nedelja, 26. september 2010

935353 - slovenske ovce (če ni to žalitev za ovce)

Vsi veliki filozofi so prej ali slej v svoj opus vključili področje ukvarjanja oz. preučevali misel, da "vsak človek in vsaka nacija, še tako polna glorije, v sebi nosi klico lastne pogube, pogosto na zunaj najbolj izmed vsega manifestirano v neštetih formah dobrote in najbolj cenjenih človeških vrlin".

Slovenci smo to na bogato dokazali, ko smo svojo, od znane tlačansko-suženjske vazalne zgodovine sproducirano pohlevnost, mehkobo in dobrosrčnost, pretočili v butalsko dejanje nehigijene glede lustracije in odstavitve komunajzarske bande daleč stran od oblasti in državnih organov, za tako dolgo, dokler se mlada demokracija ne postavi na noge, se nauči odpornosti do komunajzer virusa in nevarnost kraje, po perimetru od kompartije na bogato razporejenih direktorskih in podobnih mogulskih klepto-predatorjev med pretvorbo lastnine mine.

Sledom tega se nam je zgodila največja nesreča v vsej zgodovini nacije, katere vrh se je začel odstirati med krizo. Na prsih smo si na podlagi od 45 vzredili kačo, ki danes sika in skače proti najboljšim sinovom te nacije, ki so na pravi tradiciji, resnični tradiciji poštenosti slovenskega ljudstva, resnični ljudski borbi za svobodo in ne tisti narejeni komunajzerfašistični, premogli dovolj jajc, da so vstali proti jugounitaristični komunajzarski beštiji, navkljub preganjanju s strani udbaške zalege, ki jo dandanes komunajzer prezident odlikuje in navkljub nasprotovanju komunajzer praetorijancev, ki so vsi listom bili proti osamosvojitvi, proti svobodi Slovencev in Slovenije.

Oni dan je komunazjarska beštija iz meni nepojasnjenih razlogov sama priznala, da je samo na AC programu bilo zamegljeno najmanj 2,2 milijarde EUR. Koliko komunajzer lopovov je "prejelo darila" (ne poskus, pač pa prejem, tovariši!) in kakšne darove je "prejela kompartija sama", pa eto naše doživljenjsko rdeče tožilstvo/sodstvo nekak nista našla za shodno, da bi milijone ekscesov "prejemanja daril" sankcionirala. In to in takšno tožilstvo in sodstvo, bi naj bilo kredibilno, al kako? Fuj!

Montiran proces proti Janši ima pa za temelj garjav rahitičen "poskus prejemanja daril". Auuuuu! Poskus! Poskus!? Pa jebo te Alah. V deželi v kateri je v zadnjih 20 letih bilo ukradenih nekaj sto milijard EUR, ravnokar se pa pripravlja še ne veliki rop v višini 100 miljard. Vse nesankcionirano in celo povsem nedetektirano od istega tožilstva.

Čemu drugemu bo ta konstruiran butalski sodni proces služil, kot pa pretakanju gnojnice v bližini Janše upajoč, da se ga bo smrad dovolj prijel, da se na volitvah nihče žnjim ne bo družil. Ker smrdi. Auuuuu. Čigava ideja je to? Sluzova? Murglbabiba? Ropova? Golobitchova? ts.s.ts.

P.S.

Slovenci, sram nas bodi! V naši prisotnosti, pri belem dnevu, pri naši polni prištevnosti, nam komunajzer beštija zarotuje in konstruira nove dachauske procese, mi pa še vedno nismo pred skupščino in pred vlado in pred vsemi kačjimi gnezdi iz katerih bi davno morali pregnati to smrdljivo zlodejsko zalego, ki nam še danes grozi s hudimi jamami, pa še stare niso bile niti po 65 letih sankcionirane. 

Sram nas bodi! Kar čakajmo pohlevno na vrsto kot goveda v klavnici. Še goveda se spuntajo, jebenti, oni dan so kazali tajne posnetke iz neke avstrijske klavnice in facti brutti so, da se goveda res spuntajo v vrsti za klanje, mi Slovenci pa mirno čakamo na klanje. Vsi pridemo na vrsto, brez skrbi, kar pridkano in pohlevno čičat pa čakat. Pa zraven malo z ročicami krilit in biti Janši privoščljiv, češ, ehh politik, sigurno je povkarjen. Kajti ta zločinska komunajzer beštija drugega načina ne pozna.

P.P.S.

Nekdo med komentatorji je zapisal misel tipičnega slovenskega poštenjaka, da če je Janša kriv ga naj kaznujejo, če ne, se mu pa naj opravičijo. NE! NE! Ne bo dovolj dobro, maestro, nak! 

Če je kriv ga naj zašijejo na maksimalno možno kazen, seme lopovsko mu naj za večno zatrejo. Naj se že enkrat začne dogajati, kajti lopovov je pri nas zelo veliko. Ki vsi po vrsti upajo krasti davkoplačevalcem, nihče pa ni tolk deda, da bi s flinto v roki šel v banko ropat. Naj ga torej zašijejo, če je dokazano kradel oz. kršil zakon. Amen. 

Če pa ni kriv, oz. mu ničesar ne dokažejo, je ono komunistično baburo iz tožilstva in vso pripadajočo zalego v tožilstvu in sodstvu, ki je sodelovala v tem boljševiško-gestapo-udba-čeka-kgb-kominterna konstruktu, treba, ne le za večno pregnati iz tožilstva/sodstva pač pa jih je treba za dalj časa zapreti. Po takem dejanju bodo samo še banda usrana fašistična komunajzarska lopovska zarotniško-udbaška, satanovo seme leno, inkompetentno, inkapacitivno, nemarno, zanikrno!

Po predalih se jim valja stotine tisočev nerešenih primerov, pravne varnosti v tej đamahirji sploh ni, še najbolj preproste zadeve ne rešijo prej ko v dveh letih, oni pa imajo čas za dachauske konstrukte. Uhhhhhhh, mamico vam banditsko pokvarjeno!

Link


Ni komentarjev: