četrtek, 10. julij 2014

2425945 - komunajzarska interpretacija dokazov

[7175S]
Državljan Slovenije, ki ima vsaj malo osebne integritete, ki ima vsaj malo elementarne poštenosti v sebi, bi končno moral spoznati, kdo so slovenski domači izdajalci v 21. stoletju in kdo Slovenijo pelje v dokončni bankrot in to izključno zaradi sebičnih lastnih interesov, saj tudi pri tako umazanih poslih, kot je prodaja orožja še sedaj vztrajajo na poplačilu dolgov za dobavljeno orožje in seveda visokih provizij. Ampak nič se ne bojte bodo lažnivi in grabežljivi komunisti zopet spletli nek konstrukt kako je za vsem tem JJ in ne boter komunistične mafije Milan Kučan.

To je v SLO izi. Ko bodo nekje našli desetke dokumentov o vpletenosti kučanovske tolpe v orožarske in druge nečastne posle motivirane s talibo-boljševiškim udbaškim bojem za kontinuiteto komunizma na slovenskem, bo na TV šel na zadatak govoriti t.i. pravni ekcpert tovariš Udbe s svojim asistentom Dr. Papirnatom. Rekel bo, da gre za zlepljenko sicer kredibilnih in pristnih dokumentov dokazov komunističnih zlodel. Potem bodo izrekli čarobno sintagmo "zlepljenka dokumentov", ki naj trigerira pavlovljevsko reakcijo v javnosti.

Slovenski ofčji umi bodo seveda, po pavlovljevskem refleksu to "pravilno" razumeli tako: Ako skupaj spneš 100 pristnih, kredibilnih originalnih dokumentov, corpus delicti, ki pričajo o zlodelih kučanovske tolpe, nastane po logiki udbo-agitpropa falsificiran dokument, ki celo dokazuje nedolžnost in čistost kučanovkse tolpe, katere NoveObraze™ imajo ofčice še naprej pridkano voliti.

PS
Murglorska prelatura bi vsakomur, ki se je boril proti antikomunističnim Hrvatom dala tudi lastno kri, samo, da premagajo nekomunistične Rvatarje.

Zato so pomagali krajinskim Srbom, ko so pa medsebojno zaratili tudi Muslimani in Hrvati v Bosni so orožeje dostavljali tudi Muslimanom.

Ko so Hrvati razbili skrbno skrita udbognezda in celice na gosto posejane po hrvaškem teritoriju in so se top agenti udbe morali nekam hitro v paniki umakniti iz Hrvaške, jim je Kučanland na široko odprl vrata in jih vzel v svoj objem, ter jim dal naloge specialne vojne, konstruiranja in priprave Depale vasi.

To so radi storili, saj so tudi sami udbaši, pa eto bratom udbašem radi pomagajo, pa od tega lahko imajo koristi in jim antikomunistična Hrvaška v soseščini itak gre na kurac. Takoj so jim dali nalogo rušiti Janšo oz kriminalizirati osamosvojitelje.

Čista shizofrenija, ma se niso dali motiti. Zdaj je jasno celo to, da so računali tudi na vojno-profiterski plen, hehe. Komunajzarska lopovska pamet je zločinska v vsaki situaciji.

Link

Ni komentarjev: