četrtek, 10. julij 2014

2425908 - desnica po meri komunajzarjev

[depersin]
> [primafacie]
> Ta tip, bi znal iz NSi narediti žlahtno in normalno desnosredinsko stranko, če bo sposoben obrzdati belčke, kmete in kler. A bo težka.

Torej si povedal, da si še en komunajzer, ki si želi komunajzersko desnico.

Politično-demokratično-parlamentarna disfunkcionalnost teh "levakov" in pro"levih" ima tako zelo biblične razsežnosti, da se iz njihovega vedenjskega vzorca bere hkrati infantilnost, primitivizem in aspiracija ponovne uresničitve totalitarnega enoumja. Skratka psihoza in sociopatski gard čisti ko solza. In politična shizoidnost par excellence. Diagnoza udboidni gestapovitis. Manična obsesija poloviti pa potamaniti vse kar ne misli prokompartijsko, alpa vsaj po talibansko "poislamiti" vse okoli sebe.

Oni v resnici sporočajo: Dajte nam "desnico", ki je na liniji kompartije. Dajte nam katolike, ki hodijo v đamijo. Dajte nam "žlahtno desnico", torej nam dajte desnosredinsko "levico", ki je toliko "sredinska", kot Kučanova Štefica, torej je tolk na "levi", da leži malo desno od Kučana, a še vedno ultra levo od prave sredine. Kot bi mi opisali Tonina. hehe.

Za njih je sprejemljiva samo tista "desnica", ki ima zahteve in program "levice", ali pa vsaj brez težav glasuje skladno s programom murglorske "levice".

Agitpropovski lajtmotiv za mehčanje, ki v SLO pali pri vseh, in toliko bolj pri pravih desnih, je pa "Kdor ne skače ni Slovenec". Takrat vse ofčke, vred z jagenjčki obmolknejo, hehe.

Vsak pravi™ Slovenec™, Slovenec The Slovenec™ z dna soda, ki je res ampak baš Slovenec z licenco, v svojem anusku brez težav prenese lesen, seveda da doma pridelan dildo i z domačega slovenskega lesa, če rdečetalibanski nasilnik namesto vazelina na empetri zavrti kitico domačih, alpa magari samo eno, tisto - "samo meljona nas je še...pridne rokice in to pa to" in take debilnosti.

In, roko na srce v Sloveniji si komunajzli takšno "desnico" tudi imajo. Idite kamorkoli po svetu, pokažite najbolj recentno "pokojninsko reformo" in recite, da jo je SLO "desnica" skupaj s komunajzli vzakonila, ter se na veliko hvalila, in pri tem uživala, pa vprašajte kako se tej samooklicani "desnici" pri njih reče in rekli vam bodo: "To je dokaj ekstremna levica. Kako? Ne me jebat, a vi v SLO to imate za desnico. You really are fucked-up there in Slovenia".

Potem pa po slovensko začudeno in šokirano totega normalnega tujca fprašte tak: "Ja, kaj so pa potem po teh vaših merilih šele tisti, ki so v SLO samooklicani "levonasredinci"? Pa vam bodo rekli:

"To so nekakšni ultraši, talibo-fašistokomunisti, ki so tako zelo levo ekstremni, da ga v normalnem svetu ni političnega metra oz merila, s katerim bi to eksremno levost izmerili, kategorizirali pa potem katalogizirali."

Rekli vam bodo tudi, da ksenofobnost in nazi-socialističnost teh t.i. "levih" ima takšne razsežnosti, da niti nemški ultra-nazi-skinheadi niso tako zelo ekstremni nacionalisti in gospodarski ksenofobi, saj brez težav kupujejo Nike patike in Nike kopaćke, čeprav imajo zelo konkurenčne in zelo solidne svoje nemške blagovne znamke, kar dela dodatne težave z uvrščanjem teh slovenskih ksenofobnih kreatur, ki po radiju in TV "kupujejo slovensko in ne dajo svoje srebrnine tujcu". Trenutno je nazi-interes v SLO kupovati pofl blago pri Tušu. Ker je Rvatar kupu sveti Merkator.

Če bi, oz, ko bodo še na retorični ravni vsi zavzeli toninski gard, jih bo murglorska prelatura pripustila malo h koritu in jih trepljala po rami sluzeč tako približno:

"Ja, ja, ja, pridni peseki, tak ja, taaaaak, to nam delajte, takooo, jaaa, tako, tako,... malo bolj levo,... tu ja, talevo jajce nam ližite, takooo, pridni, pridni, vidiš kako znate biti pohlevni..., pa dajte malo več pohotne govorice med jajcolizanjem, govorite nam opolzko med lizanjem, recite neki tacega ...'oooo,kako radi ližemo slovenska leva jajca'..."

In bo vse skupaj prekrito s tonami sluzi o nazi-ineresu plemena pod Alpami, pa bodo tudi pravi desni pridkano in praktično vsaj za trenutek obmolknili.

Link

Ni komentarjev: