petek, 18. julij 2014

2433182 - nacistični elementi vsepovsod po političnem spektru

[finingi]
Vseeno pa je pred primeravo dobro pogledati, kolikšen delež nemškega kapitala je bil takoj po 1. svetovni vojni v lasti večinoma židov in se vprašati po razlogih za nastanek nacizma. Vsekakor pa Hitler ni bil pristaš socializma, kjer bi pa vladal seveda proletariat in njegova politična elita. Za interese vseh mu je šlo, v tem se je našel.

Drugo je, v kaj se je v vojni, ki se je v Nemčiji začela s konfiskacijami pač malo prej, potem vse izjalovilo. Hitlerju sprva ni šlo za čisto nič drugega, kot pa za to, da se ljudem, naciji vrne dostojanstvo. Različni vzroki so, zakaj naj bi jurišal na Poljsko in Češko. Po mojem mnenju sprva ni šlo za to, da bi kdo imel namen oropati 8 evropskih držav.

V to se je šele kasneje vse skupaj izjalovilo, kot se v vojnah izjalovi vse in se izjaloi, ko ima nekdo po vojaško preveč oblasti. Sprva je šlo za to, kako rešiti Nemce na Poljskem in Češkem, kjer so pa z njimi grdo ravnali. Zanimivo je, kako so nemške trupe čuvale svoje civiliste tudi na ruski fronti. Vsak pa zblazni, potem ko vojna enkrat izbruhne in vse živo začne situacijo pa zlorabljai, vse uide nadzoru.

Začeli so pa 2. svetovno vojno po mejem mnenju v resnici Angleži, ki so se pač zarekli, ničesar ne naredili, ko so rakli, da bodo šli v vojno, če bo Hitler vstopil na Poljsko ali na Češko.

Nič se ni "zgolj izjalovilo".

Hitler = agresivni nemški nazi-socializem.

Res je želel dobro vsem Germanom. Vendar potom exterminacije vseh drugih na ozemljih, ki jih je on in njegova tolpa določila za "dojče življenjski prostor". In zasužnjenja oz potlačenja vseh zapadnih narodov, ki jim je sicor dopustil obstoj, ma pod komando Germana. Da se razumemo Judje niso bili nikakršni anglečki v tej zgodbi ("Gentileja, nižjerasno bitje, živali ni greh v poslu prevarati"), ma tudi njihova lastnina je svetinja, tak, kot germanska. Da o življenjih, svobodi in pravicah niti ne govorimo. Hitler ni mislil tako.

Kučan, Kompartija, številne druge slovenske politične frakcije - reciklati Kompartije leta 1991 zlasti v povezavi s LB in izbrisnaimi = Komunističnio-fašistilni-mafijski slo nazi-socializem.

Peterle in njegovi = slo nazi - krščanski socializem

Janša in njegovi = slo nazi social-demokrati

Meni je žal, da je tako, ma žal ne le komunistična nazisoc tolpa, ki je meni absolutno nesprejemljiva, temveč niti anti-udbokompartijski Janša, niso bili v celoti čisti in sprejemljivi za volivca pristnega liberala.

Janša je imel skoraj vse za postati pravi pozitivni lider vseh dobronamernih svobodarskih poštenih državljanov, sicer pristnih domoljubov, ma je bil in je še vedno preveč nazi-obremenjen. To je njegova ahilova peta. S tem si dela veliko kontrauslugo, ker nam liberalcem anitkomunistom je Janša privlačen v vsemu razen v dveh rečeh, ki imajo delno isti koren:

1: Pretirano, onkraj normalne nepatološkega čutenja pripadnosti nacionalni skupnosti, izraža nacionalizem v patološki formi. Na vsake toliko časa v določenih situacijah!
2: V imenu močne nacionalne države je pripravljen tolerirati najbolj smrdljive komunistične davčne, prispevkovne/reketarske, in pokojninsko-lopovske sheme v sistemu.

Takrat, ko se je zarotniško iz LB kreiralo lopovski bypassni NLB, so to storili in vodili i diktirali tempo in smer komunajzli, ma Janša, Peterle in podobni so z vsem srcem bili za, ker se pač s tem nategne "čefurje". To je bila eskalacija fašizma-mafijskosti in lopovluka par excellence. V tistih komitentih niso videli človeških bitij v stiski, temveč zgolj čefurja, ki ga ni škoda prevarati ("Gentileja, nižjerasno bitje, živali ni greh v poslu prevarati". Sounds familiar?)

To v seštevku pomeni, da niti ena slovenska stranka ni 100% čista, sicer popolnoma in neomejeno zdravo domoljubna, ma hkrati zdrava, svobodarska, civilizirana, nelopovska, nebarbarska, nesociopatska izbira za volivca, ki je civlizirano bitje, ki noče diskriminirati nikogar in noče odžirati pravice nobenega drugega bitja, skratka pristnemu liberalcu vse te naše velespake in malo manjši pohabljenčki pač ne morejo dišati in biti spontana preferirana volivna izbira, ki vodi v glas za njih brez knedla v grlu.

P: Navkljub temu sem sam pripravljen, pod določenimi minimalnimi pogoji, ki ta moment žal niso izpolnjeni, tolerirati ene sicer meni neidealne politične opcije v fazi, ko se eliminira ultimativno zlo komunistične tolpe.

Večina slovenskega folka je pod 70-letno kanonado nazi-ksenofobnih in komunisto-nazi-soc agitprop uplivov čuti kot primitivno pleme, ki je agresivno do liberalnega, agresivno do individualizma, agresivno do tujega lastnika, agresivno fovšljivo do premoženjšega, itd.

Da se razumemo, Od družine, preko krajevnih, regionalni do državne skupnosti lahko izpeljemo nedotakljivo pravico slovenskega enako čutečega plemena, da določa kako se bo na tme ozemlju živelo. In te pravice so lahko nesporne, ma...

...če hoče neka plemenska skupnost, tak, kot Hitler nekoč, živeti v slovensko rasno čisti Sloveniji, brez tujih investitorjev in brez čefurjev in brez liberalnih, naj izvoli narediti referendum, dobiti potrditev, da tako čuti zadostna večina plemena, potem pa organizirati humano izselitev nezaželenih skupin in to izselitev financirati. In pred svetom nositi breme te svoje aspiracije.

In seveda, sprejeti, da tako čuteča plemenska skupnost ne more biti v EU in NATO, ker je to skupno nazi-ksenofobno 2433182utenje, sicer legitimna pravica tega lemena, v koliziji z vrednotami EU in NATO.

Problem je, da si ta nazi-ksenofobni del slovenskega nacionalnega korpusa, domišlja, da je možno terjati, da se naj čefurji samoodstranijo iz Slovenije in s seboj vzamejo še Rome, da naj tujci držijo svoje investitorske tace stran od slovenske svete zemlje, terjati, da nam naj posojajo in to tako, da jim mi ne vrnemo, in na vse to si te sirote domišljajo, da ni nikakršnega razloga da mi ne bi mogli ostati v EU, da bi užili blagor "Šengna" in EUR valute, ma tako, da tu krademo in nemilice trošimo, kar nismo ustvarili, ma trojke pa ne dovolimo.

Skratka, shizofreno, infantilno, disfunkcionalno, zmedeno se obnašajoče pleme.

Link

Ni komentarjev: