petek, 24. september 2010

933550 - seansa pri gorenjskem tajkunu

[tupamaros]
Nič presenetljivega.Teferič rdečkarjev in nostalgikov kompartijske "države". Obe sliki 23 in 24 enostavno predstavljata sinonim za reinkarnirani totalitarni realsocialistični režim. Manjkata le še srp in kladivo pa je folklora podmiznikov kompletna.

:-)

Jap, rdeči teferič. Ničesar ne manjka za status "teferiča". Rdeči zombiji so se prišli pokloniti Don Cauchucku, rdeči humor s partizani na sceni, Bajaga za malo Jugonostalgije, ostarele slovenske pevke, da prikličejo melanholijo y bogami tudi nostalgijo lepih časov, ko še ni bilo težav s prostato, rdeči praetorijanski moguli v prvi vrsti, rdeči yesovski podmladek takoj v naslednji, vse skupaj začninjeno z veliko fritolezniške mimike, ni kaj, zadel si v nulo - Fakin rdeči fakin teferič. Zomborgija. ha,ha,ha.

Veste za kaj so takšne zombijevske orgije idealne? Za odpravljanje dvomov. Zlasti glede podmladka, prebegov, krtov, dvojnih matahari pizdekof, novopromoviranih in napredovanih iz podmladkov itd.

Ko je ameriški FBI želel videti oz. si odpraviti dvome kdo je kdo v ameriških mafijskih klanih, so se odpravili fotografirati one, ki so se prišli pokolniti Donu, ko se mu je poročila hčerka, birmala vnučka ipd.

Za Blaža Kavčiča Praetorijanskega recimo, alpa Zlatkota The Bankerja bi FBI vedel, "brez preverjanja", da sodi v isto famiglio, le da se dobro ve, da Don Cauchucko na takšnih snidenjih ob ugodnem trenutku v svoji pisarni kuišne roko Blažu, če bi pa orgiji navzočil tudi Don Murglbaba, bi ga kuišnil kar frit. Ale simbolicki, vole, simbolicki, protože Don Murglbaba tapravega frikuiševanja nea bi dopustil iz higijenksih razlogof.

Saj res, prebrati bo treba anal-ytične odzive vodilnih "resnih" slovenistankih "politanalitikof", tovarišev Markeša in Miheljaka v sobotnih prilogah obeh največjih slovenistanskih tabloidof Delo in Dnevnik, da izvemo zakaj Don Murglbaba, Don di tutti doni, capo di tuti capi, ni bil na tej pasji procesiji krvavordečih srpokladivarskih zombijev. 

Lahko je samo dvoje, da je bolan alpa je Don Cauchucko Calabrese Corleone že odpisan, tempi passatti, ker se je involviral v igor s padlim angelom neprevidnim rdečim trgofskim kolegom mu tajkunom. Usoda Šrota tudi za starega kranjskega Dona? Auuuuu. It is cruel my friend, like real mafia, almost, takorekoč. Ne bodimo nestrpni bratje in sestre forumske, počakajmo na Markeša. On nam bo razložil zakaj tovariša Njega ni bilo na hepening.

Pri nas FBI nea obstaja. Četudi bi bil, ne bi motil tako "uglednih" članov klana sprokladivarjev. Kje se bi pa upal. Mi imamo samo "ugledne časopise", ki se pridejo pokloniti Donu in njegovim gostom. Jebeš teferič zombijev o katerem nihče ne poroča. To so te bistvene razlike med našimi in ameriškimi famigliami ter našim in ameriškim FBI.

E pa, Don Cauchucko Corleone Calabrese, veselo obletnico ti žečim. Pa velik pirhof. Rdečih kakopak. Pa srpeka in kladifca mi nea pozabi z voskom gor narisati.

Link


Ni komentarjev: