torek, 15. julij 2014

2430190 - možna prihodnost po volitvah

[Aleister]
Res nikjer ni take debilnosti, kot pri našem narodu. Istočasno, ko se vsak vaški revež preriva, da bi si prilastninil hišo ali vsaj stanovanje, imel lasten avtomobil ali celo dva, si nabavil lastno jahto in lasten vikend na morju, ali nekje v hribih, se ta isti na lastnino mahnjen narod debilno obnaša na volitvah, ko tam vedno znova in znova izvoli socialistične lažnive vlade, ki obljubljajo temu debilnemu narodu, da bo zopet vse »naše« , ker si narod želi socialistični kolhoz nazaj. Izid tega pa je, da oblastniki vedno znova zapufajo narod za dodatnih deset milijard, ki si jih pretočijo v lastne žepe preko državnih bank.
Že več mandatov ti volivci živijo od neuresničenih obljub in že več mandatov zapovrstjo volijo največje lažnivce in kradljivce, ki nikoli ne izpolnijo svojih obljub, celo poslabšajo stanje v državi in še bolj zapufajo in obdavčijo državljane, kar je naredila tudi Bratuškina vlada. Za zahvalo, ker nas je obdavčila, so Bratuškovi volivci omogičili znova vstop v parlament. Spet bomo morali gledati njene grde obleke, njene narejeno pameten grimase in poslušati bedne izjave, kaj vse zmore in hoče.
Ministri njene vlade so se vozakali v Soči, NY, Moskvo, Sicilijo, Argentino, itd..., kot pravi kapitalistični turisti na račun državljanov. Erjavec je nalagal volivce, da bodo dobili 1000 € pokojnine, čeprav jih volivci niso dobili, so mu omogočili, da je tokrat iz ministerskega stolčka lagal, da bodo upokojencem vrnili regres, ki so nam ga vzeli in so ga volivci zopet kupili srečni ob njegovih lažeh in zopet poslali v parlament, da bo lahko od tam še naprej lagal in delal klovnovske grimase. Čeprav volivci vidijo, da vplačanega regresa mojstri prevar nočejo vrniti, istočasno, je lahko Tonin oznanjal laži, da bi bila to lustracija, če Kučan ne dobi dvojne pokojnine in s temi lažmi je dosegel, da Kučan dobi nevplačano dvojno pokojnino. In za nagrado dobi Toninova stranka od volivcev še en sedež v DZ.
Isti volivci potem agresivno zahtevajo vse obljube z njihove strani izvoljenih levakov od Janše in se togotno zaganjajo vanj, da jim mora uresničiti pravno državo, ustoličiti moralo, znižati davke, pregnati siromaštvo iz države, zgraditi ceste, pričarati delavna mesta in podobno.
Edini, ki je uresničil vse, kar je obljubil je bil Janša. Naredil ni le tistega, kar mu kamarila ni pustila, da bi naredil. Edini tudi ni zapufal države. Prepolovil je brezposelnost, stabiliziral je državne blagajne, imel je visoko rast gospodarstva in BDP, obresti so se zniževale in dostop do kreditov je bil sanjski.
Kaj imamo pa danes? Po neumnih vladah, ki so jih izvolili zakompleksani volivci, imamo bankrot države nenehno pred vrati in neumne volivce, ki se nenehno pritožujejo čez Janšo za vse, kar so mu sami onemogočili, da bi naredil s tem, da so izvolili nesposobne levakarske vlade, ki so zelo uspešne pri samopromociji. Pri vseh ostalih zadevah so se pa izkazale za pdalpski balkanski poden.
Lep pozdrav, lep dan, lepo poletje. Če smo preživeli diktaturo morilca titota, bomo preživeli tudi diktaturo neumnih vlad, ki uničujejo Slovencem standard, izvoljenih od neumnih volivcev, ki ne znajo prebrati niti uradne statistike v letih 2004-2014. Ta je merodajna in ne neumno nastopanje naše oblasti, ki si je prilastila pravico, da v zadnjem času manifestira svojo bebavost skozi pravosodje.
Iste vrste kanalje skupaj letajo.

Vse, kar je napisano tu gor, je res in tvoja jeza je.. eee.... eeee..., kako, da kažem, eeee... simpatična.
Navkljub temu te opozarjam, da ni cinizem, če rečem, da bi bila vrhunska rešitev, da SDS poslanci preprosto obstruirajo celotno delo parlamenta, da tam v debatah sploh ne sodelujejo, da o glasovanjih niti ne govorimo, in...

...in bolj kot vse to, da se prihodnjih volitev, če sploh kdaj kakšne še bodo, v celotni predvolilni kampanji volivcem pošilja eno samo sporočilo v vseh medijih na vseh razpoložljivih Jambo plakatih in v vseh volivnih soočenjih: "Dragi volivci, vi, ki ste imeli namen iti voliti SDS, prosim ostanite doma".

Ne, to ne pomeni že tudi samoukititev SDS, to je obstrukcija zmanipuliranih volitev. Ker je isti kurac, če v Sloveniji SDS gre ali ne gre na volitve. Komunistična tolpa, podprta z rdečo medijsko mašinerijo, deluje potom 20 strank-frakcij KPS, od katerih 10 vedno realno tekmuje za vstop v parlament. Vedno je 10:1 po številu želez v ognju. Ker se normalen politični svet komunističnih zarot ne gre, komunisti so pa ena sama zarota. Zarota je njihovo notranje bistvo in smisel obstoja.

Če se bi to zgodilo že zdaj, pa bi tudi teh 180000 SDS volivcev ostalo doma, se bi lepo videlo da je na volišča prišlo samo standardnih in vedno disciplinirano prisotnih 540000 komunistov in prokomunistov, pa 80000 Krščanskih toninskih socialistov, in se bi to seveda potem lahko tudi ustrezno oglaševalo, da so abstinirali vsi SDS volivci, saj bi SDS dobil nula glasov in ostal izven parlamenta.

Si predstavljate, da ob istem številu glasov, ima Cerar, pardon Murglorska instant sprdačina od SMC 70% in ne potrebuje nikogar, niti preostalih kompartijskih frakcij t.i. "levice", da spremeni Ustavo in uvede DS™.

Si predstavljate, da se Kahel in Mesec in vsi ostali kompartijski frakcijski derivati slinijo in klečeplazijo pri tovarišu Mirotu, da jim da kakšno funkcijico, sinekurico, apanažico tu pa tam.

Pa Mesec dobi rolo člana CK za ideologijo in sistem, Kahel dobi rolo veleposlanika KĐS v stalni misiji pri EU, kar bo ekvivalent najbolj pomembnega veleposlanika, ko nas izključijo iz EU, šiviljica dobi rolo šefice SDK in tako dalje, tovariš Tonin pa dobi rolo poverjenika KPS za stike z verskimi skupnostmi in odnose z Vatikanom, Ljudske Demokratićko Socjalistićke Komunistićke Đamahirije Slovenistan.

Alpa, če tovariš ultrardečetalib Mesec ne bo priden pa bo preveč jezikal, ostane v "opozociji" in podpre samo vladne "rešitve", ko se bo vzakonila ekspropriacija in socjalizem in podobne severnokoreizacijske zakone.

Imaginirajmo, bratje in sestre forumske, Luka Mesec in njegova "še bolj leva ultralevica" bi bili "opozicija" SMC-ju. SMC bi izpadel desno od "levice". Bruuuhahahaha! Murglor bi jih pa valda znotraj lože koordiniral. Keri igrokaz bi to bil za glupo rajo.

SDS bi od obstrukcije imela pač to, kar sploh lahko ima- satisfakcijo čistega obraza, to jest, da ni involvirana v komunistični nateg sveta, da tu pri nas gre za pluralno demokratično državo. Kar se bi seveda na veliko tudi oglaševalo, da se tega ove cel svet in nekomunistični Slovenci.

Ste videli kako se zdaj prokomunistični mediji trudijo v zločinovanje pritegniti, oz involvirati toninsko NSi, ker jim je valda ratalo malo nerodno od očitnosti nastale rdeče monokulture, ki so jo pomagali ustoličiti, pa se bojijo, da bo za preostali svet preveč očitno kakšen nateg in zaroto je ispeljala KPS, pa se neki pačijo, povsem nerezonsko predlagajoč, da naj bo v ultra-rdečetalibanski vladi še edina nominalno "desna" stranka v parlamentu - NSi, ker pač za SDS vedo, in tudi nočejo in ne morejo računati na nenačelno koalicijo.

Jebotealah, kaj vse se tu dogaja! Tonini bi naj šli v njihovo vlado, da bi jih pred svetom legitimirali kot demokrate, v resnci pa gre za ultra-rdeče talibe. S še bolj ultrardečetalibanskimi nakanami in aspiracijami in cilji. Auuuu!

Oglaševalo se bi en mandat, da so si prokomunisti in prosocialisti, sami in brez oviranja nas ostalih izbrali svoje lopove in se bi vse laži in kraje in vse zlo ki se zanesljivo bo zgodilo v tistem mandatu ustrezno dalo oglaševati, kot lopovluk in prevare komunistične tolpe, ki so jo sebi valda vprid in vsem nam ostalim v škodo izvolile prokomunistične in prosocialistične ofce.

Eto to bi bila korist od vsega tega. Tako, kot je sedaj, ko organiziranega bojkota volitev s strani SDS volivcev ni bilo (Napaka!), ba po vse isto, le da bodo taiste ofce sprijeno in pokvarjeno gagale, "kaj pa SDS dela v parlamentu, če so pa volitve nelegitimne?"

Skratka, že bodo začele Janši, ki je v zaporu in SDS-u, ki je v opoziciji, nerezonsko in kontra zdravi pameti, v enaki maniri, kot so Janši uvaljevali tri zaostale in zamujene komunistične tajkune, uvaljevali vse zlo, ki ga bo komunistična tolpa uprizorila.

Vse to, kar sem napisal, je v dobri meri hipotetično, saj se špekulacija nanaša na čas, ki je že minil.

V resnici pa novih volitev nikoli več niti ne bo.

Kmalu se bo razletela na prafaktorje fatamorgana komunističnih laži in spletk, Janša bo oproščen, kot nedolžen, EU bo terjala finančni red, tolpa bo pa na vse to odreagirala z ustavno večino, ki v parlamentu spremeni Ustavo in uvede "demokraticki socialisticki" in nas vrne v leto 1945.

In potem volitev več ne bo, pluralizma tudi ne, niti tega sedanjega fejk in zaigranega, ko 10 murglorksih frakcij KPS plus ena prokučanovska toninska krščansko-socialistična sekta na volitvah nastopa proti 1 sami stranki SDS, ki ni del kučanovega klana niti je del maziljenega prokučanovega klana.

SDS bodo dobesedno prepovedali, KPS bo očiščena, stanka upokojencev se bo samoukinila, češ, da poslej, ko vlada kompartija, ni več potrebe ščititi gerontokomuniste od komunistov, za krščanske socialiste tovariša Tonina bo pa Murglor blagovolil vrniti nazaj SZDL, "v kateri se uveljavljal najširša množica civilnih interesov, pa tudi politične ambicije krščanov". De. Nje.

Zoki bo šel nazaj na čelo državnega kolhoza Mercatorja, ki ga bodo nacionalizirali, beri brutalno odvzeli Hrvatom. Nastal bo seveda internacionalni spor, ki bo trigeriral hermetično zaprtje meja, doživljenjski župan Ljubljane pa bo postal tovariš Stane Brkać Krićaćof. Partija bo ukazala in on bo pač zadatak izvršil, kanede.

Na teh volitvah se je videlo kako funkcionira Slovenija.

Komunistična tolpa in falanga N571-h572 že 20 let ob vsakih volitvah, zlasti onih, ko je Janševa SDS zmagala, širijo zdravemu umu žaljivo agitprop mudologijo, češ, da boemski, ter visokointelektualni volivci Kompartije, ob lepem vremenu na dan volitev odidejo na Triglav, v severno steno Anapurne, na premijero na Broadwayu, na praizvedbo v Milansko Scalo, dočim redneckovska drhal SDS disciplinirano vsa pride na voiltve.

Na teh volitvah se je izkazalo v nulo, da je resnica naravnost obratna.

Komunistična in udbovska in vsa na participacijo na naropanem komunističnohajduškem plenu računajoča drhal je prišla vsa do poslednjega moža. Vseh 530000, do poslednje duše, je volilo! V S E H!

Janševi volivci so pa bili tam kjer ljudje so poleti, delno na dopustu, delno na voliščih, delno pa so bili tudi brezvoljni, saj so klonili pod starim mesiđem komunistične tolpe, ki se glasi "nima smisla se upirati, na koncu, ko nič drugo ne upali smo vam zaprli Janšo in tako lahko še lažje vsakega izmed vas. Tu bo tako, kot želimo mi, pa če bo treba vse vas pozapreti, ali celo lažirati volitve".

Kakorkoliže, 120000 jih je umanjkalo. Skoraj polovica cifre s prejšjih volitev ni prišla na volišča.

In zato je tolpa hotela, da so volitve 13 julija, ker je tolpa vedela, da tolpi to paše.

P: Rešitev za Slovenijo je humana izselitev nekomunistov iz Slovenije. Komunisti naj ostanejo sami v Sloveniji in jo do temeljev severnokoreizirajo. Ostalo bo naredil svet. Svet jo bo hermetično zaprl na vseh mejah od zapadne Taljanske preko severne avstrijske in vzhodne madžarske do južne hrvaške.

In potem komunistični del Slovenije ne bo potreboval nikakršnih volitev. Kompartija bo to reševala na internih klavzurah in kongresih.

Komunistični volivci bodo sicer potem pogrešali vzburjenje mobilizacije ob vsakih volitvah, ma ni problema za to bo poskrebl Tone Fornezzi Tof, ki jim bo na edinem TV kanalu nacionalke, vmes, ko se ne objavlja dosežke prve petoletke, hehe in v Nedeljskem, stresal glupe in primtivne vice o izseljenih nekomunistih. Takorekoč skupaj se bodo primitivno naslajali z vici o "argetinskih odgnancih, ki so vmes nekaj časa bili dobnanci". Auuuuu!

Link

Ni komentarjev: