petek, 24. september 2010

844741 - analiza političnega spektra

[kalimba]
Levica: SD, LDS, Zares, Desus
Desnica: SDS, SLS, SNS, NSi

Popravek napačne trditve. Prosim, naj gre v zapisnik:

Ultra ekstremni boljševiški paraziti-kleptoidi - komunajzari in prokomunajzari:
- SD
- LDS
- Zares
- Desus
- SLS (prokomunajzari - simbioti)
- SNS (prokomunajzari - pragmatiki)

Zelo levi kleptoidi, levičarski ljubitelji skupnosklede, vred s sledbeniki ideje, da je tudi Jezus bil egalitarist, pri čemer imajo v mislih le to, da bi zgolj delovni plebs naj bil po vzoru iz fevdalizma uravnan v bedi, nekšen egalitarizem za "iz-dela-prihodujoče" izključno, ne pa tudi za vladarje in fevdalce, ki to politiko zalaga s penezi, jebote, skratka po tem kriterju so enaki kompartijski praetorijanski kamarilji, he,he:
- SDS
- NSi

Sredina, promotorji in implementatorji osebne svobode državljanov, svobodne nepodmizne izmenjave in enakih priložnosti za vse, skratka prave, pristne liberalne stranke:
-NI! Prazna množica.

Zmerna desnica:
-NI! Prazna množica.

Desnica:
-NI! Prazna množica.

Ekstremna desnica:
-NI! Prazna množica.

Svoja [unikalno slovenska] kategorija:
-Puckoti

Opomba 1: Nacionalizem, gospodarska ksenofobija in šovinizem sta nekakšni horizontalni lastnosti, ki jih najdemo po celotnem spektru, običajno pod priročno krinko nazi-interesa: med boljševiškimi orto-komunajzari recimo Bučar, Kavčič, Jelinčič in vsi njegovi, brata Podobnik, Kacin, med levičarji pa Janša, Virant, itd. 

Opomba 2: V Sloveniji je večina strank formirana bodisi kot posledica strateških direktiv za kontinuitetno ohranjanje pozicij ZKS (KPS) oz. tajnih smernic tajnega kriznega sestanka v Poljčah leta 1988, torej definitivno kot projekt kompartije, s katerim se je želelo fingirati pluralnost političnega prostora brez dejanskih sprememb družbenih odnosov in razmerja sil, bodisi kot posledica frakcijskih razhajanj znotraj kompartije(na, za življnje nacije nekrucialnih vpršanjih), do katerih je vrhovna loža kopmartije, poslej vse-NjihoveSvojeZdružujoča "Organizacija" zavzela afirmativno stališče, ker so po doktrini te frakcije ostale na liniji ultraške uravnilovke plebsa v bedi, ker niso v ničemer ogrožali nadaljevanje izvajanja rentarsko-zajedalske diktature kompartije.

Janša in Janševa stranka so nastali kot posledica sicer pristnega polit-antagonizma do komunistične diktature Milana Kučana in NjegovihSvojih, vendar je ravno Janša tista figura iz čigar uma se v doktrino in zlasti politično prakso SDS, še vedno cedi gnojni kužni kontaminat egalitarizma (ki je zgodba zase) na eni strani in skupnoskledarskega klepto polit-pragmatizma na drugi (spet cela zgodba!). 

Janševa fiksacija na Kučana in kompartijo ni politična konsistentnost pristnega in doslednega anti-komunista, pač pa posebna fiksacija v kateri on Kučanu, kot kakšen šolarček, ki ga ošteje učitelj, ves čas ihtavo in hlipajoče dokazuje, da ni res, da je on proti "slovenskim vrednotam" egalitarizmu in njegovi sestrici sijamski dvojčici nerazslojenosti, namesto, da tak kot pristni antikomunist, komunajzare stera v kurac, jim zabrusi, da to niso nikakršne "slovenske vrednote", pač pa komunajzarska alibi demagoška orodja za parazitiziranje in sistematično zasužnjenje Slovencev, ter jim najavi, da bo, čim bo imel 5 minut oblast v rokah, to nesnago počistil iz zakonov in praktičnega finkcioniranja države in skupnosti v celoti. Kar bi storil pravi liberalec in celo vsak pristni desničar, politiki torej, ki so pristno na stališčih povsem nasprotnih komunajzarskim nategunskim zase rente in nomneklaturne privilegije iščočim krvosesom.

Možno je celo, da Janša iskreno sledi ideji, da je ultraški, po državni prisili vsiljen kvazi egalitarizem, v bistvu pa zgolj grobo boljševisško uravnilovsko orgijanje, vred z ekstremistično popačeno implementacijo števsilnih drigih zadev po doktrini kompartije, vrednota in politično stališče/pozicija večine Slovencev, češ, nekšna narodna "tekovina", ki jo Janša zgolj politpragmatično upošteva, ha,ha,ha. Slovenci za egalitarizem in iskreno odpovedovanej 70% svojega prihodka? Samo kadar ne štekaom kaj se nam godi alpa kadar smo fovš in maliciozni, kajti v resnci smo jebeni individualisti, hlastajoči po čimveč materijala, tako silno nagnjeni ke meritornosti in nenehnemu ocenjevanju "kdo si je svoje premoženje zaslužil", da Kranjec, pri polni zavesti in ko je povsem prišteven, ne le da ni egalitarist, je anti-egalotarist v iber, jebote.

Tako se da sklepati iz Janševe reakcije na semoličevsko ulicotacaško drhal in iz njegovega ihtavega zagotavljanja murgloidovemu zatu Idrizu in društvu, da "on in njegova vlada ne bodo izvajali reform, ki niso socialno vzdržne", ko je hitel žlobudrati in dokazovati, da "ni res, da se bo povečala razslojenost". Iz česar se da sklepati, da so to njemu vrednote, tekovine takorekoč, he,he, ki usmerjajo njegovo politično prakso.

Najbolj patetično je, da ne le celotno volivno telo, sicer povsem razložljivo od 45 let komunajzer inhibicije še vedno neuko in neveščo politične demokratične igre, ki ne loči niti lastne politične ritne luknje od kanalizacijske luknje v asfaltu pod seboj, pač pa celo vsi izobraženci, vred s "serioznimi politanalitiki",auuuuuu, bodisi ne uspejo dešifrirati komunističnega zajeba, ki mu jaz rečem "komunistični agitpropovski demagiški relativizem - jebe lud zbunjenog okr. KADR-JLZ" bodisi glumi nore gobe in se pretvarja, da imamo normalen politični prostor z "levico", sredino in "desnico".

Gre za enega največjih nategov v zgodovini človeštva oz. političnega delovanja homo sapiens sapiensa.

Kučan je oni dan, davnega leta 1988 v Poljčah, svojim oprodam razložil, da oni morajo vse početi enako kot prej in kompartija mora obdržati do pike enako oblastno pozicijo kot prej, ma da nočejo, da se bi jih držala stigma komunizma in ultraško-ekstremnega boljševizma, ki gre s tem v pakatu. Zato ka je nei v modi, vidite, da se povsod pripravlja rušenje komunizma, je še pripomnil "vidoviti Milan", he,he.

Medtem ko so njegovi aparatčiki bolščali v svojega malega velikega duhovna, je nadaljeval in izrekel zgodovinske stavke: Kaj bolščite vame kot teleta v nova pisana štalska vrata, jebem vam boga blesavega?! Mi moramo zase reči, da smo sredinska stranka, ker to implicira zmernost, ka je to tak težko zapopasti, bogvasnimarad?!

Aaaaaaaaaaaa, so si djali prisotni, ljukavo, ljukavo. In so poslej še bolj občudovali svojega malega velikega duhovna, pod katerega očetovstvom so se poslej počutli še bolj varne. 

Takoj se je našel eden, mislim, da je bil komsomolec Golobič, zraven mu je prikimaval tudi Školč, he,he, ki je, tak kot to grebatorski fritolezniki počnejo v razredu, ko fritolezijo učitelju, in je pojasnjevalno-instruktivno pripomnil: "To je dokaj logično, saj na ta način jasno opredelimo/zakoličimo/zasidramo tudi Janšo. Če smo mi sredina, je on lahko samo še ultra desničar. Po amfiteatru se je razlegel smeh navdušenja.

Vulgarno seljačko hahljanje, neokusno oblečenih kompartijskih aparatčikof, je z neskrivanim gnusom v očeh, rezolutno prekinil mali veliki duhoven, ki je Jožetu Božičku naložil, da naj skupaj s Potrčom pripravita predlog kdo od najbolj preverjenih kadrov iz kompartije bo ustanovil kakšno "nekomunistično stranko" in kdo bo nekaj časa nosil stigmo, ko bo ostal v centralni stranki, ki se naj tudi preimenuje v kakšno zveneče priročno ime, recimo neki na temo "prenovitelji", he,he, zlasti se naj posebna pozornost posveti zelenim in podobnim sranjem, da bo tega videti čimveč, da bo pluralizem, bre, pa vse naj v imenu imajo milomudne besedice tipa demokrati, liberali in podobna jajca, je še pripomnil mali veliki duhoven.

No, eto, tak je nastala "slovenska desnica". Na sestanku kompartije! Po dekretu malega velikega duhovna, takorekoč.

V resnici seveda ta polit-relativizacija gre tak:

Ker je Janša dokaj levi levičar (ni zmerni levičar, če mirno tolerira reinkarniran socializem oz. ekstremno obdavčenje dela, ki reinkarnira enako stanje kot v prvi inkarnaciji socializma v Kranjcef, davčni apathaid naravnan proti delovnemu plebsu, skupnoskledo in ultraško-levičarski ponzijevski shemi rentarjenja iz žepov prihodovalcev iz dela pod alibijem "pokojnina" in "zdravstvo", na povsem enak način kot kompartijski boljševiki!), so kompartijske frakcije lahko samo ekstremno-boljševiške tvorbe, bolj levo kot Lenjin in Kim Il Gnus.

Link


Ni komentarjev: