četrtek, 10. julij 2014

2426605 - komentar Kučanove nebuloze, da so v osamosvojeno Slovenijo prinesli veliko bogastvo

Mi, ki smo ob osamosvajanju nosili tudi formalno, in ne samo dejansko odgovornost za Slovenijo, smo v novo državo prenesli zelo veliko slovensko bogastvo. Če ga ne bi bilo, potem seveda tudi zdaj ne bi bilo kaj krasti.

Vi ste ob osamosvojitvi narodu upfront zasegli 65% narodovega "družbenega premoženja" oz uzurpiranih nekdanjih rezultatov dela sužnjev, ga podržavili, torej dali ste ga sebi samim - vam večnim praetoriancem, da lahko potem, ko je vse to pod vašimi lopovskimi palci, nemoteno podmizno pajdaško kradete na tisoč načinov, od enelbe kompartijskih pajdaških bankomatov, preko telekom do podobnih fevdov.

Nadaljnih 30 odstotnih točk ste zacahnali in dali pokrasti v last in fevd svoji rdeči nomenkalturi, po domače rdečim tajkunom in baronom.

Preostalih usranih, garjavih 5 odstonih točk ste pa kobajagi dali narodu, ma ste nad neuki narod nevajen borze spustili najprej mencigerianske demagoge, pa svoje rdeče nastavljence, ki so dve destletji skrbeli d a dividned ni, da ja vse prepričajo, d anaj se dlenic čimprej losajo v korist rdečih posvečencev, hkrati ste pa nad neuko ljudstvo spustili še horvatovske pidovske hijene s pocukranimi sekretarkami Falange 21 v ekipažu.

Skratka, tovariš Murglbaba, kar je bilo vrednega, ste vi upfront pokradli.

Narodu ste povrhu vsega uvalili v pokojninsko blagajno še svoje zaslužne "borce", pa vso sirotinjo, ki je v vašem socjalizmu kontribuirala tako sirotinjsko, da bi smela imeti komaj 120 EUR pokojnine, pa ste jih vi obesiili na hrbte z dodatnih 500 in več EUR po glavi na mesec, v škodo poosamosvojitvenim kontributorjem, da jim požrejo substanco še preden pridejo na vrsto za črpanje rent, namesto, da bi vse tisto prej omenjeno premoženje, tistih 95 odstonih točk družbenega premoženja vsaj za kakšno-takšno razbremenitev date v pokojninski sklad.

PS
Da niti ne govorim, da ste v osamosvojitev pripeljali prazne vse blagajne, zlasti vse državne blagajne, globoko v minusu in z dolgom. In zbankrotirano državo.

In da še manj omenjamo ciklični velerop brutalno in do absurda preobdavčenemu mezdnemu naroda potom dojebavanja državnih kolhozov a la enelbeji iz katerih ste komunisti kradli, da bi vam potem narod to vaše orgijanje ciklično izničeval oz dojebaval z miljardami ukradenim iz žepov narodu in narodovim potomcem, ki so že dolžniški sužnji svetovnim obrestarjem in to do leta 3100.

Banditi komunistični!

Junaku, ki na Financah skrbi za redno reciklažo Kučanovih lopovskih besed tik pred volitvami, pa bo narod prav gotovo postavil spomenik, kakorhitro bo skontal, kaj mu dela ta junak socialistične misli in promotor misli najljubšega vodje.

Link

Ni komentarjev: