sreda, 16. julij 2014

2430716 - murgelska režija volitev

[bc123a]
> [Inside]
> Jansa bi znal to bolje predstavit in bi SDS pobral sigurno vsaj 5-10% vec glasov na volitvah.
> Kar se ponovitve tice je vceraj pri Slaku en ustavni sodnik razlagal da v primeru da sodba pade pride tudi legitimnost volitev pod vprasaj. Zgleda SDS igra ravno na to karto. Samo s to retoriko jim ne bo uspelo niti takrat zmagat.

Legitimnost volitev morda lahko pade pod vprasaj, ampak ECSP nima moznosti razveljaviti volitev (kot nekateri bluzijo po forumu), pa se za US bi bil to velik precedens. In vprasanje je, kaj bi se zgodilo na ponovljenih volitvah, in koliko bi s tem razkacili volilce (in koliko sporov pred US bi se nabralo).

To imaš prav. Tudi, če se bi US strinjalo, da so volitve zaradi brutalne eliminacije vodje najbolj relevantne stranke, nelegitimne, in nelegitimne so, to in takšno US, nikdar ne bo razveljavilo volitev.

ESČP pa itak nima takšnih pristojnosti.

Namesto ESČP lahko razveljavitev volitev, potem, ko sodba iz Patria komplota pade, zahteva samo EK, USA, DankeDojčland in podobne sile. Politični pritisk, kot v primeru Ukraine, recimo.

Vprašanje je pa seveda, na koga naj te sile naslovijo to zahtevo. Kdo v SLO je tista inštitucija, ki je pristojna volitvam podeliti legitimnost in nelegitimnost in razpisati nove?
Je to tovariš El Presidente, ali je to neka druga inštitucija?

Bojim se, da so to amaterske in kalimarovske zahteve.

Murglor je pa, kot britev natančno, briljantno v nulo izpeljal svoj komplot. Vse, vred s tajmingi je bilo idealno in brezhibno.

Janša v zapor, huronska blitzkrieg kampanja, nov instant pastir registrira stranko v juniju, vsi medijski in drugi psi ovčarji naganjat ofčice k novemu pastirju, iz Zokijeve ograjice v Cerarjevo, vračunano je, da jih bo nekaj odšlo iz Vebrove v Mesečevo, volitve v času dopustov, nizka udeležba, popolna mobilizacija svojih ofčic.

In čakanje volitev samo še zato, da se prešteje edina še delna neznanka, to je, koliko Janševih volivcev je obupalo in ali, dalo prednost dopustu.

Murglorja ne bi ravno bil konec niti če bi Janševi volivci vsi prišli na volišča, je pa Murglorju v veselje, da jih 120000 ni prišlo.

Murglor je prijetno presenečen, njegovi operativci, ki zelo strokovno naganjajo ofčice uspešno in paradoksalno efektivno že četrtič zapored, vedno na isto finto, so si profesionalno organizirano zapisali v tefter to: " Pozor! -presenetljiv odziv Janševih volivcev; 120000 jih ji prišlo na volišča; ugotoviti zakaj; bolje preučiti ta mehanizem, za eventualno bodočo rabo"

Tako to delajo udbaški eksperti za specialno vojno, zarote in to. Oni isti, ki so nekoč Drnovška postavili na čelo LDS reciklata KPS. Pa izumili Konkubino, pa izumili Zokija, itd.

SDS liderji so pa romantiki, ki so računali, da bo folk dovolj zrevoltiran in bo ravno zato prišel v še večjem številu. Folk je pa len in malomaren, in seveda, folku preprosto ni jasno, kako smrtno nevarno je zdaj vse to. Kako volivna abstinenca ni vsakokrat zgolj nenevarna malomarnost.

No, ko jim bo Murglor uvedel DS in deželo vrnil v leto 1945, se bodo po glavi tepli. Pa ne samo Janševi abstinenti, tudi vsi drugi abstinenti in bogami tudi številni podporniki murglorskih pastirjev se boto tepli po glavi, ko doumejo, kaj je to pomenilo in kaj je iz tega nastalo.

Ampak, Eskimi bi temu rekli: " Prošla baba s kolačima & Posle jebanja nema kajanja"

Slovenija je doomed, osvoboditev Janše ne more več preprečiti uvedbe DS.
Odprava DS bo pa možna samo tako, da na prihodnjih volitvah, če te sploh bodo, Janševa SDS dobi ustavno večino.
S tem, da, četudi zdaj, ko bo Murglorjev glasovalni stroj v parlamentu brutalno gazil vse pred seboj in izglasoval zakone za podlago za DS, ne bo demonstracij, takrat, ko jih bo Janševa ustavna večina odpravljala, demonstracije bodo in to violentne. Če ne ob uvedbi DS, potem ob odpravi Sloveniji zagotovo ne gine državljanska vojna. Doomed, dude, doomed! Že doomed! Že smo onkraj točke varne vrnitve!

EDIT: Skoraj neverjetno se mi zdi, da minusar uspe stisnit minus, še preden se mi osveži ekran, ko sporočilo objavim in potme kliknem na link da preberem, če je še kakšen typo. Kako mora ta minusar imeti odprto moj profil in klikati besno na osveđitev, da em uspe prehiteti z minusom, tak, da je minus tu že ko jaz prvič vzrem lastno sporočilo. Eskimi bi rekli: "Jebote sine, ove komunističke muinusarske lujke su ti bre brzi ko kobre. Ko, bre? Da, kobre! " Hehe, jebotealah s kom jaz živim!

Link

Ni komentarjev: