torek, 8. julij 2014

2424156 - življenjska doba Kučanovih nastavljencev

[FIN-259198]
Lipnik brca v napol crknjeno kuro. Na njeno mesto izvrševalca nalog Partije bo stopil MC. Kar se Miran nauči, to Miran zna.
Lipnik: Partija se je odrekla Pahorja, odrekla se je Jankovića, odrekla se je Bratuškove, odrekla se bo Cerarja. Kar se novinar nauči, to novinar zna, in slovenski novinar zna biti tiho o partijskih veljakih, ki marionete vodijo.

Bingooo!

Murglbaba nastavi - Murglbaba odstavi. Murglbaba žveči vsakokratno nastavljeno avšo čedalje krajše. Razpolovna doba jim je že tako kratka, da jih zdaj na umazan asfalt pred ušljašćićarno izpljune prežvečene še pred koncem mandata.

Šiviljici je Murglor blagovolil, da naj sodeluje v volivni kampanji, saj bo nekaj procentkov disfunkcionalnih slovenskih volivnih sužnjev vendarle premamila, da volijo za njeno tolpico. Murglbaba sedi v Ušljšćićarni in sešteva procentke.

Mediji bodo do petka najavljali 75% za kompartijine reciklate in derivate, ter njihove jatake. (Tovariš pionirček Toninček je oni večer tak lepo hvalil Zokija, rekoč , "Vi gospod Zoki ste resda v redu, ampak, ko vas ni, tam v parlamentu, vaši poslanci delajo in govorijo drugače". Zašpecal je Zokiju njegove poslance, hehe. Auuu!)

No, ja, v petek tik pred volitvami, bodo mastni naslovi v slovenskih medijih, mobilizirali v korist kompartijinh derivatov in reciklatov, alarmantno sporočajoč, da ankete nenadoma kažejo strašanski skok v korist SDS. Let me guess, pisalo bo tako: "Obstaja možnost, da Janševa SDS osvoji preko 35% glasov, NSi pa 15%. V takšnem primeru se bo NSi težko upreti skušnjavi koaliranja z Janševimi".

In ofčice bodo razumele lajež novinarskih pesekof ofčarjev, razumele bodo logiko zastraševanja. Razumele bodo, da Murglor sporoča, da je ogrožena zmaga kompartijinega bloka. In v nedeljo bodo na voliščih že ob 7.00. Zlasti tisti najbolj zvesti, ki bodo na dom spet prejeli mobilizacijsko pismo, ki se začne s "Tovariši, tokrat gre za naše vrednote, gre za biti ali ne biti, za ponovno uvedbo socializma gre...". Hehe. Deja fakin vu!

Link

Ni komentarjev: