četrtek, 23. september 2010

932226 - korenine napada na fotografinjo Financ

Še ena, za Slovenijo kluturološka absolutno atipična sramota, kot kislina vržena na sveti obraz Slovenije, ki jo takšni pizdeki smovoljno nemarno spreminjajo v Slovenistan, skruni nacijo in skupnost državljanov Slovenijo, ki se od takšnih lahko brani samo s pravno državo, ki so jo pizdeki žal dali aretirati, imobilizirati in za nedoločen čas neznanokje zapreti.

Gre za Sloveniji in Slovencem tuj vigilantski model obnašanja, ostav zaradi komunističnih vigilantskih morilcev, ki so v vsej slovenski zgodovini edina takšna izjema.

Gre za dogodek, ki spričo dramatičnih razmer v aspektu skorajda totalne odsotnosti pravne varnosti v Sloveniji, kar frustrirane labilneže naravnost in eksplicite motivira, da v svoje roke vzamejo tisto, kar naj bi bilo rezervirano za represivni aparat demokratične države kateri vlda pravni red, ki ob tako čustveno napetih dogodkih, kot so bile te poplave, pač realno lahko eskalirajo v vigilantskem nasilju, očitno izraslem na frustracijah konkretnega posameznika oz. slabi kulturološki konstituciji pizdeka, ki je to sramoto uprizoril.

Lahko se sicer tolažimo, da tu gre preprosto za nekulturo in mentalni razkroj posameznika, ma sam sem prepričan, da poškodovane ali znižane norme v sami družbi, prav tako zelo konkretno motivirajo k takšnim ekscesom in v vsakem takem incidentu kontribuirajo vsaj polovico krivde za incident.

Eskimi iz okolice Čačka so že davno spoznali in v narodni pregovor pretočili preprosto življenjsko izkušnjo, da v banana republikah, v katerih je "pištola dva dinarja, arest za umor pa dva dni ali ga sploh ni, kot recimo v primeru naših hudih jam, vsak pizdek brez težav postavi tisoče ljudi pred zid in postreli"

Link


Ni komentarjev: