sreda, 2. julij 2014

2420579 - kako si ti neoliberalni kapiatlisti drznejo z vsemi ugodnostmi razslojevati in povečevati socialne razlike

[NavadniNimda]
Pa kukr slišim, tej neolibelani pohlepneži kapatilistićni celo podkupujejo zasužnjen Delavski Razred - in to ne samo z realno navideznimi visokimi netto plačami (ki so že same po sebi korupcija, saj povečujejo socialne razlike), ampak celo z nadstandardnimi zdravstvenimi zavarovanji (evo spet socialne ralike) in tudi z nadpovprečnimi vplačili v zasebni pokojninski sklad, kar prav gotovo povečuje socialne razlike. Hudobni kapitalist ne pozna meje, pri zasužnjevanju in golem izkoriščanju ubogih delawcev, ki so 250x preplačani, samo zato da širijo reklamo češ "kao" kolk da je kapitalizem de best.

Ja, seveda, hvala, ker si opozoro. Kapitalitična neoliberalna svinja nima mere in je pripravljena iti do konca in naprej v svoji razdiralni subverzivni sli po rušenju socjalistične enakosti našega delouca za katero smos e borili da rata, samo, da bi izpadlo kobajagi, da je toti prostotržni kapitalizem kul in edini zveličavni in sploh in oh in to pa to.

Sprva ne samo visoko-strokovno delovno silo, razne inženirje in najete menđere in selcmene in to plačujejo nenormalno visoko, da bi ja povečali razsolitef, pardon hotel sem reči razslojitef deloucu v udružbi.

Recimo v sosednji neoliberalni Avstriji, ki se ve, da nagaja koroškim Slovencom in da je bila del tretjega rajha, nje, de, plačajo mehanika f toti Magna Stayer tudi po 8 tisoč na mesec, kobajagi, ker je cela firma bila uspešna, ko ga pa namamijo in s totimi visokimi neto plačami zasužnjijo, ga pa plačajo povprečno samo 5-6 tisoč. Ma ne ti mene jebat, da bo delavc s srednjo šolo dobival 6 jurjov, pri nas pa diplomiran strojnik 1600. Kjermu se bo prej zmešalo od gnara, daj ti men povej. Potem pa zakoni razpadajo, ni druženja med delouci in to.

To se ve kaj je to. Čista propaganda, ki so jo neoliberlane svinje pripravljene plačevati tudi po 100 let, samo da zavedejeo delouce, pa da še naši, ki smo jih mi šolal gredo v Magno. Anpak naši aljde so ksreči dobro podkovani in nea bodo nasedli. Oni lepo pogledajo v kolektivno pogodbo svoje branže, vidijo, da se za IV in V stopnjo priporoča 1200 bruto mesečno in to lepo primerjajo s totimi jodlarskimi podvalami in si rečejo: "if it lukz tuu guud tu bi truuu, it probabli iz, sou vok eveje, de, nje".

Neoliberalni kapitalisti že četrt stoletja tu pri nas plačujejo svoje zaposlene Slovence včasih tudi po 3 krat in večkrat več. Ne vem kdo jim dovoli, da tu pri nas poslujejo in kršijo naše družbene norme, pa so nam potem ostali aljde nezadovoljni, ko vidjo kolk eni pobašejo na mesec drugi pa delajo za minimalca, de, nje.

Če tovariš Semuljići in tovariš prectavnik zbornice in tovariš prectavnik države sklenejo kolektivni dogovor za mizo soc sramote, da ima da ima inženir 1600 potem ne vem kaj ma kurčev Cisko da mi tu plačuje 4 in celo 6 jurjev na mesec. Naj gre v svojo uFiladelfijo tistemu svojemu rpedseniku Osami Tajgervudcu delat štalo pa zavajt in zasužnjat delouce, tu pa jih mi nerabmo neolibralce, mamo mi svojo Iskratel in jih ne rabmo! Nje?! De?!

Link

Ni komentarjev: