šolajo na kakovostnih šolah in dobijo delo, ki ga zaradi rdeče mafije, točeneje zaradi divjanja slovenskih politikov za mlade ljudi v SLO ni. In za stare takisto ne.

Martica Kosova in njen bratek komplotirata in gnojničita proti Janši - na za nagrado sinekura v Berlinu, v trenutku, ko firma doma propada, ker je taista tolpa devastirala ekonomijo. Dobila podmizne posle financirane iz državne blagajane, s tem denarjem plačala đambo plakat za gnojničenje Janše - na nagrada - idi v Berlin biti veleposlanica, pa tam glumiti rdeče plemstvo na visoki nogi. Avantgarda rdečih gnojničarjev opozicije!

Enako je bilo z onim Thalerjem. Sinekura v EU, lopovčiča dobijo britanski novinarji. Velesramotenje cele nacije!

Ono pezde, ki je doma zaradi komsomolke-afežejevske moralne spake zapustilo družino in je prav tako atakiralo z lažmi proti liderju opozicije - nagradna sinekura v Bruslju.

Desetine podobnih pezdetov - nagradna sinekura v tujini, veleposlaniki. Takšni veleposlaniki, ki s pedofili "dviguje naciji ugled". Grejt sakses!

Zdaj bi tovarišica šiviljica tudi v visoko družbo, na sinekuro v fini svet, da tam lahko razkazuje svoje leopard čeveljce in kiklce. Zaslužna, jebiga. Zaslužna, ker je naciji nabila 15 milijard dolga, ker je s stotinami milijonov ukradenih narodu, svojim tolparjem rešila denar v privatni factor banki, ...vse to je dobesedno čista kraja. Naciji je poglobila dolžniško suženjstvo, zato ji kao naj damo še možnost, da s to taisto zločinsko dejavnostjo nadaljuje v Bruslju. Ufffff!

To pomeni, da ti, fake magistra absolutno odpadeš! Dovolj sramote si nam že naredila na tistem legendarnem nastopu pri Richardu Questu na CNN.

Tako rezonira normalen človek, rdečuharji jo bodo pa v Bruselj poslali, za nagrado. In da ne moti novega murglorskega instant pastirja, pri izvrševanju zgodovinske naloge spremembe ustave in reform v smeri "demokratičnega socializma".

Link

Ni komentarjev: