petek, 18. julij 2014

2432675 - komentar članka "Kako so vas politiki nategnili še z objavo slabih posojil" Petre Sovdat

Skratka. Nategnili so vas. Politiki. Že spet. Prvič, ko so svoje prijatelje kadrovali po bankah. Drugič, ko so ti politično nastavljeni bančniki dajali posojila politično nastavljenim menedžerjem, da so lahko delali politične projekte (med te štejem tudi prevzeme na »dobro ime«). Tretjič, ko so se delali neumne, kako ne vedo nič o vsem tem. In zdaj še enkrat, z objavo seznama.

Petra, tvoje oštevilčenje ni v redu. Kajti prvič smo bili nategnjeni, ko so toti kolhozi po osmamosvojitvi bili iz t.i. "družbene lastnine" transformirani v državno, namesto v privat last državljanov. Točneje, politiki so ji rekli "državna", v resnici so jih pa dali sebi v fevd. Ko so te kolhozi prišli politiki v fevd, in bogami ve se, da de facto največ rdeči politiki v fevd, so postali bankomat, ki ga ta politićarska tolpa, skupaj s svojimi pajdaši prazni. Mi ga pa polnimo. Proti naši volji in po njihovi volji!

Enako so vas nategnili s slabo banko - nič ni videti, da bi bila družba zelo dejavna pri sanaciji slabih terjatev. Namesto da bi prodajala zasežene nepremičnine, čaka, da bodo cene še višje. Pa čeprav tržne cene prenapihnjenih nepremičnin še vedno upadajo. Tajkunom dajejo reprograme, čeprav ni nobenega razloga, zakaj bi te menedžerske družbe sploh še morale obstajati.

DUTB na slovenski način, točneje - na način slovenske politićarske tolpe, tako, kot "slaba banka" distortirana na način in po lopovski podobi slovenske politićarske tolpe, ni bil ustanovljen, da se bi saniralo in racionalno upravljalo državno premoženje. Zgolj reset so rabili, pranje od velelopovluka, ki so ga zagrešili v preteklosti so potrebovali.

Potrebovali so amnestijo! Uradno v parlamentu sprejeto in vzakonjeno. Kakorhitro so glupi narod nategnili s tem pranjem svojih lopovov od krivde, je reset bil zaključen in so nadaljevali enako kot prej. Krediti njihovimsvojim pajdašem, torej rdeči tolpi so se nadaljevali podeljevati.

Farbajo nas kar naprej, mi pa se - očitno - pustimo.

Ne vem koga so nategnili, morda mešanico onih 530 tisoč najbolj sprijenih in pokvarjenih, a tudi debilnih volivcev, ki jih redno volijo in so tudi tokrat iz ograjice ovčarja Zorana Jankovića na žvižg kepec-manpulatorja izpred Ušljašćićarne, ter bo zvestem laježu novinarskih pesekof-ofčarjev, ki ofčice naganjajo v pravo smer, torej v seštevku na komando in po volji in v lagodje in ugodje Murglorja, prešli v ograjico ovčarja Cerarja. In pridkano ploskali z ritnicami tej najnovejši™ novi® pogruntavščini Murglorja. Njih so nategnili, ja, sam oni so radi nategnjeni, saj računajao na participacijo na plenu.

Mene pa niso nategnili, mene so grobo zlorabili proti moji volji. Zato, zgolj zavoljo natančnega izražanja, terjam to distinkcijo. Jezikovna higijena, Petra, nje, de.

Ulica je hotela kri, dobila je vodo.

Ulica ni dobila nič. Ulica je dobila šamar in arogantno podcenjevanje teemljne inteligence naroda, eto to je ulica dobila. A to me ne skrbi. Ko jebe ulico! Mene skrbi, ker državljani, ki smo upravičeni vedeti in izvedeti in doživeti sodno satisfakcijo, nismo dobili nič od tega.

In še to Petra: Komunistični agitprop, ki je vedno iniciran in ima svoj izvor pri protagonistih iz vrst rdeče tolpe - je tudi tebi podtaknil, da tu gre za "ulico".

Ne spomnim se, mimo seveda njihove "vstajniške" ulice, ki je aludirajoč na obstoj nekšnih "neoliberlanih" lopovov, nekšnih fantomov, ki kobajagi niso iz vrst rdeče nomenklature, pozornost javnosti skušala odvleči stran od razgalitev, da so kradli največ in predvsem rdeči rigelniki in jankovići nastavkjeni v mercatorje, da v enelbejih vzamejo milijardne kredite z moratoriji in z bagatelnimi obrestmi, maziljenci Murglorja oz Kompartije, skratka, ne spomnim se, da bi kdo na ulici to zahteval.

Je pa to v normalni družbi stalna i upravičena zahteva in pravica državljanov. Ki nas prosim ne imenujte "ulica". Državljani imamo pravico izvedeti ime vsakege kurbinega rdečega sina, ki je sodeloval v vseh teh velekrajah v recentnih 25 let.

Z nepravilnostmi v bankah bi se morala ukvarjati policija in pravosodje in ne pa ulica.

In zakaj, draga Petra, nisi stopila do onega rüijavega tožilca, onega udbaškega indičnega in ga vprašala zakaj se tožilstvo ne ukvarja s to tolpo? Zakaj se raje ukvarja s konstruiranjem zarot na osnovi indicev, če pa ima kot Himalaja visok kup dokazov o zlodelih svoje rdeče mafije? Jebeš indice, Petra, kreditnih map in seznamov odobritlejev je za Himalajo visoko. Corpus delicti! Corpus fakin delicti! Ne jebenih komunistitični zarotniških pičkodimnih indicev, ampak otipljivih do-ka-zov!

Zakaj nisi stopila do NPU, ko si pripravljala članek in vprašala zakaj se NPU ne ukvarja s to tolpo? Zakaj nisi stopila do šefa policije in ga vprašala isto vprašanje? Stopila bi ke s temi seznami maziljenih prejemnikov đabest kreditov in njihovih jatakov v državnih bančnih kolhozih in jim rekla, da seznam lopovov imamo, zakaj se niso lotili preiskovanja.

A politika je sledila volji ulice, zahtevala objavo podatkov, ki danes ne pomagajo nikomur. še več, le zamegljujejo sliko.

Takole bomo rekli, Petra: Nehajte se vi na Financah pridruževati tisti tolpi rdečih žurnalistov, ki pomagajo tolpi lopovov s kriljenjem z ročičkami, češ, zakaj se objavljajo kreditne mape. V proliferiranju navidez umne verbalne sintagme o tem da bi mape morale biti tajne in neki drugega javno.

Ta modrost drži v Švici. Ma tam ni komunističnega lopovluka. Zato mi nismo Švica in mi mape in imena lopovov potrebujemo čimbolj razgaliti. Pred vsakimi volitvami. Pa na seznamu poiskati "najnovejše nove obraze", ki jih je ravnokar izumila Ušljašćičćarna. Poiskati, kdo je prejemal denar od lopovluka in potom katerih mrež in povezav.

Objava kreditnih map v državi, v kateri se krade iz žepa državljanvo nemilice, ni nič napačnega. V Švici pa seveda je. hehe.

Ni to ali-ali, kot skuša tolpa preko svojih žurnalistov podtikati, da bi dosegla, da se neha pisati o njihovih imenih in lopovlukih.

Objava map ni rešitev, ni pa tudi ne škodljiva, ker je del rešitve in dobrodošla. Še več je treba o tem pisati. V časopise je treba na naslovnicah vrteti lopovske frise vseh teh komunističnih lopovov, (Zokijev telečji nasmeh narod mora videti povezan s tem lopovlukom, ne pa s trditivjo da je "dober menđer)), ki so nam najprej ukradli 5 milijard potom teh divjih nezavarovanih kreditov, beri nepovratnih sredstev, potem so si organizirali še prikrivanje tega lopovlkua z novih 5 milijard vbrizganih v te državne kolhoze od bank, potem nam sedaj, spet zavoljo svojih partikularnih interesov delajo novo škodo, ker čakajo z odprodajo zaseženega premoženja, češ, čakajo boljše cene.

Na koncu bo kot s Telekomom. Tam so tudi "čakali". Bili so časi, ko so lahko prodali po 500 za delnico, in celo v času tovariša nazi-Podobnika po nekajkratniku te cene, zdaj se ga bo prodalo za kikiriki. Enako bo s tem porfeljom teh jebenih bank.

Manjka akcija policije in tožilstva in to je sodelovanje teh organov v pljački, ki se ga vidi z Lune s pristimi okami.

Mape naj kar bodo objavljene, še imena lopovov, recimo že omenjenih Jankovića, Rigelnika in podobnih treba vrteti na naslovnicah medijev vse dokler ne bodo v zaporu.

Kombinacija teh objav v senci velike aktivnosti "organov" bi pa bila prava kiler kombinacija, ki bi vso to rdečo "levičarsko" tolpo, končno iz prvih vrst sedeževa na državnih proslavah in iz seznamov "elite" prestavila fpržun na Dob, kamor edino spadajo.

In ader wordz, lep članek, ma, daj tistim tvojim kolegom v uredništvu in med žurnalisti, ki drukajo agitptop teh lopovov, ki so vam ga zanesli v Finance iz Dnevnika, Dela, Mladine, Večera in nevmešekaterih rdečih trobil, dajte jim reči, naj se jebajo in gredo delat na ta trobila. Tam so lahko za svoje drukanje za rdeče lopove plačani.

In predvsem jim ne nasedaj, pupika. Tako, kot jim je nasedla cela Slovenija, ko so leta 1989 gagali, da lustracije pri nas ne sme biti, ker je to nedemokratično. In uspeli! Na žalost uspeli! Uspeli narodu in celo opoziciji oprati ume! Spet!

Nemci so komunističnemu zlu v vzhodnem delu države zatrli seme zločinsko in poslej ni niti glasu, niti najmanjšega glasu, kaj šele, da bi jim ta tolpa pljačkala narod potom državnih kolhozov bankomatov rdeče tolpe.

Mi smo pa kobajagi večji demokrati od Nemcev. Jeah, right! Mislem, moj kurac! Mi smo samo večji debili.

Zato pa se zdaj tu dopisujemo o njihovih lopolukih in na naslovnicah medijev in na TV gledamo telečje frise kahlnov in depresivne frise neke gimnastaćarske dece, ki jih je iz pizde porodni krč izstrelil drito na državno sinekurico.

Namesto, da se v Juliju na forumu medija pogovarjamo o lepih pičkah in mišičastih frajerjih in podobnih dekadentno-trivijalnih temah.

Nemci so lustracijo izvedli do zadnjega atoma natančno, pa se, sredi prosperitete, brez smrdljivih komunističnih lopovov, ki so jim izrekli prepoved približevanja denarnicam državljanov, pogovarjajo o fusbalu.

Mi pa, ob indikativnem in sumljivem umanjkanju akcije represivnih organov in organov vsiljevanja zakonov, moramo brati gaganje in kriljenje z ročičkami žurnalistov, ki jim je hudo, ker se objavljajo mape, ki vsaj malo razodevajo ves ta organizirani lopovkuk rdeče tolpe.

Link

1 komentar:

Unknown pravi ...

Zdravo,
Sem Juan Diego, zasebna posojila posojilodajalcu, ki daje priložnost kredite Življenjska doba. Ali potrebujete posojilo, da bi poplačala svoje nujno dolgove, ali potrebujete posojilo za povečanje vaše poslovanje? Ti so bili zavrnjeni s strani bank in drugih finančnih institucij? Ali potrebujete hipoteke ali posojila konsolidacijo? Iščemo več, ker smo tukaj, da bi vse svoje finančne probleme stvar preteklosti. Mi posojajo sredstva posameznikom, ki potrebujejo finančno pomoč, ki imajo slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov, da vlagajo na poslovanje v višini 2%. Želim uporabiti ta medij, da vas obvestim, da smo zagotoviti zanesljivo in upravičenko pomoči in bo pripravljen ponuditi posojilo. Torej pišite nam danes po elektronski pošti na:
(diegosaintloans@outlook.com)