sobota, 25. september 2010

934823 - naj si tovariši že enkrat ustanovijo svoj privatni kibuc

[sivi pinot barique]
Kakršnkoli komentar je odveč. Zadnji naj ugasne luč.
Jaz grem raje v klet prešat

Jap! To kar se Sloveniji ta čas dogaja je bistveno slabše od adijo razum! In bistveno nevarnejše oz. grozeče osebni svobodi, kot katerikoli drug sovrag v vsej zgodovini Slovenstva. In aroganca ter groba žalitev zdrave pameti nacije par excellence! 

Komunistična beštija si domišlja, da je Slovenija dovolj preparirana za končni smrtni udarec, za odkrito ponovno deklaracijo, da je "Sloveniji najbolje, če je vse podržavljeno, vse kolhozirano, vse etato-kartelizirano, na vrhu oblasti pa spet odkrito Kompartija in njej gravitirajoča novonastala bracva in lože, ki se bo nehala skrivati za koalicijo levo-na-sredini in kvazi samostojnimi strankami in kvazi nepripadajočimi Yes in F21 falangami", za odkrito priznanje, da je napočil čas, da se 20-letni proces sistematične reinkarnacije socializma na matriki našega kvazi-prostotržnega kapitalizma in kvazi-politpluralizma zaključi z zadnjim, nekoliko bolj izrazito disruptivnim korakom - odkritim podržavljenjem vsega kar je večje od mesnice in manjše gostilne. Frizeraji recimo, aboslutno morajo biti vsi državni in v enem samem kolhozu. Let me see, yes, Kolhoz Lasana is the best inovative, he,he, new old name. 

To je namreč tisto o čemer v svojih mokrih sanjah sanjajo tovariš Mencinger, Golobitch in največja zvezda med njimi, tovariš Gantar, ki si domišlja, da je svoboda govora to, da on sme biti "nagajivo-protestno", he,he, tiho, ko tovariš On govori o nujnosti ohranjanja NjihovihSvojih srpokladivarskih rentarsko-zajedalskih nasilno-uravnilovskih roparskih etato-fašisto boljševiških tekovin.

Najboljše od vsega mi je ko komunajzer pizdoidi v svojih nastopih svobodo odkrito nemarno satanizirajo z uporabo predpone "neo" pred besedo "liberalno", po domaće "svobodno/svobodnjaško", ki valda eto, po njihovi precepciji oz. naziranju,he,he, "pove vse", yeah right, takoj nato pa dodajo navodilo za pravilno razumevanje za retardirane slovenske volivce - pa rečejo, da "tudi Slovenija boleha za to strašno boleznijo hrepenenja po svobodi". 

Morš si mislit kako strašna bolezen je to: Svoboda, osebna svoboda, svobodna ekonomija, prosti-svobodni trg, nediskriminativnost davčnega tretmaja, enakost priložnosti za sve, itd...vse po vrsti strašne bolezni, ki jih je iz dekadentnega kakopak zahoda zaneslo k nam v deželo, ki nikdar ni bolehala za svobodo, ...eeee...kako, da kažem,....buuuuuuuuuuhahaha. In je že tventietfortifajv dekreto-podmizno manipulirana po meri in velikosti gnilega uma kompartijskega mogula ki je trenutno inćarđ, kot nasprotje mehanizmu svobode, ki je seveda Njim in NjihovimSvojim nesprejemljiva bolezen. Svoboda, da je bolezen? Auuuuuuuuuu! 

Jebo te Alah, kali je to sploh možno al jaz to ipak samo trpim za morastimi sanjami od vseh teh oblakov nad Slovenijo?!

P.S.

Ukvarjam se z mislijo, da bi v Bruselj odposlal (končno enkrat!, he,he) pismo s predlogom, da naj EU financira ustanovitev in zagon avtonomnega komunističnega kibuca v območju Kočevja (Bili bi uradno avtonomen Komunistični Kibuc Kočevje - KKK), ki bi bil seveda izven ogabne EU, da o NATO niti nea gučim, bi imel ortodoksno pravoverno ureditev po Marxu, Engelsu, Lenjinu, Staljinu, Hitlerju in Mussoliniju, oddelek za zaščito Ustave KKK bi pa seveda fukcioniral po idejah Geobelsa in Dzerdzinskega, z vložki najboljših praks tovarišev Berije, Rankovića in Mačka, od vsakega kar jim je najljubše. 

Kakor se za kibuc spodobi, bi tam vse bilo kaljektivno, na oblasti bi pa po Ustavi KKK bila za večno postavljena Kompartija KKK, tovariša Mencinger in Gantar bi bila leva in leva roka tovariša Golobitcha (op.av. v kibucu bi vsak tovariš imel po dva pomočnika, ki se bi jim reklo leva in leva roka tovariša, ker desnih rok v KKK ne bo smelo biti, logično jebote). 

Tovariš Golobitch se bi seveda odkrito in poslej tudi uradno preimenoval v Staljin, alpa Jekleni, tovarišica Melita Župevc se bi pa hkrati preimenovala v Jeklenko in mu bila leva kakopak dodatna roka, Staljin bi pa bil dosmrtni najljubši vodja kompartije, KKK in vsega kar si tam lahko zamislimo, vse državne posle bi pa izvajal državni kolhoz za investicije, ki se bi imenoval ULTRAKOLHOZ na čelu katerega bi bil seveda tovariš Udbaš Bankirnij.

Režim na meji s sosednjo jim in kakopak osovraženo EU, ki "boleha" za neo-liberalizmom bi bil iz smeri EU šengenski iz strani KKK pa seveda severnokorejski.)

EU komisiji bom predlagal, ter pri gospodu Otu fon Habsburgu lobiral, da se iz zaprašenih arhivov rajnke nam rahmetli Avstrogorske potegnejo vun načrti Vojne krajine, da se prebivalce iz Grosupla z okolico motivira za preselitev na južne meje otađbine EU, da nas branijo od militantnosti in agresije tovariša najljubšega vodje Kim Il Staljnia a.k.a. Golo-Bitcha. Za poveljnika Vojne krajine EU obstaja kar nekaj kandidatof, čeprav mi vsi vemo kdo je Kim Il Staljinu največja rdeča cunja pred očmi in s kom se bi on najraje bojeval, he,he.

Našega forumskega tovariša Agenta Monda, prosim, da se pri Kim Il Staljinu zavzame, da tovariša Miheljak in Markeš dobita primerni fukciji v KKK, alpa vsaj eden izmed njih, tadrug bi mu pa bil leva roka, za šefa ženskega stenčasa KKK je pa itakda edina kandidatka tovarišica Bernarda, za šefico TiVu pa Mišika.

Posebno pozornost bomo v inicijativnem odboru y bogami tudi v komisiji EU, posvetili pravilnemu vmeščanju tovariša Njega Bifšega in tovariša Njega Sluzoida Tretjerazrednoviča. 

Ona dva bosta morala v kibucu imeti privatni koči, od KKK pa doživljenjski apanaži. Konkubina v enem mora biti po poklicu tajnica in mora imeti rada perverzen seks, v drugem pa diplomirana pravnica. Avto mora v enem primeru biti Merđo S600, v drugem pa Boing 747J (J stands for jacuzzi).

Menim, da bi to osrečilo celotno sveto komunistično trojico Mencingerja, Golobitcha in Gantarja, saj bi končno živeli v njim idealni ureditvi komunističnega Kibuca. Osebno se bom zavzel, da diplomacija EU pomaga novonastalemu KKK splesti bratske diplomatske vezi s Kubo, Korejo in Kitajsko, nova zveza se bi pa imenovala preprosto "6K" (Izgovori se Šestka), (Kuba, Koreja, Kitajska + KKK)=6K. V mednarodnem pravnem prometu bi pa bilo dopustno tudi opisno ime novega komunističnega komonvelta, ki bi bil preprosto Združeni Komunistični Kibuci Internešnl.

P.P.S.

Glede na dejstvo, da so komunisti v Sloveniji v času tventietfortifajv izvedli nekaj tisočlentih kraj v totalu preko 1000 milijard, menim, da na ravni EU ne smemo biti malenkostni, pa dajmo, spričo silnih prihrankov, ki jih bomo polučili z izločitivjo komunistof v kibuc, tem tovarišem kriti celoten proračun KKK, bikoz it iz to bi onli ei frakšn of kost vi majt fejs in kejz dej stej in pauer in SLO end zerfor vizin EU. Naredimo se mone in jim dajmo kolikor penezof rabijo, češ da jim državljani EU plačujemo, da ohranijo fond kočefskih medvedof in lesno maso za bodoče rodove, he,he. Deal?

Link


Ni komentarjev: