petek, 24. september 2010

932448 - zanimiv esej o drkađijah

[novica]
slovenci, neslovenci, ni važno... drkadžija je drkadžija in je nadnacionalen.

Skratka, drkađija je izven časa in prostora, je preprosto The Drkađija, ki niti do tega ne zmore priti, da bi kakšno bejbo pustil nedojebano, kajti pridevnik "nedojebana", podrazumeva, da je poprej bil na delu trajni glagol "jebana" naravno in dovršno zaključen s pridevnikom "pojebana", alpa kakšna izmed sopomenk, recimo "trdokurcirana", alpa po južnoeskimsko "karisana", "marisana" in tak naprej. Celo aktivno naravnan pidevnik "onanirana" je vej bijond drkađijskemu početju, ker drkađija do bejbe pač žalibog ne zmore priti, pa si eto tak sam svojega manipulira ...he in he.

Drkađija je po mednarodno, a bogami i šire vobče sprejeti strokovni definiciji y bogami tudi terminologiji, pač zgolj eno usrano zmene, ki zmore dvigniti roko na žensko, otroka, žival, zmore si na bicepse alpa tricepse dati ftetovirati svastiko, se zmore obritoglavo znašati nad plastičnimi stoli na nogometni tekmi, userje se pa tisti trenutek, ko pravi ded v lokalnem vaškem bufeti, čisto potihem fpraša: "Kaj pa tebi ni jasno, drkađija, kaj ti ni jasno, da še piva ne morem v miru spiti, ker ti nenehno sereš in nažiraš celemu bufeti, a bo mir že enkrat, bogganimarad, a bo mir, al bo?" Alpa kaj podobnega, he,he. 

Takrat se instanto razodene, da je drkađija po svojem karakterju na ravni opice, ki ob trku z alfa samcem, beri - pravim dedom, spontano nekontrolirano, pohlevno in voljno pokaže rit in to tak, da se cel spremeni v eno samo rdečo maymoonsko ritno luknjo, kot izraz brezmejne opičje submisivnosti večji sili od njegove. 

Jezik sile je edini jezik, ki ga drkađijski opičnjak razume. Kajti drkađija ima samo dve možganski celici, ena mu narekuje kdaj naj gre scat, da se ne poščije v hlače ob srečanju s pravim dedom, druga pa, da naj pravemu dedu nemudoma razkrije da je nič več kot submisivna usrana rit. 

Medtem ko takrat, ko dvigne roko na žensko, deluje drkađija samostojno, povsem brez vpliva dveh edinih možganskih celic, ki jih premore. Nekateri znanstveniki temljem tega sumijo, da imajo drkađije ipak še nekšen pralelni ganglijski sistem, skrit najverjetneje v analni odprtini.

"Majmun v iber" je drugo, nekšno ponarodelo ime za drkađijo, termin, ki ga zlasti zelo radi uporabljajo Eskimi s štajerskega konca na južnih mejah Sajuza Soedinjenih Soacialističeskih Štatof Jevropi, he,he.

Majmunske drkađije najbolj pogosto detektiramo ko izrečejo drkađijam najljubšo sintagmo "Jezikala je, pa sem jo udaril". Ufffff, jebenti!

LP shaman, 

Avtor sem ljubiteljski majmunolog in strasten sikter-doktor za drkađije, Opomba: Uredništvo Financ ne deli nujno mojega shamanskega mnenja in stališč, čeprav, kar je je, ko gre za majmunske drkađije, so Finance ipak ves čas dosledno anti-drkađijsko naravnane.

Link


Ni komentarjev: