ponedeljek, 7. julij 2014

2423244 - kdo je vseglihar

Za temeljit odgovor na tvoje obtožbe in strahove, morava najprej obdelati pojem "useglihar", ki se ga, žalibog, tako, kot številne druge pojme v Sloveniji, seveda misinteroretira in posiljuje.

Najhitrejša pot do korektne definicije, oz odgovora na vprašanje "Kdo je useglihar", je tista, ki najprej da odgovor na vprašanje zakaj useglihar useglihari in kaj skuša useglihar s tem prikriti in kaj na piedastal povzdigniti.

Zanimivo vprašanje pri tem je tudi - kdo vse na politični sceni je sploh lahko useglihar, pa ali imajo vsi useglihari enake cilje, ter ali so vsi useglihari res enaki, al obstaja več različnih vrst usegliharjev.

Pa pojdimo lepo od začetka, pojdimo od pristnega, originalnega primordialnega tipa usegliharja.

Slovenski primordialni ueglihar je prokomunistična gnjida, katere temeljni cilj je prikriti svoje umazane prokomunistične sentimente, zato namesto, da reče: "Jaz sem za to, da nam večno ostanejo na oblasti komunajzli in da nam večno ostane v sistemu komunajzerizem", hiti toti primordialni originalni praoče vseh drugih tipov usegliharjev, najprej vzpostaviti lažno tezo, da so na politični sceni ITAK USIGLIH, da so vsi politiki enaki, kar sicer, roko na srce, v marsikateri lastnosti, aspektu in politični praksi, zlasti v aspektu odnosa do proračuna in odnosa do davkoplačevalčevega denarja in premoženja drži, a to ni pomembno.

Resnični cilj tega našega praočeta useh usegliharjev ni pozicioniranje same teze o enakost, ta je za njega tranzitivnega pomena, le stopnica v zraku, na katero, kakor v igricah na Nintendu, stopi, da pride na tisto pravo raven, kjer on pozicionira tezo, ki gre približno tako - "...zato je vseeno, oz še najbolje je, če nam še naprej vladajo komunajzli, kar pomeni tudi, v paketu, da je najbolje, da se nič ne spreminja".

Eto to je useglihar, o katerem ti govoriš. Skratka, moja poanta je, da se pravi udeglihar ne ukvarja zares z dokazovanjem in pozicioniranjem tez, da so politiki na primer SDS-a enaki v tem ali onem aspektu, politikom iz kučanovskega klana.

Njegovo primarno sporočilo je to, da on ne vidi smisla, da se bi karkoli menjalo, saj da so oni "Janševi" enaki "Kučanovim", zato ni nikakršne škode, če v sedlu ostanejo kar kučanisti [ki zanjo vladati] in če v sistemu posledično ostane vse nedotaknjeno, torej komunistično.

Gremo dalje.

Kaj imamo v sistemu že 70 let in se ga celo dodatno poglablja in cementira v najbolj recentnem času? Imamo komunajzerizem.

Kdo ima interes, da to ostane konzervirano, torej nespremenjeno?
Slovenske konzervativne sile, torej komunajzli, boljševiškordečetalibanski praetorianci so tisti, ki imajo ta interes.

Kdo torej sploh lahko napeljuje in tako prozorno skuša podtakniti tezo, da nima smisla odjebati komunajzle in žnjimi komunajzerizem, ki so ga vtaknili v vse pore sistema, oz v vse odprtine trupelca narodove države in sistema? Pa komunajzli, seveda, komunajzli. In prokomunajzli. In kriptokomunajzli. In kriptoprokomunajzli.

Oni so edini, ki imajo tak interes. Zato so v naši družbi oni edini, ki so sploh kandidati za usegliharje.

Pristni liberalci ne morejo biti kandidati za usegliharje in liberalčeva kritika vseh, ki se zatekajo v ksenofobnost, nazi-interes in podobne alibije, ko narodu sesajo kri iz vratu, ga prav tako ne more narediti za kandidata za usegliharja.

Zaradi tega dejstva, ki nam ga v vsej njegovi očitnosti razodene že preprosta dedukcijska logična analiza, je jasno, da bi teoretiziranje o tem koliko je hipotetično možnih vrst usegliharjev, bilo brez smisla, saj so nam komunisti vladali/nam vladajo že 70 let in samo iz njihovih logov lahko sploh teoretično prihajajo usegliharji na politično sceno.

Prav tako nima smisla natolcevati, ali bi jutri/nekoč v bodočnosti lahko "Janševi" prav tako postali usegliharji. Takšno špekuliranje nima smisla, saj "Janševi" morajo najprej biti na oblasti vsaj 20 let, če že ne 70 let, pa da se potem prične de facto obramba položajev in okopov s tovrstnimi tezami o nesmislenosti sprememb spričo kobajagi usegvišnosti useh politikov.

Vem, da se enim utegne slišati komplicirano, a kaj bodo porekli šele, če jim razodenem, da ista dedukcijska metoda da še naslednjo ugotovitev: Usegliharjenje ne izvira iz obrambe ideologije per se, usegliharjenje izhaja, izvira, se napaja, nastaja iz kontinuitete oblastne pozicije, iz vpraksene in v legislativi že realizirane ideologije, oz točneje iz usegliharjeve želje, aspiracije, cilja dokazovati, da spremembe, oz zamenjava političnih elit ni smiselna, saj da bi kobajagi šlo za nepotrebno menjavo "like for like", oz da celo gre za umik iz dežja pod kap.

In zdaj, drage sestre in bratje forumski, dodajmo v vse to še praktičen napotek, kako proizkusimo, ali je nekdo usglihar, oz ali je sploh lahko useglihar. Kako detektiramo usegliharja?

Test je v resnici, kakor uporaba lakmusa, zelo preprost in zanesljiv.

Če oseba bodisi direktno zagovarja, da spremembe niso potrebne, smiselne, racionalne, ali se skriva izza raznoraznih votlih tez, češ, da narod itak hoče komunajzerizem v sistemu, in da hoče tudi "levost" v medijih; če za "Janševe" in "Kučanove" uporablja termine iz slenga usegliharskega plemena, a la "progasti in pikčasti", ter hkrati gaga, da so USIGLIH, gre za pristnega usegliharja, ki se nujno ne potrebuje poplnoma zavedati vseh posledic in rasežnosti svojega garda

Če pa oseba zagovarja, da so spremembe nujne, lustracija komunajzlov smiselna, da komunajzli morajo proč, da mora proč predvsem komunajzerizem iz sistema, da je že solna, kaj šele žveplena kislina boljša izbira, kot komunajzli, da o bakteriji MRSA niti ne govorimo, če oseba trdi, da plenilsko-hajduško-mafijsko-reketarski komunajzerizem v sistemu ne sme ostati, pa če tisoč andrejevsštajerske dvigne roko za skomunajzlan ponzi plenilski antinarodni pokojninski režim, kobajagi v imenu ohranjanja NAZI države naše NAZIje, itd, potem ta oseba ni useglihar, pa četudi javno na križ pribija socialističnost andrejevštajerske in grimsovizpizde.

Ali je človek lahko hkrati ne-useglihar, oz anti-useglihar in hkrati pove, da so grimsiizpizde, andrejisštajerske in nazisoc židani iz roftarskega dela Murglorja, enake sorte gospodarski ksenofobi in nazi-socialisti hajduki, ker jih izdaja nasprotovanje razdržavljenju gospodarstva in jih izdaja proboljševizem vtkan v novi zločinski pokojninski režim, ki so ga nazisocialisti iz kučanističnega klana vzakonili skupaj in s pomočjo grimsovizpizde in andrejevsštajerske?

Lahko je! Seveda je lahko. Fakin seveda je lahko!

Če hočejo toti tvoji andrejisštajerske in grimsiizpizde opraviti uspešno test ne-usegvišnosti vs murglosrkim praetoriancem, morajo v za to relevantnih zadevah biti povsem na nasprotnih pozicijah od komunistične sodrge.

Omenil sem že dva takšna krucialna aspekta (razdržavljenje in pokojninski sistem), dodajam pa še dva: (1)davki/prispevki, predvsem davki/prispevki na prihodke iz mezd in odnos do podeljevanja poslov financiranih iz državnega proračuna. A teh zadev je še kar nekaj.

Če si grimsizpizde domišljajo enako, kot nazisoc superhikovski hajduki židani, da je dopustno ksenofobno orgijanje z zamenjavami disket, ker kobajagi je naš plemenski interes, da eliminiramo kseno konkurenco iz EU in od drugod, legitimen in legalen, potem bom shaman to javno povedal, da so si te pizdeki v tem aspektu po svoji reakciji, gardu in praksi podobni in celo enaki, navkljub njihovi politični evokaciji in nominalni provinienci.

In zato seveda niti v najbolj morastih in zmedenih sanjah nisem useglihar, saj še vedno višje na prioritetni listi ohranjam zahtevo, da mora komunistični tolpa proč in dobiti prepoved približevanja oblasti in žepom državljanov in terjam eliminacijo komunajzerizma in to tako striktno, da se mu seme popolnoma zatre.

Skratka, jaz ne rjovem, da so andrejisštajerske in grimsiizpizde enaki židanom zato, da bi etabliral tezo, da nam naj ostanejo židani in komunajzerizem, temveč to oznanim zato, da povem, da komunajzrizme iz ust in rok kogarkoli ni sprejemljiv, da morajo s prvim avtobusom stran komunajzli, kakorhitro se pa na sceni pojavijo takšni, ki nimajo v portfoliu komunajzer nazi-soc idej v nobenem aspektu, pa na naslednji bus natovorimo tudi grimseizpizde in andrejesštajerske, pa se naj svoje NAZI-soc ksenofobno pobarvane alibije zataknejo v svoje redneckovske anuske, ma antinarodnih zakonov, ki kobajagi v imenu jačanja NAZI-onalne države narod ropajo potom pokojninske ponzi sheme in lažnih bailout shem za prikrivanje lopovluka, in potom poslov a la cestni križ, pa nikoli več.

Štekamo, maestro?

No, zdaj pa ti meni povej, kako si ti lahko za andrejesštajerske in grimseizpizde, če pa so skupaj s komunajzli zagrešili vse možne nazi-soc komunajzer naglavne grehe? Zločine proti narodu! Samo fprašam te, čuj!

Čemu ne bi ti meni pomagal, pa, magari zgolj obredno, SDS očistil židan-podobnikov, namesto da se zaletavaš v mojo fer in korektno konstatacijo, da so andrejisštajerske in grimsiizpizde orgijali nazi-socjalistično skupaj z židani iz Murglorja, ko so poglabljali komunajzerizem v sistemu, sicer pod alibijem, češ, da je to nazi-interes.

Link

Ni komentarjev: