četrtek, 3. julij 2014

2421006 - ne bi bilo slabo, če bi se SDS res totalno odpililo

[bc123a]
> [aktion]
> > [bc123a]
> >
> > SDS naj se preimenuje kar v "Stranko Janeza Janse", ocitno sedaj ni nic bolj stranka kot sta "stranka mira cerarja" in "stranka alenke bratusek".
>
> Seveda - ti veš o stranki MC in AB toliko, kot o SDS. Program, ljudi...
> Ponovno nakladaš v prazno - očitno ti število prispevkov pomeni vse.

Ej. Ne rabim vec kot en pogled na twitter da vidim da se je stranki cist odpililo.

Ti to obžaluješ, jaz pa, računajoč, da bo to tej naciji pomagalo pri prebujanju in iskanju poti v osvoboditev izpod udbokomunistične tolpe, upam, da se jim je res, ampak res totalno odpililo.

In žalostno ugotavljam, da je naš narodek fkurcu. Kajti, če bi naš narod bil normalen, se bi nam moralo ob montiranemu političnemu procesu odpiliti vsem in bi že davno morali vsi danonončno tako zelo dolgo protestirari pred vsemi sodišči, parlamentom in vsemi vladnimi zgradbami, vred z ušljašćićarno, kjer bi udbokepecu v njegove kremšnite jajca dodajali in-vivo, vred s kalcijem v obliki lupin, hehe.

V protestih pa vztrajati toliko časa, da zrušimo komunistično strahovlado in Murglorju jasno pokažemo, da, če se ne skidajo nekam ke ftripizde, sledi sranje, ki ne izključuje zapoznelo čaušeskizacijo murglorskega Murglbabe ter njegove ožje prelature, ter sojenje za njegovih 30 taužent udbokompartijskih razbojnikov, kjer bi na čelu bila udbosodniška dosmrtna tolpa.

Mejk nou mistejk - Despotsva se ruši, kajti despotsva se sama od sebe ne bodo spremenila, še manj pa samoodstranila.

Če se bi, naše despotstvo ne bi v letu 2014 uprizarjalo montirane procese, žugalo z vrnitvijo dežele v leto 1945 in v Uješci, pojoč morbidne teroristitčne pesmi, EP in EK arogantno proglašalo za "banć of tivs". Pazi ti njih, tolpa največjih udbohajdukov na svetu, EU ustanove, čigar standardov nikdar ne more doseči, proglaša za tolpo lopovov. Auuuu!

Link

Ni komentarjev: