četrtek, 17. julij 2014

2431681 - ESČP je razsodilo o varčevalcih LB...

Dragi moji bratje in sestre forumske,

Čakal sem dan, ko bo ta sodba prišla.
In ves čas opozarjal, da se tu neke ksenofobne lopovske spake igrajo tako, da z našimi mahedrajo po koprivah.

Zdaj zahtevam, da se vse te smrdljivce da v zapor dosmrtno. Vse s Kučanom na čelu!

In vse njihovo premoženje zaseže. Ni bogvekako omembe vreden prispevek za plačilo teh magaodškodnin in megaškode, je pa tako edino normalno in pravično.

In, predvsem, vse njihove politične stranke obremeni s škodo, ki so jo povzročili v tem in tisočih drugih primerov, ko se sjebani umi ksenofobov, kartelnih umov in podobne golazni, v našo škodo seksualno zadovoljujejo, ter v našo škodo rinejo vzdolž vektorja "naljuti se čoban na selo pa odseče nam naš kurac".

Smrdljiva golazen, ki se je hudokurčila, naj zdaj plača, vsem njihovim kobajagi političnim strankam v bistvu pa mafijskim gnezdom, je treba zatreti seme lopovsko škodljivsko.

In zdaj čakajmo še druge primere in tožbe, da se zaključijo, vred s tem orgijanjem krivo-sodnije v Janševem primeru.

Že danes terjam odgovor, kdo in iz čigavega žepa bo Janši plačal vse te odškodnine in sodne stroške in eventuelno škodo iz bogvešekaterih naslovov? kdo smrdljiva fašistična-komnistična golazen, kdo bo to plačal?!

Svoje sprijene orgazme in pasjejebe si plačujte iz svojih žepov, sprijena goveda naci-udbo-komunisto-mafijsko - ksenofobno - fašistična!

Tako klavrno bo končala vsaka nacija, ki si dopusti, da ji tolpa ugrabi državo, pa to državo zlorabi v škodo taiste nacije, nacija pa tolpi dopušča ostati in ćarđ!

PS/
Kje so zdaj vsa naspidana hudokurčna naci-ksenofobna goveda a la oni golob sociaopatskega pogleda? Bodo zdaj odprli svoje tošlne in plačali vso to škodo namesto nacije? Mamico jim zagovedano!

Link

Ni komentarjev: